Магазини Sinsay - тема 10

• 45 135
  • 783
  •   1
Отговори
# 15
Аз имам от Лидл, но при нея има проблем - деформира се при печенето и става малко неравномерна и леко смачкана. Не е фрапиращо, но се забелязва.

# 16
pppqqq, не разбрах за какво точно говориш. В Лидъл е имало форми за печене тиква или...?🤔 Ако мъфините бухнат твърде много или не в посоката, която желая (пека винаги с вентилатор аз, та понякога се случва😄), просто изрязвам излишното и правя от него топчета-бонбони (добавям масло, мляко, ядки или натрошен шоколад).

# 17
Не, като роза (е формата). Просто е мека - примерно отстрани винаги се разкривява леко, заради тежката смес.

# 18
Да, има го понякога този проблем, особено при по-меки форми с асиметричност. Но то обикновено се усеща на пипане дали е мека формата.

# 19
Така е, но аз не бях ползвала и не знаех какво да очаквам.

# 20
Здравейте!
Дали поръчка със статус  "Готова за изпращане" от тази сутрин има шанс да я получа в петък?
Да
Благодаря за отговора, дано!
Много подаръци съм поръчала за рожден ден в събота, доста се замотаха с обработката на поръчката и направо не знам какво ще правя ако не дойде.

# 21
В тези силиконови форми на колко градуса печете, не се ли разтапят, не влизат ли частици от тях в печивото?

# 22
Не, силиконът е специален.

# 23
Пека на 170-180 градуса с вентилатор.

# 24
Къде мога да подам оплакване, че имам не активирани точки.
Срока за връщане нали е 30 дни.
Точките са ми от юли най-старите.

От кога чакам да станат 600т
А сега като ги сметнах са над 800т...
Дори като изчисля активираните и не активираните пак не правят 800-те

# 25
От юли са ви начислени 21 точки.
Купили сте на 10.07, начислени са ви на 9.09.

# 26
Джой,  сега проверих моите точки. Мисля, че нещо са се омазали с визуализацията. Имам веднъж Х точки на изчакване и точно 30 дни след това пак Х точки с валидност до един кога си. Явно съм ги получила тези точки, но редът, че са на изчакване, не изчезва.

# 27

Моля за разтълкуване на условията.
Сложила съм 4 не намалени и пак не ми позволява

# 28
При четири ненамалени би трябвало отстъпката да действа върху намалените, а не върху тях.

# 29
Благодаря,  помислих, че трябва да купя 3 не намалени за да имам отстъпка.
А то явно е
3 редовни и отделно намалени и само на намалените отстъпка.
Имам чувството, че решавам тест за интелигентност с тия скреч карти...

Общи условия

Активация на акаунт