Магазини Sinsay

• 69 482
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
При мен нещата идват за около 5 дни, в София съм ако това има някакво значение.

# 406
От сайта:
Любезно Ви информираме, че очакваните срокове за доставка може да бъдат леко удължени поради големи количества поръчки в системата на СПИДИ. Извиняваме се за всякакви причинени неудобства. Поради текущата епидемиологична ситуация срокът за доставка може да се удължи.

Погледнах да видя има ли опция преглед, но нищо не пише по този въпрос.

# 407
  • в сърцата на децата <3
Нямат преглед! Но за чупливи неща аз процедирам така: плащам и отварям още в офиса на куриера, пред камерите им. Ако има счупено - връщам на момента. Не съм имала проблем със Sinsay до сега, но записите в куриерските фирми се съхраняват 6 месеца. Ако отворите пратката след това не знам как може да се докаже, че сте я получили счупена...

# 408
И аз пуснах първа поръчка на 10-ти. Надявам се другата седмица да я получа.

# 409
Уф, аз я поръчах до адрес.
Освен да снимам клипче при отварянето 😄
Егати драмата.

# 410
  • в сърцата на децата <3
Уф, аз я поръчах до адрес.
Освен да снимам клипче при отварянето 😄
Егати драмата.
Като получиш смс може да я пренасочиш до офис безплатно Wink Ако имате в населеното място де.

# 411
Не мисля, че такива големи фирми ще се правят на интересни за подобни, за тях “смешни суми”, по-скоро въпроса е как да стигне човек до служител, който да обясни как се процедура.

И не на последно място един такъв запис трябва да бъда изискван от компетентните органи, при образувано съдебно производство, надали някой ще се занимава с подобно нещо за 5 чинии.

# 412
Нямам опит с тази фирма и не зная, на първо време очаквам всичко.

# 413
  • в сърцата на децата <3
Не мисля, че такива големи фирми ще се правят на интересни за подобни, за тях “смешни суми”, по-скоро въпроса е как да стигне човек до служител, който да обясни как се процедура.

И не на последно място един такъв запис трябва да бъда изискван от компетентните органи, при образувано съдебно производство, надали някой ще се занимава с подобно нещо за 5 чинии.
Изобщо не става въпрос за съд. От фирмата могат да поискат преглед на записите и компетентно лице от Спиди да потвърди факта, че при отваряне пратката е била счупена. Поне в Еконт така процедирахме, случвало се е и така става ясно куриерът ли е счупил пратката, счупена ли е изпратена, клиентът ли е виновен.

# 414
Вече доста пъти поръчвам, тъй като не чакам всичко харесано да е налично, ами поръчвам едно по едно /добре, че е безплатната доставка 😃, иначе не си струва/ и идват за различно време поръчките. Вчера пристигнаха две пратки - едната беше поръчана в неделя, а другата миналата сряда.

# 415
И аз напоръчах коледни подаръци, бельо и една рокля във втори цвят.
 Ето тази, страхотна е. Имам я в бежовото. С код на 15% излиза около 15лв, стои страхотно и никога не бих й ги дала като цена, ако я видя облечена на друг.

https://www.sinsay.com/bg/bg/6264f-49x/sukienka-k-si

# 416
И аз напоръчах коледни подаръци, бельо и една рокля във втори цвят.
 Ето тази, страхотна е. Имам я в бежовото. С код на 15% излиза около 15лв, стои страхотно и никога не бих й ги дала като цена, ако я видя облечена на друг.

https://www.sinsay.com/bg/bg/6264f-49x/sukienka-k-si

А отговарят ли си на размерите?

# 417
Аз съм 170см, 52кг и поръчах С. Добре ми е, но имам много широки рамене (заради тях взимам Л за горно), та ако не беше това, щях и в хс да съм добре.
За мен размерите на всичко, освен на бебешките бодита, отговарят.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 15:31 от greenbabybee

# 418
В сайта пише 5-8 работни дни.

Аз видях 4-8 работни дни. Ама чак сега го видях. Изобщо не съм очаквала, че е възможен такъв дълъг срок. Свикнали сме всичко да идва бързо... Моя грешка. Дано не просрочат и този посочен срок.

Миналата година така останах без коледен подарък, защото не ми пристигна подаръка от Пинк панда...
Няма как да няма забавяне на поръчките, при положение, че доставката сега е безплатна и хората сигурно поръчват по 15 неща, в различни поръчки, които вероятно се обработват една по една.

# 419
А безплатната доставка до кога е някой знае ли? Не видях някъде да е обявен срок.

Общи условия

Активация на акаунт