Магазини Sinsay

• 67 700
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Ъпдейтвам, че връщане, което стигна при тях на 20ти, току-що маркираха, като прието от тях. Ще пиша пак, когато си получа обратно парите по карта, и дали всичко е точно.

# 661
  • Бургас
Знаете ли дали този панталон е подплатен? https://www.sinsay.com/bg/bg/8558e-59j/spodnie-b-2vpn-si
Търся дънки или панталон с поларена подплата за дъщеря ми безуспешно до сега. Най-много с памучна да намеря. А ми се иска нещо и за по-голям студ да има.

# 662
BF40Bg код за намаление от мейла, но не хваща на всичко. Намали ми мъжки дънки, но възглавница и коледни неща не

# 663
Знаете ли дали този панталон е подплатен? https://www.sinsay.com/bg/bg/8558e-59j/spodnie-b-2vpn-si
Търся дънки или панталон с поларена подплата за дъщеря ми безуспешно до сега. Най-много с памучна да намеря. А ми се иска нещо и за по-голям студ да има.
Аз от Пепко съм купила по- плътни за голямото дете

# 664
Ъпдейтвам, че връщане, което стигна при тях на 20ти, току-що маркираха, като прието от тях. Ще пиша пак, когато си получа обратно парите по карта, и дали всичко е точно.
Благодарим за информацията!
А аз пак да досадя с въпрос-Вие ли занесохте пратката в Спиди или след заявка за връщане от сайта на синсей куриерът директно дойде?

# 665
Аз върнах в Спиди.

# 666
Кодът е за избрани артикули - така пише в имейла.

# 667
Благодарим за информацията!
А аз пак да досадя с въпрос-Вие ли занесохте пратката в Спиди или след заявка за връщане от сайта на синсей куриерът директно дойде?

Не, получих смс с код от синсей, с който трябваше да се обадя на спиди, да им го кажа и да викна куриер до вкъщи. Та той дойде на място.

# 668
И аз имам връщане, което те трябва да са получили на 22.11,надявам се скоро да потвърдят, че днес още една поръчка ще връщам... С голям кеф си чаках високите сникърси, но за съжаление едно, че са умалени леко /нося 40 и поръчах 40, но ми малеят на дължина/, а и са с повреда - едното метално нещо е изскочило:

Иначе са симпатични, но сега пък няма налични 41,така,че не са моите явно...
Според вас дали има вероятност да ми оспорят нещо, при положение, че не съм си ползвала прегледа при получаване, за този дефект?
И едно байкър кожено яке получих, за девойката - много е хубава и стои прекрасно.

# 669
  • 1st floor
BF40Bg код за намаление от мейла, но не хваща на всичко. Намали ми мъжки дънки, но възглавница и коледни неща не
Много е тъпо да не се знае за какво точно е кода. И аз пробвах за една рокля, не стана. Между другото това е роклята и да питам, ако някой знае, отговаря ли размера и добре ли изглежда на живо:

# 670
Сега разгледах сайта на бързо, много малко неща са намалили. Пише под артикулите за които важи кода. От категория има по един продукт намален най-много два. 😁
За тази рокля не знам конкретно, но дрехите които си бях поръчала за мен си  отговаряха на номера. Само с якетата нямах късмет.. 🤷‍♀️

# 671
И аз видях червения надпис; намалени са десетина неща, няма що ...
Червеният коледен календар е наличен.

# 672
Има и артикули,  на които не е отбелязано намаление, но ги хваща кода. Но да,  много малко неща са намалени.

# 673
  • Троян

Къде виждате, че са получили върнатите неща? Аз в събота им върнах и за сега никъде нищо, нито в пощата, нито в профила към поръчката.

# 674
Налични са и другите два календара. В търсачката не излизат като ги търсиш, ама при бижутата като поскролвате малко и излизат.
За върнатите неща аз лично си проследявам товарителницата от Спиди. От там виждам, че са стигнали в офиса им в Русе.

Общи условия

Активация на акаунт