Отговори
# 690

Много хубави снимки ни пусна днес детенцето, което играе Дениз.

E, защо трябваше да я правят Еда толкова лоша.
Какви са хубави тримата.
Можеха да си бъдат едно чудесно семейство.
С мъки, с трудности, с проблеми, но хубаво.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 17:48 от varna_2

# 691
Честит празник на всички българи!

.....................................................................

Много хубави снимки!
Варна, Flowers Bouquet благодаря!

На мене от трите дами най-много ми харесва играта на Нур.

# 692
Цитат
На мене от трите дами най-много ми харесва играта на Нур.

Ами ако не бяха отишли в такива крайности с героинята й, щяха да бъдат чудесна двойка с Халит.
Но там шанс не виждам.
Няма как да оцелее семейството като се разбере за лъжата й.
На каквито и саможертви да е готов Ирфан за Дениз.

# 693
И от мен - благодарности за хубавите нови снимки! Heart

Нур играе много добре. Толкова, че и вярваш за всичко!
Еда има много недостатъци, но като изключа тайната, не мисля, че е някакво голямо изключение сред жените, според начина, по който реагира при мисълта, че може да загуби съпруга си, особено в тази ситуация - да контактува всеки ден със старата си любов.
Какво да прави? Да стои спокойна и да казва - няма проблем, Илай е безобидна, Ирфан е жИлезен. Ами не е така. Илай направо се е запътила към Ирфан. А той може да е "верен" на семейството, но не е забравил Илай.
За паниката,отчаянието и  викането...Нека никой не изпитва това, което и се наложи на нея.

# 694
Да, реакциите на Еда по отношение на Илай са съвсем нормални, но понеже се случват на фона на едно дете, което умира, повечето хора не могат да ги почувстват по този начин.
Аз затова казвам, че тази история с болестта трябва да свърши, защото на нейния фон всичко изглежда нелепо и действието не може да мръдне.
Единственото, което изглежда приемливо в тази ситуация, е Ирфан да търси като луд пари.
Но това започна да омръзва.
Да не говорим, че два или три пъти, вече забравих, ги намери и все нещо става.
Не се ли излекува детето ще си стоим в задънена улица.
Може и до края на сезона. Joy
Как да има на този фон някакво развитие между Ирфан и Айше или между Ирфан и Илай. То дори тайната за детето не е удачно да излиза сега. Да имаше поне силна полицейска нишка около криминалните истории, та там да има напрежение и неочаквани случки.

# 695
На фона на детето, нещата за Еда стават още по-трагични, защото тя усеща, че губи всичко ценно в живота си. Всичко, заради, което си струва да живее. Да не забравяме, че тя винаги е обичала Ирфан и го е искала, много преди да има нещо общо с Егемен. Това не променя обстоятелствата, че в крайна сметка - най-добрият приятел на Ирфан - е баща на Дениз, както и умишленото скриване на този факт.
Интересното обаче е, че в крайна сметка, животът така извърта обстоятелствата, че тя се озовава до Егемен отново и отново. Като спасителен пояс, а той няма нищо против да и помага, ама нищо против. Дали е интуиция, че нещо го свързва с Еда, дали са чувства, въпросът е, че той също го прави с огромна готовност.

# 696
Ами накрая може да ги съберат Еда и Егемен.
Не знам тя колко би била щастлива.
Не го е обичала, не го и обича.
За детето- не знам как ще свикне.
Голяма ще е бъркотията и ще е много трудно за всички.
Съвсем не изключвам възможността Егемен да умре, ако все пак искат Ирфан да си остане баща на детето, да не раздвояват Дениз.
Не знам, много опции има.
На мен ми липсва сериалът.
Свикнах с героите, с историята, приятно ми да е гледам актьорите, искам да знам какво ще стане по-нататък. Две седмици пауза ми се видяха много.

# 697
Добър вечер и честит празник!
Варна ,много сладки снимки.Ама Дениз е един голям бонбон.
Дано Халит е измайсторил с голяма любов един такъв бонбон като
Дениз Smile
Да знаеш,че мъжа ти по-цял ден е с бившата си голяма любов си е направо инфарктна
 ситуация,особено като знаеш как и защо си се оженила за него. Така че жената си
 брани територията.
Е,не ни е приятно ,че крещи,ама  такъв мъж не само с крясъци,
ами със зъби и нокти се  брани  Smile

Нашите сладури! Two Hearts

# 698
Цитат
Илай направо се е запътила към Ирфан. А той може да е "верен" на семейството, но не е забравил Илай.
JoyJoyJoy

Сценаристите успяха да внушат на драгите зрители, че Илай е добрата, въпреки, че е метреса, а Еда лошата.
Когато се разбере лъжата за детето  Еда ще бъде стъпкана окончателно. За Илай предполагам, че ще измислят някаква героична постъпка за да си остават вратичка Ирфан да се върне при нея. За Айшето идея си нямам как ще я подредят в редицата на жените на Ирфан. Joy  Илай един път предаде Сюлейман, най-вероятно ще го направи пак. Според мене малко преиграха и с отношението и към Дениз.
Ами, филм да става. И аз като вас  гледам заради Халит. Grinning

# 699
Цитат
Сценаристите успяха да внушат на драгите зрители, че Илай е добрата, въпреки, че е метреса, а Еда лошата.

Toчно това е големият проблем.
Ако разсъждаваме по принцип, можем да открием много неща, за които Еда е права.
Но те така я показват, че не можеш да й симпатизираш, даже когато има основание.
Аз например не мога да се абстрахирам от факта, че е излъгала Ирфан за детето.
Сещам се за това и когато започне да му мърмори, и когато държи сметка на Илай, даже когато се държи жестоко с Егемен.
И не мога да се вживея напълно в нейните емоции и да я разбера.
Те даже не й пишат хубави сцени с детето.
Докъде стигнаха?
Дениз грееше като слънце около Илай, хората започнаха да си мечтаят Дениз да е дете на Ирфан и Илай.
Много небалансиран е образът на Еда.
И моето единствено обяснение е, че сценаристките искат рано или късно Ирфан да излезе от този брак и може би, в това не съм сигурна, да започне нова връзка.
Единственият начин, по който това може да стане, тоест единственият, който би приела публиката е, ако Еда е очернена до краен предел.
Разбира се, в нормалния живот Ирфан съвсем спокойно може да срещне друга жена и без съпругата му да е много лоша, да се влюби, още повече, че живее с жена си заради детето, да се разделят, да започне нов живот, но на турския зрител такива работи не му минават.
Това е срамота!
Така че, ако сценаристките искат за Ирфан нов живот и нова любов, Еда трябва да си е все същата селянка, с извинение.

# 700
Каквито и захаросани сцени да правят между Дениз и Илай,
майката си е майка. Връзката между нея и детето е много различна, много специална и обратното. Колкото и Илай да се привърже към Дениз, нейната обич няма как да е като тази на Еда.
Да, Илай примерно ще предлага какво ли не на Дениз, но това не може да замени обичта на майката.
В никакъв случай не защитавам Еда. Виждам всички нейни недостатъци. Наистина не разбирам, как може да има хора, които от две сцени и три курабийки ще заискат - тримата да са семейство.

-------------

Наде, очевидно е, че в Ирфан има нещо специално, заради, което жените не могат да го забравят и го искат, и го обичат, но това не им пречи да го предават, да го мамят, да го лъжат. И двете жени на живота му - са го правили и продължават да го правят.
В същото време си бранят  територията със зъби и нокти, готови са на всичко за него.
И точно тук Айше печели, тя е различната, тази, която е искрена, не мами, ако изобщо нещо ще се случва между тях.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 21:14 от Mydream

# 701
Цитат
Каквито и захаросани сцени да правят между Дениз и Илай,
майката си е майка.

Ти говориш за нещата по принцип, аз говоря за чувствата, които предизвикват сцените у повечето зрители, съдейки по коментарите.
Хората искат да видят и нещо хубаво.
Като не го виждат в Ирфан, Еда и Дениз като семейство, се радват на всичко друго, в което има малко повече топлина и красота.
Когато Дениз каза на майка си "Косите на Илай миришат много хубаво", всеки би разбрал, ако Еда се почувства засегната или се натъжи, но тя пак реагира така ядно и злобно, че забравяш за нейните чувства. Можеше да излезе от ситуацията с някаква шега.
Имам чувството, че сценаристките не искат да има и капка симпатия към Еда.
Ако зрителите усещаха истинска любов от нейна страна към Ирфан, ако близостта и привързаността на детето към нея беше толкова голяма, колкото към баща му, можеше би  щяха да й простят и лъжата. Трудно, но биха го направили.
Само, че сценаристките очевидно не искат.

С това, че нито любовта на Илай, нито тази на Еда към Ирфан е чиста и безкористна  съм напълно съгласна.
В нито една от двете не виждам негова сродна душа.
Какви ще бъдат чувствата на Айше към Ирфан предстои да видим.

# 702
Сцените между Дениз и Илай бяха лъч светлина в сериала. С това съм съгласна, но пък да ги искам тримата...Дали това ще гарантира спокойствие и щастие?!
 Илай се разтапя, когато е с него, защото в Дениз вижда Ирфан като малък. Вижда  Ирфан. Вижда неговата любов, това, което можеше да има, ако бяха семейство. Това, което и липсва въпреки охолния живот. Само, ако знаеше, че не е негов син, щеше да стане още по-напориста, осъзнато или не.

# 703
Да, тя Илай си го каза директно.
Поне беше честна.

Не, аз не ги искам като семейство.
Харесаха ми сцените с тях, но да искам такова развитие на нещата, категорично не.

Бих искала Ирфан да обичаше Еда, Еда него, да се разбере за тайната, да се мине през всички драми, Еда да разбере наистина какво е причинила на Ирфан, да му даде свобода без да му прави сцени, но той да се върне при нея. Не от немай къде, не заради детето, а защото я обича и е щастлив с Еда и Дениз.

Но това няма да стане.
А щеше да е по- хубаво, отколкото сега да подхващат нова любовна история. Да не говорим пък да го връщат при Илай.

# 704
Не знам как ще го направят, защото в един момент Егемен ще разбере за Дениз...Освен да зануляват герои, но тогава също ще има тъжни, ако всички са научили тайната.
Още в началото писах, че за мен е най-важно детето.
Би било най-добре за Дениз, семейството да преодолее всички препятствия и да върнат усмивките им както в първата серия, когато отидоха да посрещнат Ирфан след лекции, но знам, че вече нищо не може да бъде същото...
Е, във филмите стават и чудеса.
Имам чувство, че всички герои ще се променят много, преследвайки целите си. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт