Магазини Sinsay - тема 11

• 47 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
На мен ми се празни кошницата само, ако са последни бройки и някой ги купи преди мен. Иначе даже е "пренощувала" кошницата, че даже и подсещащ е-мейл се е случвало да получа.Blush

# 646
Онзи ден пазарувах. Нямаше нещо кой знае какво.
Днес минавам пак покрай магазина. Опашката е още на вратите. Питам хората на опашката защо се редят. Имало промоция купуваш 2 артикула - първия каквото пише на етикета, а втория за 1 стотинка.

# 647
  • Пловдив
Тази седмица минах през Sinsay и също попаднах на промоция, при закупени две неща можеше да си избереш слънчеви очила за 40 стотинки.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 21:56 от marzeliva

# 648
В рамките на един месец ми се наложи да върна 2 продукта от офис на Спиди. И при 2-та продукта минаха двете седмици срок и се наложи да се занимавам да им пиша номера на поръчки, товарителници и т.н., за да ми върнат парите. През годините съм връщала само два пъти и то до магазин и връщането на сумите е ставало в рамките на 2-3 дни. Сега е ужас.

# 649
И да се направи поръчка е станало ужас Satisfied Снощи си взех няколко неща, но трябваше да мина през мобилното приложение и 2 браузъра, за да финализирам поръчката, защото все имаше някакви проблеми на последната стъпка - или не ми приемаше кода за отстъпка, или продуктите се отбелязваха като изчерпани, а не бяха. Сега да видим и как ще пристигнат, че всичките артикули са чупливи. Не знам защо не обърнат внимание на онлайн пазаруването в сайта, все дава някакви грешки.

# 650
Във фейсбук много се оплакват, че пратките не идват и получават после съобщения, че е върната/изгубена.
 Няма да поръчвам в близко време.
Още идват от Полша дрехите.

# 651
Получих имейл за покупка на 2 артикула, вторият за 1 ст. Не е уточнено за ученически стоки ли е, или за всички стоки.

# 652
Получих имейл за покупка на 2 артикула, вторият за 1 ст. Не е уточнено за ученически стоки ли е, или за всички стоки.

За всичко е. Промоцията е още от миналата седмица. Пазарувах вече - второто наистина е 1 стотинка. На касовата бележка не се отразява така, но като сметнете отстъпките си е толкова.

# 653
20% за ученически, а 1+1 е за вече намалени

# 654
  • Сливен
миналата седмица купих два продукта,нямах такава отстъпка

# 655
И аз направих поръчка на три неща миналата седмица и нямаше такава промоция.

# 656
Промоцията е само във физически магазин.

# 657
Доставките им в последно време са доста зле. Пуснах поръчка на 08.08, беше изпратена на 14.08 и вчера ми я доставиха. Да не говорим, че чаках една рокля за събитие, което вече отмина.

# 658
  • Сливен
купих ги от физически магазин

# 659
15.08 - 25.08 е периодът. Не че има кой знае какъв избор на стоки, близкият ми магазин е от смотаните.

Общи условия

Активация на акаунт