Магазини Sinsay

• 69 490
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Ъпдейт с моя случай за върнатата пратка - в понеделник ми изпратиха имейл, че връщането е прието. Днес ми преведоха пълната сума по картата. 🤗👍

# 391
  • Стара Загора
Все още работи това с връщането директно до адреса в Русе, нали така? Имам две пратки за връщане, но от едната от три артикула запазвам един и връщам два. Трябва ли по някакъв начин да се упомене това? Предполагам, че няма нужда.

# 392
Да до адреса в Русе се връщат пратките. Аз също от 4 артикула в една поръчка върнах 3. Не е проблем. В протокола за връщане, който правиш пррз сайта отбелязваш само артикулите, които искаш да върнеш.
Все още работи това с връщането директно до адреса в Русе, нали така? Имам две пратки за връщане, но от едната от три артикула запазвам един и връщам два. Трябва ли по някакъв начин да се упомене това? Предполагам, че няма нужда.

# 393
Ако сте в гмайл само местете точката, приема ги като нови мейли и дава код
Коя точка?
Аз поръчах едни чаши, възползвах се и от 15-те % отстъпка.

# 394
Спортните клиновете Gum за броени обличания/изпирания станаха на топченца, стават само за вкъщи вече. Така че, това, което казах за качеството в началото, се потвърди.

# 395
  • Стара Загора
И аз не разбрах за местенето на точката.

След 1 час чакам да ми донесат пратка с яке за момче 98 размер и няколко пижами и рокля за момиче 116. Както и 2 коледни пижами, ако някой се интересува дали си отговарят и как изглеждат ще ги снимам.

# 396
Закупих палтото с колан(55лв), за което питах тек. Хс размер огрооооомно. Хубаво, че комшийката е шивачка и ги преправя евтино 😁🤷♀

# 397
Спортните клиновете Gum за броени обличания/изпирания станаха на топченца, стават само за вкъщи вече. Така че, това, което казах за качеството в началото, се потвърди.

На Филипс има машинка за рязане на топчета и доста добре спасява положението.

# 398
Поръчах неща за дома и голяма част дойдоха счупени. Много се ядосах. Писах имейл, върнаха ми нещо бланкетно. Не успявам да се свържа по телефона. Как се процедира в случая?

# 399
  • Стара Загора
Размерите напълно си отговарят за бебешки и детски.
Това яке е за момче 98 размер с лека вата, но според мен става за зимата

Тази пижама е 92 размер и е ватирана, което беше приятна изненада

Пижамите от 2 части за момиче 116 размер си отговарят напълно, но са мноого тънки. Ако търсите по-плътни тези не са такива

# 400
Здравейте!
За пръв път поръчах.
Започнах да се притеснявам, че се бави доставката, а са ми за повод нещата.
За колко време идват? Необходимо ли е някакво потвърждение по имейл примерно?

# 401
В сайта пише 5-8 работни дни.

# 402
Леле, дано моите чаши пристигнат здрави.
Има ли опция преглед, преди да платиш?

# 403
Леле, дано моите чаши пристигнат здрави.
Има ли опция преглед, преди да платиш?

Честно казано не знам. Понеже досега не е имало проблем и не съм очаквала и сега да има. По принцип са хубаво опаковани, но кой знае как са ги размятали от куриерската фирма…

# 404
В сайта пише 5-8 работни дни.

Аз видях 4-8 работни дни. Ама чак сега го видях. Изобщо не съм очаквала, че е възможен такъв дълъг срок. Свикнали сме всичко да идва бързо... Моя грешка. Дано не просрочат и този посочен срок.

Миналата година така останах без коледен подарък, защото не ми пристигна подаръка от Пинк панда...

Общи условия

Активация на акаунт