Магазини Sinsay

• 67 706
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Поръчах го този еднорог и аз. 🙈

# 631
Аз вече си нося обеците - всъщност са по-качествени, отколкото очаквах - мислех, че ще са някакви тънки ламаринки и че където има камъчета - ще падат от едно носене, но те са си добре направени (това е първото ми впечатление).

# 632
  • София
Онзи ден видях една тениска с няколко чашки вино. Сега тръгнах да я търся и я няма. Имам чувството, че публикуват модели и после ги махат вместо да напишат, че са изчерпани... Така беше и с коледните торбички.

# 633
  • Бургас
Детските пантофи отговорят ли си? Примерно тези https://www.sinsay.com/bg/bg/7457g-03x/kapcie-b-si?algolia_query … 7f9319d7ad2b36205
Дъщеря ми е 21 номер, но се притеснявам 20-21 да не е малко.

# 634
  • София
От долнищата за момичета някой поръчвал ли е?
Кои са дебели?
Чета, че за момчета имало някои много тънки.
Търся номер 140.
Следя от тези:
https://www.sinsay.com/bg/bg/0573f-55x/spodnie-dz-si
https://www.sinsay.com/bg/bg/0558f-39x/spodnie-dz-si
ако някой ги има да сподели мнение.
Благодаря предварително!

# 635
  • София
Детските пантофи отговорят ли си? Примерно тези https://www.sinsay.com/bg/bg/7457g-03x/kapcie-b-si?algolia_query … 7f9319d7ad2b36205
Дъщеря ми е 21 номер, но се притеснявам 20-21 да не е малко.

Гледай см ако пише някъде.

bialata3 Само дънки дебели съм поръчвала.

# 636
Момичета,

има ли промяна във връщането?
Веднъж вече връщах стоки без проблем-заявих през сайта и на посочената дата дойде куриер.
Сега отново заявих връщане през сайта и като дата посочих днес, но все още няма развитие. Аз ли трябва да заявя куриер или да занеса пратката в офис на Спиди?
Благодаря!

# 637
  • Beyond the stars
Аз получих златния календар. На мен не ми се струва много чакането от поръчка до доставка, при все че артикулите излизат в сайт след много чакане...доставката хич не ми е проблем.

Тоест са били налични в някакъв момент ? Понеже уж ги следя откакто публикуваха коледна колекция и мислех, че изобщо не са се появявали. Тоест да не се надявам

# 638
  • Тра-ла-ла
Колко време отнема връщането на парите?! В понеделник върнах разни неща.

# 639
Около 2 седмици

# 640
  • Пазарджик
Момичета,

Веднъж вече връщах стоки без проблем-заявих през сайта и на посочената дата дойде куриер.
Сега отново заявих връщане през сайта и като дата посочих днес, но все още няма развитие. Аз ли трябва да заявя куриер или да занеса пратката в офис на Спиди?
Благодаря!
И Аз се интересувам. Днес трябваше да  дойде куриер,но  го няма.

# 641
  • Бургас
Момичета,

Благодаря!
И Аз се интересувам. Днес трябваше да  дойде куриер,но  го няма.
И аз го очаквам, но уви срещнах го на стълбите и каза, че нямал все още заявка за взимане на пратка Disappointed

# 642
  • Popovo
Привет.Сега попадам на темата.Споделете моля,  хубаво ли е спалното им бельо?
И за дамските бикини, ако може да споделите, отговарят ли на номера?
Харесах едни със Снупи за дъщерята, но се чудя С или М, при ръст 1,65 и 57 кг.

# 643
Няколко пъти вече връщам, не съм се занимавала с куриери, отивам директно в Спиди и пускам пратката до адреса в Русе за тяхна сметка.

# 644
Аз получих златния календар. На мен не ми се струва много чакането от поръчка до доставка, при все че артикулите излизат в сайт след много чакане...доставката хич не ми е проблем.

Тоест са били налични в някакъв момент ? Понеже уж ги следя откакто публикуваха коледна колекция и мислех, че изобщо не са се появявали. Тоест да не се надявам
Календарите са налични и в магазините - поне в този в The Mall , но предполагам и по другите - а в петък и те ще имат черен петък ....аз със сигурност ще проверя, дали има някое хубаво намаление, въпреки че току що пак пуснах неща за 70лв ....но поне съм сигурна че ги нямаше в магазина вчера Simple Smile

Иначе , долничките ако за момиче имате в предвид - розовото на черни сърца и изцяло розовото са с лека вата отвътре.
Скрит текст:
Мисля, че и кафявото с Мики Маус е също така ватирано , но за другото не знам. Имайте в предвид, че едното на снимката е 128 р-р ( на сърцата) а другото долнище е 140 р-р - т.е. след сушилня поне 1 размер надолу падат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт