Магазини Sinsay

• 69 459
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Дали ги има налични във физическите магазини?Мъжките и детски такива са изчерпани в сайта,само бебешки има,а ми трябват от трите по 1...

Имате опция проверка в наличност на магазин. Така може да видите точно къде я има.
Много благодаря,от скоро ровичкам в сайта и още не съм свикнала с опциите му!

# 436
  • Тра-ла-ла
Колан от Sinsay след 2 дни носене
Скрит текст:

# 437
  • Sofia
Бебешките бодита качествени ли са?

# 438
За цените и времето, за което се израстват - абсолютно!

# 439
Бодитата, които купих, още не са влезли в употреба, но много ми харесаха като мекота и цялостен вид. При пране на 60° не са мръднали - нито плат, нито цветове.

# 440
Обаче пак да кажа - твърдо номер нагоре само за бодита конкретно. И моите не са мръднали.

# 441
Досега съм взимала бодита 56, 62 и 68 и са си отговаряли. В момента ползвам 68 размер, синът ми е към 65-66 в момента и са му ок. Иначе и аз нямам оплаквания при сушене в сушилня. Пера на 40 градуса.

# 442
Последно взех комплект 2 бодита размер 98. Едното да кажем, че бива, но пак ми малее, другото е макс 86. Синът ми носи 86/92.
Взех и яке 98, огромно му е.

# 443
Застраховката се слага от Sinsay, а не от Спиди.
Всяка куриерска фирма носи отговорност за повредена или унищожена пратка, затова са я обяснили подробно в ОУ.
Друг е въпросът, че от 9 кладенци вода ще донесат, за да докажат, че куриерът е невинен и да ви платят минимална сума.
Но пък и някои продавачи така пестят от опаковки- детски играчки в плик, само увити в стреч, без кутия ...
За да не спамя, много готини подложки в Сиинсей от юта, изкушават ме..

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 01:05 от Анонимен

# 444
Дойдоха ми чашите, в вкъщи ги отворих че не ми се занимаваше навън, здрави са. Полагам  са около 250 мл. искаше ми се да са малко по-малки, но.. каквото-такова. Не са лоши, не са и уау, отчитам минус за сайта, че не са указани милилитрите.

# 445
В пепко има подобни с чинийка

# 446
Забравих да допълня, в кутията нямаше фактура, нямаше и формуляр за обратно връщане. 🤔
Не зная така ли трябва да е, но не ми се вижда удобно за клиента, явно Абаут ю са ме разглезили.

# 447
Някой с препоръки за спортни долнища за момче 98 размер да са по-плътни?

# 448
  • София
Взех си аз днес пратката. Подплатените дънки за малката са страхотни и намазах и за мен една блузка.

# 449
  • Пловдив
... в кутията нямаше фактура, нямаше и формуляр за обратно връщане. 🤔
Не зная така ли трябва да е, но не ми се вижда удобно за клиента.
Така е,  да. Като получих първата поръчка също бях изненадана,  но някой тук обясни, че в профила има всичко необходимо,  ако решиш да връщаш нещо.

Общи условия

Активация на акаунт