Магазини Sinsay

• 69 510
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Поръчах детски дънки, не очаквах да са ватирани /явно не съм догледала снимките добре/, но ги оставям. Чудестно стоят на слаби деца, не като торби.

Може ли линк? Отдавна не съм срещала ватирани дънки, а имам един клечо вкъщи.

# 316
  • Пловдив
И аз се нареждам за линка Simple Smile

Търся също ватирани долнища. Ако сте попадали на такива, моля за линк. Нещо не мога да се ориентирам, в сайта никъде не е описано какви са.

# 317
# 318
Някой има ли свободен код за отстъпка?

# 319
Някой има ли свободен код за отстъпка?
Аз избумках вече всички мейл адреси и регистрирах цялата рода( детето, мама, мъжо , моят личен, моят служебен ...и един пазя за зор-заман )  -сега ще трябва да ги отписвам един по един от този бюлетин Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 320
Аз си намерих моя код, който ми бяха изпратили и на едно яке от 25 лв ми стана на 21 и нещо. Сега дано ми стане ама и да ми е малко, ще го подаря, няма да връщам

# 321
  • Варна
Аз така само гледам и точа лиги по няколко зимни якета, ама не ми се дават едни 70 лв, и ако нещо не уцеля размера или не ми хареса как ми стои да се занимавам с връщания.
Ще чакам опцията връщане в магазин, каквато имат Дайхман и ССС. Дано я дочака е Joy

# 322
Днес бях в магазина във Варна и ми потвърдиха отново, че може да се връща там. Даже пробвах едно яке, което ми казаха, че е върнато от сайта и имаха само 1 бройка от него.

Аз чакам това яке да се появи, уж беше нова колекция, а реално никога не го е имало. Или поне не го е имало в нито един размер през последните 3 седмици. Някой, някаква информация за него?
https://www.sinsay.com/bg/bg/3103f-02x/plaszcz-k-si

# 323
  • Тра-ла-ла
Моята пратка дойде днес, пуснах я в неделя. Ами.....
- фитнес топката абсурд да се надуе с джобната помпичка, освен ако не блъскам до полунощ и ще развия бицепси Joy Въобще не е измислено помпата да влиза хубаво в топката и да уплътнява, за да се пълни без да издиша в същото време.... Кутията на топката дойде поскъсана. Явно е отваряна.
- тези дънки нито са skiny, нито са push up. № 38 е по-свободен от евтиния модел за 12.90лв. Пасва ми само на ханша. Направо ми е голям. Крачолът долу е по-широк. Моделът ми прилича по-скоро на прав, отколкото на skiny. Водят гo по етикет low waist. Реално e middle waist.
- този колан е ОК
Скрит текст:

# 324
Джулая, моята топка надувам с помпа за надуваеми неща ръчно-крачна и понеже у нас извират от някъде все, е голяма. Става доста бързо. Ако имаш такава действай с нея.

# 325
  • Тра-ла-ла
Джулая, моята топка надувам с помпа за надуваеми неща ръчно-крачна и понеже у нас извират от някъде все, е голяма. Става доста бързо. Ако имаш такава действай с нея.
Имам такава помпа, но живее в Пловдив и ще я взема този уикенд. Поне срокът за връщане е 30 дни

# 326
Аз повече от 20-30 лв не мога да затворя в стока, която не съм пробвала.

# 327
  • Пловдив
Коледната стока вече е заредена Simple Smile

# 328
Като отвориш артикулите и всички размери са изчерпани. Sad

# 329
  • Тра-ла-ла
"Очаквайте" изчезна от менютата от няколко дни....

При безплатна доставка, дори за нещо, което струва 5-10лв..хората се сцепват да поръчват. За това нищо не се задържа според мен. Поръчва се 1 по 1...

Общи условия

Активация на акаунт