Магазини Sinsay

• 68 261
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, за колко време пристигат поръчките средно?

# 91
  • София
При мен на третия ден и двата пъти.

# 92
Аз поръчах в събота и още няма нищо. Няма и мейл, че е предадена на спиди.

# 93
Къд в София има физически магазин?

# 94
  • София
В мола на Цариградско шосе, на ет. - 2, близо до Кик и Пепко.

# 95

Мерси! Ами аз се бях притеснила, че може и да не дойде, че платих и с карта, защото прочетох мнение във ФБ, че 3 седмици нищо не дошло. Но преди секунди дойде смс от спиди за утре. Поръчката ми е от 4-ти (понеделник).

# 96
Ех, значи и мойта трябва да дойде утре-другиден. От събота, но да кажем, че заради почивните дни ще я обработят понеделник. Ще пиша.

# 97
Привет! Аз пуснах няколко поръчки и като цяло съм доволна от качеството (особено от детските пижамки с Хелоуин мотиви, страхотни се оказаха), но в последната поръчка тениските дойдоха огромни като размер и реших да ги върна. Понеже видях, че има въпроси за връщането: пробвах да звънна, но три дни не мога да се свържа. Ходих на място в магазина във Варна, тъй като на сайта е отбелязано, че може да се върнат директно в магазин, но нищо не стана. Имало проблем със системата и не знаят кога ще стане. Писах на Фб, но там ми отговориха, че разбират само полски. Накрая попълних формата на сайта и два дни по-късно куриер се обади и взе пратката (без такса). Да отбележа, че вътре в пратката за връщане трябвало да се принтира фактурата или лист с номера на поръчката, имена и защо връщаш. Това следварително ми бе казано, та да видим за колко дни и дали ще върнат сумата. Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 11:14 от Jaguar

# 98
След като изпратят потвърждение на поръчката трябва ли да се направи нещо друго, защото в ел. касова бележка пише, че доставката ми е била за 06.10.21, а все още я няма, нямам и известие

# 99
Аз пуснах няколко поръчки и като цяло съм доволна от качеството (особено от детските пижамки с Хелоуин мотиви, страхотни се оказаха)
Детските пижами /взех други/ са наистина много добри. Не помръдна и конче след пране-сушене, докато лидълски и пепковски все се кривят нанякъде или развличат.

# 100
За колко време пристигнаха?

Аз пуснах няколко поръчки и като цяло съм доволна от качеството (особено от детските пижамки с Хелоуин мотиви, страхотни се оказаха)
Детските пижами /взех други/ са наистина много добри. Не помръдна и конче след пране-сушене, докато лидълски и пепковски все се кривят нанякъде или развличат.

# 101
Пристигнаха бързо, по спомен на четвъртия ден от поръчката. Но това беше около 20 септември, а сега са доста по-натоварени с поръчки според мен.

# 102
  • Kyustendil
Jaguar, върнаха ли ти вече парите?

# 103
На мен пратката ми от събота дойде днес. Ами много съм доволна, особено предвид парите. Взех си и за мен една рокля, направо заспа, никога няма й дам 15лв, изглежда много по-скъпа.
На децата нещата са много хубави отговарят си на размерите (аз за всеки случай взех по-големи). Да видим след сушилня как ще са. Ще пиша.

# 104
https://www.sinsay.com/bg/bg/3272f-83x/backpack
Някой да е поръчвал или виждал на живо тази раница? Че нещо не мога да вържа какъв е тоя кестеняв цвят и на това дете не мога да преценя габаритите като за възрастен как би стояла, съответно колко е голяма?

И другото, което забелязах - в детската секция на предстоящи бях отбелязала с мейл известие няколко апрески, които се очакваше да пуснат. Днес шпионирах и няма помен от тях, изчезнали са. А същевременно са пуснали някакви, които въобще не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт