Отговори
# 30
Щастлив февруари !

Радвам се за рейтинга. Дано да задържат нивото до края все така!
Няма да се изненадам, ако направят и втори сезон. Grinning

Цитат
Халит Ергенч сигурно преди да започне някой сериал настоява да запишат в договора му "В трета серия ще покажете Ататюрк".
JoyJoyJoy

Много ми хареса този коментар! 
Само да не го прочете Ердоган!! Joy

# 31
Ти остана най-хубавото нещо от миналото....Най-хубавите години в живота ми...
Защо поиска да ме видиш?

# 32
Aко първоначалната идея на сценаристките е накрая да съберат Ирфан и Айше, трябва много да се постараят, защото от снощи хората са луднали по Ирфан и Илай.

Веда е написала:

Ще стане или космически инженер, или ще спечели Оскар.
Такова умно и талантливо дете!
Господ да те пази!

Берен е отговорил:

Много благодаря. Много е хубаво да работя с такива големи акьори като вас.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 11:56 от varna_2

# 33
Aко първоначалната идея на сценаристките е накрая да съберат Ирфан и Айше, трябва много да се постараят, защото от снощи хората са луднали по Ирфан и Илай.

И на мене би ми харесал сюжет, в който грешката от миналото ( не е ясна още) бъде компенсирана с връщане към неизживяната любов, макар , че Ирфан ще е в затвора, а Бирдже може би ще го обича от разстояние, отървала се от опеката на Сюлейман.

# 34
Снощи доста се позамислих, покрай коментара на ВГ, по повод това, че Ирфан и Илай са хубава двойка и не се знае сценаристите какво са  предвидили за тях, че може още да не е измислено.

Цитат
Халит и Бирдже са много хубава двойка!
Тя е много красива жена.
Ще видим довечера как са се залюбили, а какво ги чака може и сценаристите още да не знаят.Grinning

Или да се промени в движение, както понякога се случва, пренаписване на сценария под влияние на вълната в мненията.

Затова и писах, че новите сцени на Айше, ако мислят в тази посока, да влезе в живота на Ирфан, трябва да са изключително силни, на живот и смърт, защото определено бледнее, спрямо излъчването на Илай.

Ако Еда е покорила номер на Ирфан и Илай, ако тази жена, която е била на прага на сватбата си е преживяла незаслужено раздялата им и липсата на мъжа, когото обича цял живот, то тогава нека им дадат шанс.
Може пък да е била принудена да забрави себе си и провокирана от номера, заради който се случва раздялата да е отишла при Сюлейман. Изобщо става ли ясно в трети епизод цялата история?
Дадоха много от миналото и намеренията на Еда, но има и още за разкриване, според мен.

Но определено Илай говореше за някаква вина и грях за миналото им, когато се срещнаха.
------------------

Бизнес и пирамиди, ама... голямата  любов винаги има място в един сериал. На друго ухае във въздуха, други атоми прелитат...

Прочетох  снощи в ТТ, че Еда била обсебваща. Много точно определение!
----------------
И сега какво? Вавилон и Сюлейман стават ортаци, така ли? Мисля, че това изрече Илай.

"Ирфан, искаш или не искаш, това партньорство ще стане"

----------------
Според мен няма да се случи това, което си мислим и от което се опасяваме. Напрегнаха края с Еда, но да не забравяме кой тръгна след Сюлейман...Егемен бей! Той е навсякъде, където е Еда. Мисля,че положението ще бъде замазано отново. Рано е да има големи трусове и разкрития...Все пак предстои само 4 епизод.

-------------
Снимка от Нур.

От руския форум: Написаното от Нур, като отговор на друг коментар  "Нашият сериал е конкретна история, имаща свой собствен смисъл и всички герои я следват. Много обичам своята героиня Еда и нейният образ в живота. Но уважавам всички коментари, които ми пишат."

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 12:57 от Mydream

# 35
Спомняте ли си, често сме писали с коя актриса бихме искали да видим Халит като екранна двойка.

Никога не съм слагала Бирдже “ в класацията”.
А се справя повече от добре.
Ето затова никога не съм искала за Халит непременно страшно популярна актриса.
Много често популярност, брой последователи в ИГ и талант се разминават.
Бирдже си има не малко фенове, но не е от актрисите около, които постоянно има оу и уау.
Радвам се, че направи такова добро впечатление с играта си във Вавилон.
Има прекрасни отзиви в медиите.

В интерес на истината Аслъ също ми харесва с Халит, но просто героинята й засега не е толкова ярък образ като Илай.
Нур също стои много добре до Халит, когато героинята й не върши простотии.
Много ми хареса сцената, в която го попита дали щеше да се ожени за нея, ако не беше забременяла.

Ще видим какво ще решат сценаристите.
Засега само Еда категорично не мога да приема да остане с Ирфан.
Макар че там пък ми е мъчно за детето.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 13:01 от varna_2

# 36
Халит и Бирдже са много сполучлива екранна двойка! Не само по външен вид ,  те говорят с очи! И двамата имат невероятно красиви и изразителни очи! И още нещо много важно- има химия , дано някой продуцент се сети да снима игрален филм с Халит и Бирдже!

Бирдже много прилича на Анджелина Джоли Simple Smile

# 37
А според мен, Бирдже само напомня колко е талантлива с "Вавилон". Тя печели много фенове с предишни участия, има музикални изяви в различни предавания по ТВ, а с участието си в предишния си сериал спечели огромна фенска маса, много класации за най-хубава двойка с Ибрахим Ч. и т.н. Вавилон е стъпало нагоре, с него тя ще зарадва и най-претенциозните вкусове. Снощи наистина имаше фурор от мнения и поздравления за играта и. Срещнах дори такова, че сред играчите от снощната серия, тя най-добре е изразила чувства и емоции.

Получава и се играта и с Озан, и със Сюлейман, и с Халит...Да не говорим за сцените с екранната и сестра. Усещаш болката и като по-голяма и отговорна за нея.
Също ми харесват сцените с Айше, спор няма, от самото начало.
Но образът на Илай е многократно по-наситен засега. Да не говорим, че тя е свързана с Ирфан още от миналото му, неговата голяма любов, неговата грешка...
Както се очертава ще работят под един покрив във фирмата след обявеното партньорство, което означава, че ще се виждат всеки ден.
Така, че ако Еда не развали работата, ако Вавилон не рухне скоро, ако Сюлейман не ги разкрие бързо /да не забравяме, че Кудрета заръча да се разбере всичко около Илай, нищо чудно истината да излезе точно от нея, за да натрие добре носа на съпруга си/, то Илай ще бъде и в настоящето на Ирфан.
За бъдещето - можем само да гадаем.
В този смисъл, Айше се появява тепърва край него. Хубави са сцените между тях, различни, светли, вижда се, че са склонни да си помагат. Между тях започва някакво доверие и интерес на Айше към професора. Засега.

# 38
Aз казах, че тя си има своите фенове, но не е от най- превъзнасяните актриси.

......................

Младият актьор Гюрберк Полат, който изпълнява ролята на Мерт, е сложил днес  тази снимка с думите:

"МОЯТ МЕНТОР"

Снощи имаше представяне на новата реклама на Аслъ.
Репортерите не са пропуснали да я питат и за връзката й с Мурат Боз.
Отговорила е: "С Мурат сложихме край на отношенията си преди 4 месеца."

# 39
Да, точно така е, Бирдже не е от най-превъзнасяните. Напълно съгласна.
-----------------
Защо обаче ми се струва, че тя се хвана на контра с Ирфан. Той я упреква непрекъснато, че парите я вълнуват най-вече, защо ли се учудвал. Каза и го на срещата, после и след предложението на Сюлейман за партньорство.

Имам усещането, че ще му докаже, че не е прав за много неща, които си мисли за нея.

Истината е, че Ирфан е много предан и зает да мисли за семейството и сина си, освен всичко друго, с което се е захванал. И изобщо не го виждам да се занимава с жени. Пък било то и първата му любов, ако ще чувствата му да не са угаснали.
Отиде на срещата, не можа да устои. Развълнува се, определено, но бързо си грабна чантата!
Към Айше на този етап, като по-опитен и на възраст и след всички срещи между тях, по-скоро иска да я предпази, да и върне жеста.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 13:39 от Mydream

# 40
Егемен:  Познавам този човек.
Стоеше там изумен, видял в светлината на прожекторите очите й за пръв път след 8 години.
Ужасна е възрастта, на която ти е рано за смърт, но късно за любов.
След толкова години, след толкова хора, се чувстваш като изправен пред огромна табела.
Ирфан обърка живота си. Разруши го като прекрасната любов, която цъфтеше пред очите ми.
Всеки има свое мнение коя е причината за раздялата им, но за мен  е само една- парите!
Защото всичко е свързано с тях.
Всички истории, всички хора.
Някой има  пари от бившата си жена, друг е изградил империята си от нулата. Трети има богати роднини или е придобил евтина земя. Историите на всички тези, мислещи се за умни хора, са различни.
Някои даже намират любовта, благодарение на парите.
Има и хора, които срещат след години някоя стара любов и разбират, че още я помнят, а са направили и невъзможното да я забравят.
Най-тъжната история  обаче е друга.
Тя е на човека, който , притиснат между сърцето и разума, избира  разума, а после съжалява до смърт.
По-лошо от това няма.

# 41
Не може да се каже, че тембърът на Озан е най-приятният глас, който може да се чуе, но вмъкването на тези разкази / и за миналото, и за настоящето, и по принцип/от Егемен са уникално попадение за сериала. Интонацията и чувството, което им придава са в десятката.

Варна, благодаря! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 42
И аз благодаря за всичко, което сте споделили! Flowers Hibiscus

Цитат
Най-тъжната история  обаче е друга.
Тя е на човека, който , притиснат между сърцето и разума, избира  разума, а после съжалява до смърт.
По-лошо от това няма.

Може би Еда с лъжата за детето е била причина за раздялата на Ирфан с Илай. И той е избрал разума .
А Илай  изоставена, обезверена, наранена се е самонаказвала с хора като Сюлейман.
Когато изгубиш любовта е трудно да повярваш отново.  Но, може да има и друга ,,основателна ,, причина
да бъде с човек като Сюлейман. Както в случая Ирфан се забърка в голяма помия и забрави за себе си, за принципите си, така и на нея може да са и трябвали много пари за да спаси близък човек. И когато истините се разкрият това е вратичка  сценаристите да накарат Ирфан  да намери отново сърцето си.
Няма значение как ще се развият нещата, важно е да остане интересно. Grinning

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 16:34 от ВГ

# 43
ВГ, голяма е вероятността, Илай да е имала нужда от пари, за да спаси близък човек
 и това да е било причината да се тръгне в тази посока.
 Въпросът е, че не му е казала, най-вероятно, защото е нямала изход и е знаела как ще реагира Ирфан.
Знаем животът как връща. Сега Ирфан прави всичко за пари.
Между другото и в думите на Егемен го има това, че според него истинската причина за тяхната раздяла е пари. Също така, че Ирфан е избрал разума, вместо чувствата и това е най-тъжното.

----------------------------

MESTİ AŞK DÜNYA PROJESİ OLACAK - тук в тази статия има за филма, в който Халит е участвал.

https://www.bbnhaber.com/mesti-ask-dunya-projesi-olacak

Малко подробности за него, с помощта на гугъл, ако има някаква грешка, Варна ще ме извини

Филмът Mesti Aşk, който продължава повече от 2 години, приключи. Той привлича вниманието със своя гигантски актьорски състав. Очаква се да излезе през март.  В него участват: Ибрахим Челиккол, Халит Ергенч, Ханде Ерчел, Бенсу Сорал, Селма Ергеч и много опитни актьори. Osman Nuri Yazıcı, режисьор заяви пред ВВN, че се е получил хубав продукт и сподели, че Мевляна е много ценна личност за света. Бил е развълнуван, когато е чул за проекта. Проект, който е очакван с вълнение, години наред и не е бил реализиран досега. Когато вижда бюджета и екипа, решава да поеме режисирането.Снимките са започнали през юли и са приключили през ноември. Доколкото се разбира от превода е съвместна продукция - Иран-Турция, снимано е на много места, в различни провинции. Използвани са над 4000 фигуранти.

Бюджетът на филма е 5 милиона долара. Продуцентът Фатих Аксой прави следните обяснения, като подчертава, че това е  сериозен бюджет. Когато  са започвали  този проект, не са очаквали да достигнат тази цифра.  Първоначално са мислели да ангажират 1500 фигуранти във филма, но после се оказало, че ще бъдат 4 хиляди. Другата причина е времето, което се  е удължило, поради редица прекъсвания. Сами са покрили  бюджета. Плановете им са тези разходи да бъдат покрити от рекламни приходи, спонсорство и т.н.  Според продуцента,
ще достигне до голяма аудитория .   Филмът ще излезе на персийски в Иран, а  един месец след излизането му  -в  Турция.  Счита, че  проектът ще бъде световен проект ".  (Айшегъл Ертул)

.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 11:36 от Mydream

# 44
Mydream, благодаря за информацията! Flowers Bouquet

Чудя се как го изпуснахме от поглед  Халит  и не разбрахме, че се снима в игрален филм. Joy

Общи условия

Активация на акаунт