Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 159 151
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за темата.
От булченските рокли ми харесват на Елизабет, Кейт, Марарет.  На Грейс Кели до  кръста, надолу ми е като лампион, ама грозен.
Харесвам комбинация на сатен/коприна, дантела и перли/диаманти.
На "арабските" булки всички рокли са ми грозни.
Но първо място, неподлежащо на конкуренция по грозота е роклята на Даяна.

# 121
Палтото, което показа Ирис ми харесва много.
Тази Ан колко е била красива и как на нищо не мяза вече...

# 122
Харесвам роклите на Грейс Кели и Кейт.
На Даяна и Мейбъл (?!) са най-грозните. Особено на Даяна.
Роклята на Даяна за мен си остава най-грозната булчинска рокля в историята на кралските сватби.Още тогава ми приличаше на плик за юрган,и така и не схванах защо хората толкова харесват това модно недоразумение...Нито материя,нито кройка,нито цвят..Въобще,пълен ужас..

Тогава точно , бяха модерни тези отвратителни бухнали ръкави . То реално ,не можеш да видиш роклята от ръкави,огромни са. Май и е голяма също Thinking

# 123
Този месец Съсекс ще следват globalpositivenews

# 124
  • Майничка
Рания вече изглежда по-млада от дъщерите си!

Eто ви една разкошна източна рокля - третата съпруга на иранския шах, Фара Диба. Роклята е на Ив Сен Лоран.
На долната снимка се вижда деколтето.
Скрит текст:

# 125
Ирис публикувано е, но в много по стари теми.
Много е красиво и интересно.
От линка който пусна като видях тази шапка и избухнах в смях

О, това палто! Heart Eyes Останаха ми очите.
И шалът!
Гаргамела, много ме разсмя с разказа ти!

# 126
  • Русе/София

Принцеса Сара от Кувейт
Скрит текст:

Страхотна снимка.А за рокрлята на Даяна мога да кажа,че сега си е направо грозна,но тогава - беше уауу.

# 127
От булките ми харесаха Мери, Максима, снимкити но нашия  цар от свотбата со много готини. Грейс Кели Кейт и Южени.
Но да отбележа,че от роклиги никой не мш харесва достатъчно. Просто като цялостна визия тези булки ми допадат. На Мери особено украшениета за глава,воала и букета.
Южини е много хубава. На Кейт ми допада най-много. Най-грозна повече от тази на Даяна за мен е роклята на Меган,колкото и невероятно да звучи.
Харесва ми и на кралица Виктория.

# 128
Всъщност на манекена роклята стои добре, въпреки претрупаността си:

На нея - не. Гърчи се нещо булката, мачка роклята, смесва детайлите:

Обаче тук в движение изглежда впечатляваща:

# 129
Нали имаше някаква приказка, че роклята умишлено е много пищна, за да не изглежда булката невзрачна на фона на голямата катедрала...

# 130
  • София
На манекена е изгладена, а ние с вас сме я виждали само като слезе от каляската. А тогава беше смачкана до неузнаваемост. Затова, според мен, е толкова различна.

Фаворит ми е роклята на Грейс Кели и Кейт, като втората ми е съвременен вид на принцеса.
Уау модел и детайли. Беше излята по нея, особено отзад. Ако МакКуин беше жив мисля, че щеше да е нещо нечовешко.

Утре в колко да очакваме БАФТА?

# 131
  • Някъде там
Палтото и шала на Ан наистина са стилни и хубави ама тая шапка..
А колкото до палто,още си мечтая за това на Мери в оригинал.

На мен Даяна в роклята ми прилича на човечето на Мишелин на такива кървавици надиплена...😀
Роклята на Фара Диба е страхотна.

Пускам една тиара в която се влюбих току що. Не е от кралската колекция, пише че е на лейди Хескет

# 132
Тази вечер ще има коктейл за номинираните в Кенсингтън. Кейт и Уилям са домакини, но се съмнявам да има снимки на Кеймбридж. Събитието не е обявявано.

# 133
И аз пристигам в новата тема. ☺️

My name is..., много благодаря за труда, който си положила, страхотен първи пост! 👏 💐❤️

От роклите най ми харесват тези на Беатриче и на Грейс Кели, а най не харесвам тези на Летисия и на Даяна.

# 134
  • Norge

По време на норвежката сватба, бяха особено модерни всякакви дългоопашати Smile букети.
В случая обаче опашката е особено ... „интересна“. Anguished
Г-ца Метте-Марит е съдействала при създаването му и е имала с него някакъв „стейтмънт“, не знам какъв точно.
Наричат го brudeløper , което ми е много трудно да преведа; примерно булчинска пътечка.

Нямам представа как се вмъкват снимки в новата версия на форума, затова давам само линк към други букети от кралските сватби.

https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2018040547557/best … dding-bouquets/1/

Общи условия

Активация на акаунт