Магазини Sinsay

• 67 703
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Привет.Сега попадам на темата.Споделете моля,  хубаво ли е спалното им бельо?
Днес вече имаше такъв въпрос.

# 646
  • София
И за дамските бикини, ако може да споделите, отговарят ли на номера?
Харесах едни със Снупи за дъщерята, но се чудя С или М, при ръст 1,65 и 57 кг.

Леееко умалени ми идват. Аз съм между М и Л. Взимам си Л, защото не искам да са ми стискат, но и М ще ми станат.

Дали ще има Черен петък и в сайта или само в магазините?!

Вчера ми дойде една поръчка след голямо чакане. Досега съм била доволна от пантофите, но тези се плъзгат ужасно. Ще се пребия. Ще ги върна.

https://www.sinsay.com/bg/bg/7245a-99x/slippers

# 647
  • София
Аз не знам колко биха стрували нещата ако има черен петък. Те са сравнително ниски...

# 648
bialata3 това долнище с Мини Маус съм го поръчала и като дойде ще дам отзив, само че не знам кога ще дойде (поръчката е от 20.11 и предполагам към 28-ми някъде ще пристигне, та не знам да не се изчерпат дотогава...

paulieM това розовото със сърцата му се чудех отдавна и все го подминавах, но днес сутринта го поръчах. Супер, че има лека ватичка вътре.

Ние получихме сникърсите с лисиците и Мини Маус. Много са нежни и сладки и двата модела. Тези с лиците ги обу още като ги видя (вкъщи) и не искаше да ги събува... Толкова и харесаха. Обаче е като Малкия Мук с тях. Sweat Smile  Satisfied Доста са и големички (носи 25/26, но нямаше нейния номер и взех 27. Като гледам ще трябва да ги прибирам за догодина, а за тази зима ще купуваме други.
И двата чифта са със топла ватичка вътре. За сух студ ще са супер според мен.
Скрит текст:

# 649
  • Popovo

Ако имах време, щях да изчета цялата тема, но нямам.Извинявайте, че Ви подразних.

# 650
И аз искам такива кецове за малката - откога търся с ватичка и все не успявам да намеря номер тук ( 32-33) ,а например в ХМ са двойни цените (45-55лв) - просто всичко е станало супер скъпо там и ще си чакам намаленията ( от там съм взимала 2 поредни години такива и цените бяха 25-30лв с някой ваучер за -15% или намалени , ама 55 , нещо множко ми идват).
За размерите по-горе някой питаше - нямам единодушен отговор - едните пантофи му стават , щото са мекички, другите му хлопат - че нямат толкова мекичко отвътре Simple Smile един и същ номер 36/37. Аз съм в момента с пантофи- бутушки 39/41 р-р , при все че нося 38 ->38,5 Simple Smile

# 651
Ейй тези календари с бижутата не знам кога успяха да ги пуснат в сайта, аз ги изтървах... Сега ги дебна дано пак да ги пуснат щом ги има налични в магазините им. Аз в понеделник им върнах една пратка, бях я заявила за вторник ама не чаках и по-добре, защото естествено код не получих.. Както бях писала назад имат проблем с тези кодове.. Така че, който има да връща нещо заявявайте през сайта и направо пускайте в офис на Спиди до адреса в Русе.

# 652
  • Beyond the stars
Аз получих златния календар. На мен не ми се струва много чакането от поръчка до доставка, при все че артикулите излизат в сайт след много чакане...доставката хич не ми е проблем.

Тоест са били налични в някакъв момент ? Понеже уж ги следя откакто публикуваха коледна колекция и мислех, че изобщо не са се появявали. Тоест да не се надявам
Календарите са налични и в магазините - поне в този в The Mall , но предполагам и по другите - а в петък и те ще имат черен петък ....аз със сигурност ще проверя, дали има някое хубаво намаление, въпреки че току що пак пуснах неща за 70лв ....но поне съм сигурна че ги нямаше в магазина вчера Simple Smile

Пф щеше ми се директно да пратя за подарък, а и не знам дали ще намеря време да стигна до магазин.
Ама пак си е опция. Благодаря за инфото. Simple Smile

# 653
  • Sofia

Ако имах време, щях да изчета цялата тема, но нямам.Извинявайте, че Ви подразних.
Бяха споделили,че са твърди,но всеки нов спален комплект е така.Като се изперат няколко пъти омеква платът.

# 654
Търсих назад в темата за мнение за тези апрески, но не намирам.

Някой поръчвал ли ги е? Интересуваме дали си отговарят на номера и дали имат подплата, да са топли?

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:51 от sunshine933

# 655
Скоро да е поръчвал някой? Хубави ли са?

# 656
Аз поръчах, но не от тези, а с боровите иглички - харесва ми. Памучна, платът е хубав.

# 657
  • София
Момичета, някой отзив за раницата? Трябва ми нещо да мятам на гърба за разходка с бебето.

# 658
  • Beyond the stars
Дали в някой физически магазин сте виждали от тези шапки? https://www.sinsay.com/bg/bg/2426b-99x/fedora-hat

# 659
  • София
Тц, пише, че го няма във физическите магазини. Само онлайн е.

Общи условия

Активация на акаунт