Магазини Sinsay

• 69 405
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
https://www.sinsay.com/bg/bg/2149m-12x/puf-si?___store=sin_bg_bg … tem&utm_term=
Това успях да грабна рано сутринта, отдавна го чаках!

Има ли откъде да се види, какво има в детския календар с еднорога?

# 511
Регистрирах 2 мейла и нямам код за отстъпка? Къде бъркам?

# 512
https://www.sinsay.com/bg/bg/2149m-12x/puf-si?___store=sin_bg_bg … tem&utm_term=
Това успях да грабна рано сутринта, отдавна го чаках!

Има ли откъде да се види, какво има в детския календар с еднорога?
Имаме същият и е уникален. Любим на дъщеря ми. Купуван за около 70 лв. Имайте в предвид, че ципа лесно се сваля и в началото вадеше пълнежа отвътре

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 15:11 от JustMila

# 513
  • София

Абонарите ли се за бюлетин , след като направите регистрация с този имейл ?

# 514

Просто са бавни. На първия мейл ми дойде след около 15мин, но беше в 12ч през нощта. Втория мейл дойде на следващия ден, регистрирах през уикенда.

# 515
Получих 15 % отстъпка, около 5 лв, важи 14 дни.
Харесах това
Красиви ли са на живо, за подарък са

# 516
  • София
И аз просто цъкнах условията , без да ги чета. Но това с доставката ще е много неприятно. Огромен плюс си е. Но за мен по-важното е връщането да остане безплатно.

# 517
  • Тра-ла-ла
За момента доставката е все още безплатна. Но при влизане в профила ми - поискаха да повърдя общите условия и там пишеше:

Така, че явно скоро аваната ще свърши. 6.99лв е твърде висока цена. Сигурно ги пращат от чужбина

# 518
Така е - това е същата цена, като на НМ, Емаг, Фешън дейс, Уайкики и др. От друга страна, има големи сайтове, които взимат по 3 лева за доставка, не знам тези защо се излагат...
Точно това ме притесни и си поръчах обеците набързо, въпреки че искам още неща и мислех да изчакам и да направя поръчката когато всичко е налично.

# 519
Рязко ще им секнат продажбите 😃
особено с тази постоянна липса на наличности и размери, трудно можеш да оформиш желаните неща в една поръчка.

# 520
  • Тра-ла-ла
Уайкики в момента рекламират 1.90 лв плоска доставка. Не знам какво е плоска. Сигурно е автоматичен превод Joy

За Синсей..не си струва за евтини неща - скъпа доставка от 6,99лв. И ако и връщането е толкова...оле-мале

# 521
На Уайкики стана такава доставката, откакто въведоха зеления сертификат - също е временно положение.

А, и при Синсей ще стане, като при другите онлайн магазини - ще чакаме дните с безплатна доставка и ще поръчваме тогава Simple Smile Те в момента сигурно даже са малко на загуба - до тук имам 5-6 поръчки (на цени между 5 и 15 лева), с безплатна доставка и всичките с 15% отстъпка. И още не са ми се изчерпили имейлите...

# 522
  • София
Уайкики в момента рекламират 1.90 лв плоска доставка. Не знам какво е плоска. Сигурно е автоматичен превод Joy
Плоска е, защото важи за всички поръчки, независимо от стойността. Досега над определена сума беше безплатна.

# 523
Всъщност един код хваща по няколко пъти. Вече две поръчки имам с моя си код.

# 524
А какви са условията за връщане към Reserved?Знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт