Магазини Sinsay

• 69 317
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
Не стават на петна. За първи път чувам за такива случки. Винаги пера дънките наопаки.

# 586
Здравейте, опитвам се да намеря блузата от линка, но не успявам
https://www.sinsay.com/bg/bg/5299f-08m/trousers?utm_source=faceb … InWlLAklVYY7xqm8I

# 587
# 588
sunshine933, даа благодаря.
Размер xxs, много ли е малък за дрехите на марката?

# 589
Ами последния път си поръчах пуловер XS, а аз по принцип съм S и ми е добре. Но пък якето, което също го поръчах XS ми е огромно и утре ще им го връщам.. 🤷‍♀️
Малко май на късмет идват нещата, а таблицата за мен не им отговаря за всичко..

# 590
На повечето им неща пише да не се използва центрофуга,вие това спазвате ли го ?

# 591
Знакът е за сушилня. Не знам защо така са го превели...
Тъкмо влизам да ви питам нещо - от клиновете от тази серия Gym Hard доволни ли сте? И каква им е разликата, че едните са 20, другите 13 лв - някой детайл или самото трико?

# 592
В Синсей може ли да се пазарува като гост или регистрацията е задължителна?

# 593
  • Тра-ла-ла
На повечето им неща пише да не се използва центрофуга,вие това спазвате ли го ?
Аз - да. Никога не съм подозирала, че еластичните дънки трябва да се перат без центрофуга....докато не "накъдрих" едни нови на Ню Йоркър.

На етикетът на дънките изрично е посочено дa не се центрофугират.
Скрит текст:

# 594
На етикета нищо не пише за центрофуга.

# 595
  • Тра-ла-ла
На етикета нищо не пише за центрофуга.
Има интернет за разгадаване на знаците. Пък #всекисамсипреценя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 596
Кой знак е да не се използва центрофуга?

# 597
Всичко центрофугирам, Нито тъпите дънки от 12.90, нито плюшените одеало и суичър са се съсипали. Суичърът бе с 1/2 центрофуга, което май е към 500 оборота.
Не мисля, че на по груба материя като дънки може да им се случи нещо, но това зависи и от пералнята. Моята си пере нормално.

# 598
Какво разбирате под центрофугиране - въртенето в самата програма за пране или да пуснете само центрофуга след прането? Щото аз правя и второто, иначе дрехите излизат много влажни, и за мен без центрофуга това значи - без програма центрофуга. Иначе при пране не я спирам, че съвсем течащи дрехи ще вадя.
На Синсей нямам дрехи още, затова подпитвам за клинчетата.

# 599
Не мога да си представя пране без центрофуга - това при моята пералня значи да тече вода от дрехата. Като цяло и в етикетите не се вживявам - почти всичко от памук пера на 60°, досега не съм имала никакъв проблем.
На Sinsey съм взимала само бебешки дрешки - прах ги по същия начин, с допълнително изплакване, нищо има няма.
По принцип смятам, че ако нещо ще се прецака, но това ще рече че дрехата е съвсем некачествена, а аз на такава не мога да слугувам на всяко пране, освен ако не е някаква супер скъпа и специална материя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт