Магазини Sinsay - тема 11

• 30 367
  • 504
  •   1
Отговори
# 15
Преди седмица направих поръчка, 6 дена седя в процес на обработка, като онзи ден дори погледнах от любопитство дали всичко е налично в сайта и беше. Вчера изпратили поръчката без един продукт, не е наличен вече в сайта. Тоест 6 дена след поръчката ми беше, вчера се е изчерпал и не ми го изпращат. Адски ме дразнят вече!

# 16
Аз веднъж бях поръчала 2 пижами в пакет, едната липсваше, но не се усетих веднага, че поръчвах и други неща. Писах в сайта в чата, уж щяха да ми върнат отговор и така си остана.

# 17
Здравейте, някой знае ли обема на тази кутия?
Видях по-голямата, че пише 3л, но за тази няма информация?
Скрит текст:

# 18
И аз така лятото едни очила бях поръчала а като дойдоха бяха други и писах но така и отговор не получих....

# 19
  • Somewhere far away
някой може ли да ми каже тази поставка, само поставката ли е или върви с купичките?

https://www.sinsay.com/bg/bg/tabla-za-servirane-248eq-mlc

# 20
В х-ка пише 'бамбук и керамика', значи би трябвало да е в комплект с купичките
някой може ли да ми каже тази поставка, само поставката ли е или върви с купичките?

https://www.sinsay.com/bg/bg/tabla-za-servirane-248eq-mlc

# 21
Аз за липсващ артикул от комплект писах преди време на имейл и ми отговориха да върна артикула, който съм получила и да чакам връщане на сумата. Не ми се занимаваше тогава, но нямало как да ми преведат частта за липсващия артикул. Много са се дънили при мен. Късеещи крачоли на детски дрехи, смесени размери в комплект, един чаршаф уж 90х200, беше по-скоро 110х170. Но като пазарувам оттук, обичайно дебна безплатна доставка, намаления разни и не си струва времето да връщам. Чаршафа го използваме, просто не пасва напълно по ъглите.

# 22
Появи ми се ваучер "25% за добре дошли". Дали е защото смених телефона или се е появил при всички? Профилът ми не е нов, само устройството, но друга логика не виждам.

# 23
Има ли някакъв номер за връзка с тях или само мейл, чат с робот? Имам да получавам пари от върнат в магазин артикул, но нещо парите се бавят.

# 24

Тази шапка дали се регулира отзад?

# 25
Здравейте, искам да попитам ако даден артикул е изчерпан има опция " уведоми ме при наличност " някой получавал ли е изобщо такова уведомлвние ..някога?

# 26
Да,получавала съм,но след месеци и или не ми е било нужно вече,или съм го заместила с друго. Та вече не я ползвам тази опция Simple Smile

# 27
Редовно я ползвам тази опция. Понякога идва сравнително бързо известие. Друг път май изобщо не. 😅
Като цяло сякаш напоследък имат проблем с показваните наличности. Често след поръчка се оказва, че артикули не са налични. А като погледна на сайта продуктът излиза наличен. 🙄

# 28
Уж неналични, ставят налични, после пак са неналични, не мога да им хвана спатиите.
2 поръчки  и двете с дефектни стоки, омръзна ми да връщам

# 29
Уж неналични, ставят налични, после пак са неналични, не мога да им хвана спатиите.
2 поръчки  и двете с дефектни стоки, омръзна ми да връщам

Става така, защото има случаи, в които хората като връщат даден артикул и веднага излиза в сайта, че е наличен. Аз веднъж връщах един артикул, който не бе наличен в сайта и като го върнах, веднага се обнови на наличен, но след няма и час вече го бяха купили. 😁

Общи условия

Активация на акаунт