Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 576
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 90
Роклята на Даяна е натруфена, прекалено пищна и нетрадиционна и бих казала култова. Харесвана или не всички я знаете и я помните. На Елизабет откровенно мога да кажа че ми е безлична и грам не ми харесва.
Най-много ми харесва Шарлийн. Не видях ролята на Грейс Кели казват че роклята на Кейт прилича на нея.

# 91
Аз сигурно съм единствената, но много хареквам булченската рокля на Меган.

# 92
  • Някъде там
Блу заповядай още снимки

Покрай тези снимки открих и на Хая и тръпки ме побиха от този.

Много си приличат двете. Сега ще им видя връзката.Все едно са една и съща.

# 93
Не си единствена. И аз много я харесвам. Изчистена и стилна. Една от любимите ми кралски сватбени рокли.

# 94
HighSpeed, и аз съм чела "Кралицата на Шаба" и правя същите асоциации с Пипа.

# 95
Не си единствена. И аз много я харесвам. Изчистена и стилна. Една от любимите ми кралски сватбени рокли.
И аз, и аз. И аз писах, че сигурно съм единствена даже.
Грейс Кели е прекрасна булка, но жената е толкова обаятелна, че роклята остава на заден план.

# 96
Daviz, видях ги тези, но пак не са с хубаво качество.

Меган я харесвам много като булка, хубава е роклята, но има какво да се желае. Тук красотата идва основно от контраста между тъмната коса и бялата рокля. На русолява булка роклята ще стои по-скучно.

# 97
Грейс е топ. Може би от всички принцеси е най-красивата.
Загледах пак роклите, пропуснала съм Маргрете. Хубава рокля и хубава булка.

Давиз, този с жълтата роба е мъжът на Хая, нали? Този, с когото сега се развежда и водят битка за децата.

# 98
Много хубави арабски булки, някои рокли са съвсем европейски, в други има и някакви етно мотиви.

Дизайнерът на сватбената рокля на Даяна.

https://www.elle.bg/a/dizainerut-na-princesa-daiana-dava-suveti- … a-na-megan-markul

Сега не ми харесва, но тогава бях малка и точно така си представях една принцеса. Даже съм я рисувала тази рокля. Обувките и също сега ме смайват, но са интересни. Без ток са за да не стърчи .

https://skafeto.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D … 0%B9%D0%BD/24389/

# 99
  • Sydney
Майката на Кейт е имала рд тея дни:

https://www.instagram.com/p/B8AxeOGgCwH/?igshid=1onhd2833afmp

# 100
Нормално е да не ни харесват много по-отдалечените от нас рокли. За Даяна- спомням си, че роклята ужасно се е намачкала, което е допринесло за кошмарния вид. Трябвало е явно да бъде величествена, а не юрганеста Simple Smile
Но е запомняща се де Joy

# 101
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря за новата тема и интересният първи пост, а и многото хубави постове след това 💐
Чакам с нетърпение британските награди Simple Smile
От сватбените рокли Грейс Кели и Мери ми харесват много, както и тези на Кейт и Мегън, мисля че Шарлот Казираги беше с интересна такава също.

# 102
Нормално е да не ни харесват много по-отдалечените от нас рокли. За Даяна- спомням си, че роклята ужасно се е намачкала, което е допринесло за кошмарния вид. Трябвало е явно да бъде величествена, а не юрганеста Simple Smile
Но е запомняща се де Joy
Запомняща се с кича Joy
То не са рюшчета, дантелки, буфанчета, копченца и какво ли не, събрано едно до друго! Вярно, че модата през 80 е понатруфена, но и те са се поувлекли. Бая!
Виж, воалът е хубав и впечатляващ.

И аз харесвам роклята на Меган. Сякаш малко е по-широка, но може нарочно да е това. Не знаем какъв е платът, може той да изисква луфт между роклята и тялото, за да не пристисква, цепи, мачка или друго.
А може от нерви преди сватбата да е отслабнала рязко.

# 103
  • София

И аз я харсевам много, но втората й рокля ми е любимата сватбена рокля изобщо.

# 104
  • Майничка
Смейте се вие на сватбената рокля на Даяна, ама аз с подобен дзвер бях на сватбата си. Е, без рюшчета, харбалички, тантелки и шлейф, но с буфан ръкав и огромна фльонга на едното рамо. И с 2 фусти с обръчи, да не се влачи!
Ама така е, като тръгва човек 3-4 дни преди сватба да търси рокля под наем ... после събира коментари от типа на "А тук един човечец откача вратата на колата си, за да изкара роклята на Гаргамела!"😁

Знам си аз, че открита каляска ми трябваше, ама циганските файтони и каруци нещо липсваха в момента.

Общи условия

Активация на акаунт