Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 159 137
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 105
Забелязах, че в първия пост е сложена само една от роклите на Беатриче Боромео. Допълвам:
1. Гражданска церемония.
Скрит текст:
2.Вечерен прием след гражданската церемония.
Скрит текст:

3.Парти за добре дошли(двойката покани гостите си на остров, там се е състояла сватбата).
Скрит текст:
4.Църковна церемония.
Скрит текст:

5.Приема след църковната церемония.
Брошките във форма на крила на гърба и са от свекърва и.

# 106
На клипа с Летисия и свекърва и, аз лично виждам как детето бута ръката на баба си.

# 107
  • Майничка
Последната рокля на Беатриче е най-ефектна, другите са леко инфантилни. Но тя е красавица и всичко й отива.

# 108
  • Някъде там
На Беатриче няколкото рокли са трепач. Много ми харесват.

Аз също харесвам роклите на Меган. Булчинската обаче ми се искаше да е по излята по нея, поне в ръкава, виж втората е супер.
Много харесвам втората на Южени. Разкошен модел материя и цвят.

Някой питаше за роклята на Грейс.

Честно казано съвсем малко ми прилича в горната част тази на Кейт.Нейната повече ми харесва. Тази на Грейс ми прилича на лампион отдоло.

Блу ето инфо са Иман и сватбата и.
Снимките май са с по хубаво качество.
Но други няма, защото те там нали знаеш че правят кратки церемонии за подписване и после всеки празнува отделно тайничко 😀
Била сестра на краля, затова ми прилича на Хая.
http://m.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/72825_korolevskaya-svadba-v-iordanii 

# 109
  • Русе, у дома
Да, но и тримата са от различни майки. Булката е на Нур, краля е на британката Муна, Хая на Алия.
Някакви последни новини за Хая и делото в англ. преса? Или сега акцентите са други - "exit-тите"

# 110
  • Някъде там
Да, но и тримата са от различни майки. Булката е на Нур, краля е на британката Муна, Хая на Алия.
Някакви последни новини за Хая и делото в англ. преса? Или сега акцентите са други - "exit-тите"
Вестниците пишат за всичко.Една птичка пролет не прави за тях. 😉
Второто дело е било на 13 ноември и е свързано с попечителство над децата, отново както предварителното.
Заседанията продължават.Емира още не се е появил.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7780433/Glamorous-Princ … -Dubai-ruler.html

# 111
Роклите на Беатриче са страхотни, особено тази с облаците и бялата от острова. Тая мацка явно не се шегува и май е най-добре облечената кралска особа в момента.

https://www.tatler.com/gallery/beatrice-borromeo-style

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 17:21 от Iris04

# 112
На Беатриче всички рокли са много хубави. Тази от приема след церемонията ми харесва най-много от всички пускани. А тази от партито за добре дошли е страхотна за лятна, плажна сватба.

# 113
# 114
Сега прочетох, че Бахамите имат нов президент и той иска да се върне към Commonwealth-а

# 115
Благодаря за новата тема!
Прекрасни рокли видях, изключително изискани и романтични.

Утре ли е БАФТА? Дали ще има снимки от ММ?

# 116
  • Бургас
Като видя снимка на Грейс Кели,нищо не виждам освен това прекрасно,красиво направо нереално красиво лице!
Ни рокля,ни обувки забелязвам!

# 117
Сега прочетох, че Бахамите имат нов президент и той иска да се върне към Commonwealth-а
А Малдивите от днес също са част от Commonwealth-a.

# 118
Страхотен първи пост My name is..... благодаря ти, чудесно направен и най-вече изпълнен с толкова красота! Да допълня, че Февруарската тема започва добронамерено и интересно. Дано така се задържим през целия месец и разделението на лагери да остане в предишните теми Simple Smile. И за да се включа и аз в булченския дух, изреждам и мойте любимки. За мен най-красивата булка чисто физически си остава Грейс Кели. Много красива като външен вид, но роклята и ми допада само в горната част. Като красота на роклята на Кейт ми харесва най-много. На Мегън ми е любима втората рокля. Нея съм си я заплюла да намеря подобна и когато дойде деня на сватбата ми и аз да се преоблека в ресторанта в подобна Simple Smile. Допълвам и Беатриче Боромео като почетно спомената, първо защото за мен е голяма симпатяга, второ сватбените и тоалети ми допадат много и ми изглежда много по-царствено от много други роялки.
п.с. На първата си сватба принцеса Ан много ми харесва, да и се ненадяваш. Младата Ан и Маргарет са били много хубави на сватбите си.

# 119
  • Някъде там
Ирис публикувано е, но в много по стари теми.
Много е красиво и интересно.
От линка който пусна като видях тази шапка и избухнах в смях

БАФТА е утре.

Грейс излъчва едновременно класа и фина нежност според мен. За моя вкус тя е най-красива сред роялките.
Рания в профила си винаги пуска красиви снимки.

Общи условия

Активация на акаунт