Магазини Sinsay - тема 10

• 42 791
  • 775
  •   1
Отговори
  • София/Севлиево
Добре дошли!
Линк към старата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1668362.735

# 1
Благодаря за новата тема!
Да хвана малко офф въпрос от предната, какъв е този набор за рамен от Лидл? Нещо специално ли е, или просто оттам са продуктите?

# 2
Благодаря и аз за новата тема Simple Smile
Не, раменът беше от азиатската седмица - в плик при бързо замразените зеленчуци: фиде (някакво японско - нудъли сигурно е по-правилно), гъби, зеленчуци (имаше доста голямо количество зелена салата - по принцип не я слагам в супа). И на плика имаше указание за приготвяне - вари се цялото съдържание в голяма тенджера (десетина минути), евентуално му се добавят подправки и варено яйце.
Продаваха го преди няколко седмици, но може и да има останал в някой от магазините.

Днес в Синсей много ми харесаха дървените пощенски кутии. Изглеждат много автентично и има поне четири модела.

# 3
Благодаря за новата тема!
За какво по-точно се използват пощенските кутии?
И на мен са ми много симпатични японските купички.🥰 Не готвя такива неща, но са много сладурски.

# 4
Здравейте,
Някой има ли код за -10% на инфлуенсър?

# 5
Според мен, кутиите са за хора с малки деца, за да ги накарат да си напишат писмата с желания. А също и за коледна декорация, но те са си кажи-речи истински кутии.

# 6
silvia10 би трябвало да е актуален код.
Кутиите са за декорация, да, аз си взех кафявата и е много добра изработка.
От вчерашната пратка 2 купички са счупени, те така или иначе ми трябваха повече за супа, а са огромни и супи няма да се сервират в тях, така че все тая. Но ми писна във всяка пратка да има неща на сол направо, независимо етикетът чупливо. Това ми се случва само с тях, така че подозирам, че така си идват поначало - счупени.

# 7
  • София
Много странно, толкова много пратки имам от Синсей, нито един път не е имало нещо счупено или наранено.

# 8
https://www.sinsay.com/bg/bg/bretonska-shapka-150az-08x

Тази шапка е малка и плитка  - диаметър 22 см., дълбочина 6 см.
В момента е изчерпана. Не е за чуплива коса и не може да се закрепи на главата.

# 9
  • на пистата
Момичета,отстъпкана от точките може ли да се ползва във физически магазин?

# 10
Момичета,отстъпкана от точките може ли да се ползва във физически магазин?
Да , активираш си който ваучер искаш и на касата ти го сканират и приспадат.

# 11
Здравейте!
Дали поръчка със статус  "Готова за изпращане" от тази сутрин има шанс да я получа в петък?

# 12
  • София
Здравейте!
Дали поръчка със статус  "Готова за изпращане" от тази сутрин има шанс да я получа в петък?
Да

# 13
Получих черния пуловер с къс ръкав и три копченца на рамото, много е хубав!

# 14
Вече за пореден път правя мъфини в силиконовата форма с тикви- много съм доволна! Нищо не залепва (директно изсипвам сместа във формичките), мъфините се изпичат равномерно и се вадят много лесно, формите се мият лесно. Като бонус и формата е доста универсална и подходяща не само за есенни печива (според мен и голямата форма тиква е също толкова практична). За формите с по 6 гнезда с тикви давам отзив.🙂

Общи условия

Активация на акаунт