Магазини Sinsay - тема 11

• 30 367
  • 504
  •   1
Отговори
# 30
Имаше едно есенно яке беше супер намалено естествено защото няма номера,и след около седмица отново беше на същите пари вече налично във всички размери

# 31
Имаше едно есенно яке беше супер намалено естествено защото няма номера,и след около седмица отново беше на същите пари вече налично във всички размери

Заредили са “нова” колекция от него вид.

# 32
Да явно е имало и интерес към него
Имаше една чанта си бях купила от мол във Варна и беше намалена на 8.90 сега същата чанта в приложението е 19.90

# 33

Няма да го ползвам

# 34
Някой поръчал ли е нещо с код bloom, изобщо.не ми го отразява, а пробвах с поне 3 неща от промото..

# 35
  • Пеликания
Под артикула трябва да пише, че е с този код.

Иначе сложих 2 неща от промоцията и прие отстъпката

# 36
Аз пак да си задам въпроса. Има ли телефон за връзка с тях или начините са мейл и чат с робот? Бавят ми пари от върнат артикул и искам да питам какво става. Роботът ми отговаря стандартните глупости. Своевременно ли отговарят на мейли?

# 37
Аз им писах на имейл. Сравнително бързо отговарят, мисля че на следващия работен ден. Бяха ми забавили парите за артикул върнат в магазин.

# 38
02/49 17 220 -на този тел. не отговарят ли вече?

# 39
Благодаря. Ще пробвам на този номер. Не го знаех.

# 40
  • В Балкана
Момичета, има ли активен код за намаление, различен от тези, които излизат в приложението?
Пробвах silvia10, ivayla10 и подобни. Не са активни.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 07:22 от Rain*

# 41
Пробвай този   sinsay10sofi

А да попитам тези кодове за 10% могат ли да се ползват + клубните точки.

# 42
Не,само от едно намаление може да се възползвате

# 43
Някой знае ли активен код?

# 44
  • Somewhere far away
Онзи ден поръчах няколко неща, вчера получих мейл че няма да бъдат изпратени и поръчката е анулирана. с обещание, че ще заредят нови наличности. Е аз като поръчвах всичко си беше налично, как става тая работа в сайта налично , а по складовете не е  ?

Общи условия

Активация на акаунт