Магазини Sinsay - тема 11

• 30 352
  • 504
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Някой може ли да каже, като обмениш 600 точки какво е условието да се използва талона. Пише до половината и се дразня, че не виждам, има ли минимална сума за поръчка..?

# 46
Пише минимална сума на поръчка 32лв. Талона важи 14дни от активиране
Здравейте! Някой може ли да каже, като обмениш 600 точки какво е условието да се използва талона. Пише до половината и се дразня, че не виждам, има ли минимална сума за поръчка..?

# 47
32 лв минимум, аз вече не купувам с талони онлайн, защото виждам колко дефектни неща ми изпращат, затова само в магазина ги обменят, върнеш ли продукт, се губят точките.

# 48
Здравейте, бих искала да попитам следното - поръчка, която е получена в магазин може ли да се върне с куриер или отново трябва да я върна в магазин? Благодаря предварително!

# 49
  • Пазарджик
Здравейте, бих искала да попитам следното - поръчка, която е получена в магазин може ли да се върне с куриер или отново трябва да я върна в магазин? Благодаря предварително!
Може да я върнете с куриер.

# 50
Здравейте!
Някой знае ли актуален телефон за връзка с счетоводство на магазина,защото дадения в сайта е неактивен.
Онлайн поръчка върнах във физ.магазин и вече 1м. не ми възстановяват сумата,а статуса стои затворен.

# 51
  • Пеликания
Има безплатна доставка днес.

# 52
MarieSt, благодаря!😃 Чаках я.
Валидни кодове за поръчка през сайта има ли?

# 53
  • Пеликания
Sofi10BG този е валиден до днес.

# 54
  • Стара Загора
Направих две поръчки до магазин по едно и също време, двете изпратени в сряда, едната така и още не е пристигнала Dizzy Face

# 55
Трябва да ги съберат ,аз много искам да направят такъв магазин в Русе
Чудя се защо още няма,голям град сме,доста хора от Русе поръчват от приложението мисля че е време вече за магазин в Русе!

# 56
Шокирана съм, че няма магазин Синсей в Русе. На всичките ми поръчки пише, че идват от Русе, няма логика да няма магазин, щом стоката си е там така или иначе.

# 57
Шокирана съм, че няма магазин Синсей в Русе. На всичките ми поръчки пише, че идват от Русе, няма логика да няма магазин, щом стоката си е там така или иначе.

Дрехите идват от Румъния. В Русе се намира разпределителния център на ЛПП. Там пратките се сортират по райони - коя за магазин, коя за офис, коя за адрес. Не е само за Синсей, а и за останалите марки на фирмата - кроп, хаус, ризървд, мохито.

# 58
Както стоките са в Русе,така съм чакала над седмица да пристигне пратката
По принцип в Гюргево има магазин,но ми се струва безмислено да чакам на моста да отида до един магазин,но съм на мнение че трябва да си има голям магазин и в Русе

# 59
Аз редовно пазарувам от Гюргево. Особено след като напоследък случвам на дрехи, които изобщо не си отговарят и се налага да връщам и поръчвам наново.
Два магазина има там и чакането на моста не е голямо. Но и аз бих искала магазин в града.

Общи условия

Активация на акаунт