Отговори
# 90
О, аз както оби4ам солено, 4е и маслини, 4е и кисели крастави4ки ... май нямам шанс за мома  newsm78

# 91
О, аз както оби4ам солено, 4е и маслини, 4е и кисели крастави4ки ... май нямам шанс за мома  newsm78
аз пък много не ги ям  Rolling Eyes Laughing а яйца и комфитюр   Sick ooooh! Whistling Laughing Laughing Laughing
Защо никъде не препоръчват шоколад  Crossing Arms Mr. Green
Незнам как ще го правиме това момче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 92
  newsm78 Леле, Ели то двете ми висши не стигат ,за всичките  изчисления  Rolling Eyes
А като проверявам за дъщеря ми,някой показват,че трябва да е момче.. Shocked

# 93
Здравейте мацки...аз таковата, започвам да правя питката за 40 ден на Мишока - днес поканих някой приятлки, ама по рецепта ми е една кибритена кутийка и все забравям да си запиша колко е това като грамаж или лъжички...помогайте моля Hug

# 94
Е, Дидка, ти си с толкова кулинарен опит... Действай по спомени. Аз нямам идея.

# 95
ДиДОлиНКа,

Цитат
..за ходенето в Бг - след 10 октомври ще сме там...до ....незнайно кога
- защо незнайно докога? newsm78 Еднопосочен ли ви е билета? newsm78 Вие сериозно ли си мислите за окончателно връщане в Б-я?  Thinking

Резервирала съм двупосочни, но ако ще е само за 1 месец - не си струва самата хамалогия по пътуването, парите за билетите Naughty а и аз искам малко повече помощ (че напоследък МиротО уж в къщи, а повече се измаря ooooh!....и качвам килца Sad Sad Sad
Може зимата там да я изкараме с малките само обаче...не знам - ще решим на място Wink

# 96
Е, Дидка, ти си с толкова кулинарен опит... Действай по спомени. Аз нямам идея.

Май така ще е  Wink
Как е Томи - целувки от нас Hug

...а за момиче или момче - всяка една жена иска женско разбира се, но най-важното е да са живи и здрави Peace А и Мишока трябвало да е момиче - аз пия много мляко, вода, ориз.... newsm78

# 97

...а за момиче или момче - всяка една жена иска женско разбира се, но най-важното е да са живи и здрави Peace

Ааааа, не всяка! Аз си ме4таех да е мом4е, като забременях. И на моми4енце щях да се радвам и много щях да я оби4ам, но ако трябваше да си го "поръ4ам" предпо4итанията ми бяха за мом4енце! Сега ве4е си имам юна4е и ми се ще да си родя и една кукла някой ден ... НО и на мом4енце не отказвам, ама хи4 даже!  Hug Heart Eyes

# 98
Уффф мацки, оказа се 4е дофторката ина съмнения за 4ревни паразити и утре отиваме в ХЕИ за нови изследвания Sad

# 99
Хих, според горната таблица, ако "изнасиля" успешно Мартин този месец, следващото е момиче.
Дали да не започнем един дългосрочен експеримент всеки месец по една бременна и след това сверяваме с календара  Thinking Crazy
Ще има ли 12 желаещи? newsm78 Joy
Като нищо ще ги съберем!  Party (да изреждам ли поименно, че ще ги докарам даже повече newsm78)
Аз поразбирам това онова от сънища, ама не съм компетенция по въпроса

Ели, ти с тия таблици за изчисления ми взе акъла  #Crazy По тях смятах, че ако трябва да изпълня поръчката на каката, ще трябва да се напънем през септември  Thinking
За диетите ще попрочета на спокойствие (сега ги минах на диагонал), за да вдяна нишката при мен дали е било вярно.

Диде, една кибритена кутийка не беше ли 30 гр ( в унции си нямам идея колко е) Wink

Майка, каката толкова свикна с гипса, че сега даже вика - Тя тая превръзка не ми тежи. Умирам от смях - сега се пази повече, отколкото когато беше с гипса hahaha Иначе мускулите и толкова са се свили за тия 5 седмици, че като сравня с другата ръка - все едно не са на едно дете

# 100
Уф, Карилуис ... много неприятно ... ама 99% съм сигурна 4е нищо ви няма. Те там малко се превземат, като идваш от 4ужбина ...
Айде да не се наемам по темата, 4е мога много да напиша за 4-месе4ния ни престой в родината. Томи го изкараха рахити4ен, защото сме идвали от страна, в която не пе4ало слънце  Shocked #Crazy За какво ли не се усъмниха, а аз плащах, 4ерпих, подаръци подарявах ... в самото на4ало, но после ми дойде акъла и се кротнах ... а и те ...  Mr. Green
А вие по какъв повод изобщо ги правихте тези изследвания?  newsm78

# 101
Уффф мацки, оказа се 4е дофторката ина съмнения за 4ревни паразити и утре отиваме в ХЕИ за нови изследвания Sad
Че кво му има на детето, че и дойде на акъла чревни паразити
Ей това за щяло и не щяло да ти бъркат в тайното място го има само в България. Тук не съм видяла да искат такова изследване. ooooh!

# 102
Кате, я ато заговорихме за изследвания, а и другите мами, споделете... Взимали ли за на де4ицата ви кръв за изследвания просто ей така, щото трябвало ... профилакти4но, контролно или както там му казват ... На Томи никой, никога не е изследвал кръв. В БГ като си бяхме му дадоха направление, но аз така и не го изплозвах ...  newsm78

# 103
Кате, я ато заговорихме за изследвания, а и другите мами, споделете... Взимали ли за на де4ицата ви кръв за изследвания просто ей така, щото трябвало ... профилакти4но, контролно или както там му казват ... На Томи никой, никога не е изследвал кръв. В БГ като си бяхме му дадоха направление, но аз така и не го изплозвах ...  newsm78
Профилактично - никога. Контролно сме давали само урина след като изкараха и двамата скарлатина.
На каката и вземаха от пръста кръв април, че се наложи тогава да пренощуваме една нощ в болница заради съмнение за пукнат череп (пак бяхме на почивка Mr. Green)

# 104
Е, урина и ние сме давали 3 пуъти досега, но то е било като е болен и при съмнения за нещо конкретно - възпаление на пико4ните пътища май се превежда ...

Общи условия

Активация на акаунт