Магазини Sinsay

• 69 530
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Значи....толкова ги хвалех, нещо ще размисля май. Якето, което споменах преди няколко страници, облечено е веднъж и едно копче тип тик-так ще излезе от плата. Безкрайно съм разочарована. Дали имат опция рекламация за качество?

Пробвайте да се обадите на номера оставен за връзка. Аз 2 пъти успях да се свържа с тях, като почаках между 20-30 мин на линията.

# 361
Платено ли е чакането? Да не излезе колкото якето

# 362
  • София
Аз им писах имейл преди седмица и още си го чакам Grinning

# 363
Платено ли е чакането? Да не излезе колкото якето

След първото обаждане проверих - нищо не ми е таксувано.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 17:20 от sunshine933

# 364
  • София
Дано и след първото пране и носене да си останат така. И аз бебешко бях поръчала.
😀
Аз пък поръчах бебешки дрешки за подарък и дойдоха много хубави, а аз наистина съм капризна откъм материи и изработка. Може би си има стока и стока.

# 365
Дано и след първото пране и носене да си останат така. И аз бебешко бях поръчала.
😀
Аз пък поръчах бебешки дрешки за подарък и дойдоха много хубави, а аз наистина съм капризна откъм материи и изработка. Може би си има стока и стока.

Честно да Ви кажа за тази цена не очаквам чудеса. Да стават за носене 5 пъти - пък на бебчето ще му станат малки. Поне ако може да се доверим на написаното на етикета всичко беше 100% памук.

# 366
И аз днес получих доставка - много бързо - мисля в петък я пуснах. Основно детски работи - суитчер и блуза с динозавър-геймър-зомби Simple Smile,пантофи -зелени дракони,долнище и дънки на малката кифла, някакви плитки-удължители , но серията на Friends ( за мен си) ми напълни душата Wink

# 367
  • София
😀

Честно да Ви кажа за тази цена не очаквам чудеса. Да стават за носене 5 пъти - пък на бебчето ще му станат малки. Поне ако може да се доверим на написаното на етикета всичко беше 100% памук.
Аз и преди писах, че при първо обличане ми се разпра в ръцете,  това че дойдоха с нарушени картинки няма и да го коментирам. 😀

# 368
А на някой случвало ли му се е да чака поръчка две седмици че и повече вече? Поръчах това палто и още си го чакам. А всичко детско ми дойде за два три дни , а за мама още нищо Grinning
https://www.sinsay.com/bg/bg/3092f-99x/plaszcz-k-si

# 369
Здравейте, а можете ли да ми кажете от детските долнища, спортните които са, дали са ватирани или са тънки, в сайта никъде не намерих информация?

# 370
Здравейте, а можете ли да ми кажете от детските долнища, спортните които са, дали са ватирани или са тънки, в сайта никъде не намерих информация?
Ами то и няма такава - аз се ориентирам обикновено ,ако не е 100 памук , ами 60% - тогава са ватирани. Последно , обаче , взех за момиче , размери 128 и 134 - леко ватирани са ,но на баткото 152 размер в цвят горчица - не е - всичките са със 100% памук ( уж). Тъй че питай малко по-конкретно , ако някой е поръчвал такива ,ще ти каже.

# 371
Ами то и няма такава - аз се ориентирам обикновено ,ако не е 100 памук , ами 60% - тогава са ватирани. Последно , обаче , взех за момиче , размери 128 и 134 - леко ватирани са ,но на баткото 152 размер в цвят горчица - не е - всичките са със 100% памук ( уж). Тъй че питай малко по-конкретно , ако някой е поръчвал такива ,ще ти каже.

Благодаря, ще очаквам още някой да пише!

# 372
  • в сърцата на децата <3
social girl, долничките, които са 3 за 20 лева СА с лека вата. Но за мен са по-скоро умалени, особено ако детето е като моето и не носи потурести панталонки, ами си ги вдига "до ушите" 😂 Момичешки съм поръчвала само клинове и те НЕ са ватирани. Блузите са от хубав памук, но са прозирно тънички - със сигурност трябва отдолу потниче или бюстие/боди.

# 373
И аз мисля, че от тези 3 за 20 лв.са леко ватирани, плътни са. Доволна съм и пак ще поръчам по-натам. Черна блуза си поръчах от тези с копчетата на ръкавите за 8.90,тъничка е, но ми харесва. Ще поръчам и други цветове.

# 374
И аз поръчах от спортните за момче, но 2 бр за 13лв. С лека вата са и са умалени. Взех 104 размер и след пране си станаха направо 98. Другия път явно ще поръчам 110.

Общи условия

Активация на акаунт