Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 535
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Роклята на Даяна е ужасна 🙄 прилича на моите опаковки за Коледа 😂😂 /не се хваля не мига да опаковам / на Кейт ми харесват, на Меган втората е много хубава, първата с тоя дълъг воал леле Мале /сигурно от моята намразих воалите/

# 76
Ето това е от сватбата на Борис в София.

На мен пък точно воалът на Меган много ми харесва. Или поне снимката с разветия воал е страхотна.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 12:51 от птица

# 77
Воалът на Мегън е разкошен.

# 78
Харесвам булчински и изобщо официални рокли, които акцентират върху раменете. От булчинска рокля очаквам повече невинност и деликатна женственост, отколкото секси вид, но пък съвсем всичко да е скрито ми идва в повече.
В минимални до умерени количества и дантела харесвам, но зависи много от фигурата.

# 79
Намерих роклА на Катрин за БАФТА, ама ако не я ще, си я прибирам...

# 80
Сватбата на Борис сред калта мисля че е в Италия.

# 81
  • Майничка
Тити, в комбинация с испански шал, кастанети и китка в кока. Олé!

# 82
  • Някъде там
Понеже темата с булките много ми хареса, но първия пост е само за европейски принцеси ето и арабски булки.
Рания и Абдула
Скрит текст:

Царица Нариман  и цар Фарук от Египет
Скрит текст:

Фавия от Египет и шаха на Иран
Скрит текст:

Кралица Нур и Крал Хюсеин от Йордания
Скрит текст:

Царица Фарида от Египет
Скрит текст:

Принцеса Фатия от Египет
Скрит текст:

Принцеса Басма и полковник Дагистани от Йордания
Скрит текст:

Принцеса Иман Ал Хюсеин от Йордания
Скрит текст:

Кралица Алиа и крал Хюсеин от Йордания
Скрит текст:

Кралица Лала Салма от Мароко
Скрит текст:

Принцеса Сара от Кувейт
Скрит текст:

# 83
Благодаря за труда, интерес първи пост.

Много грозни сватбени рокли и то накуп Joy
Даяна обаче е умопомрачителна.
Най-много ми допадат Кейт, Меган  и Камила.

# 84
  • Sydney
Двойниците на Уили, Кейт, Мегън и Хари.... ужаааснооооо:

https://www.instagram.com/p/B78oTg6nlbt/?igshid=1esm4mwqj9uht

Кити и Майкъл от миналата седмица...

https://www.instagram.com/p/B71K1YtnQIe/?igshid=b1gxl3xtxvkb

Уили и Кейт др седмица ще бъдат в Уелс:

https://www.instagram.com/p/B78t6EpICiJ/?igshid=1m53mm2k97lap

# 85
Много ми харесват княз Kирил Сакскобурготски и Мария дел Росaрио
и  княз Кардам и Мириам*

# 86
Очаквах повече от арабските и близкоизточните булки, повече специфични техни мотиви и елементи. Не знам дали сега и самата Рания си харесва своята рокля с тази горна част с реверче като сакенце.
Йорданската принцеса Иман Ал Хюсеин ми хвана окото и потърсих повече снимки, но не намерих.

# 87
Дали Летито му е прочела после правата на Фелипе? Laughing

# 88
Двойничката на Кейт я бях гледала в Say yes to the dress UK.
Адски тъжна професия е да си look-аlike по моите критерии. Имам чувството, че им се губи цялата личност на тия хора по някое време. Тази дама обясняваше, че смята, че Кейт се облича скучно, че иска съвсем различна от нейната рокля, че и се налага постоянно да ограничава какво яде... Абе, гадно ми се вижда това, че и безсмислено. В повечето развлекателни програми двойниците винаги са представени като малко шантави барабар с почитателите им. Подсетих се за Мисия Лондон и бизнеса с двойници на кралското семейство и как ги пращат по събия. Имаше един богаташ-ненормалник, който се кефеше да играе на онези конзоли, имитиращи коли, докато до него стои двойничката на принцеса Даяна. Болна работа.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 13:49 от Welt

# 89
  • Някъде там
Daviz,благодаря за клипчето!
Изгледах го,но не забелязах нищо фрапантно.Летисия в един момент застана пред децата и свекърва си.Това ли е гафа?
За испанските медии това беше мини кавга показваща отношенията им.
Испанските телевизии също отразиха кадрите с подобни заглавия.
Летисия не позволи на свекърва си да се снима с внучките и отблъсна ръката и.
Тогава се намеси и Фелипе.
Имаше и още една случка в която Силвия целуна внучка си, а Летисия след това все едно я избърса от целувката.
Това и за мен са дребни неща, които медиите си нагласят както им изнася и преувеличават. Аз не знам да има семейство в което всичко да е перфектно. Никак не харесвам Летисия и не одобрявам това, че не им позволи да се снимат, но пък едва ли само в нея е вината и не е болка за умиране..
Винаги съм била на мнение, че има ли проблем или конфликт между няколко човека, за него са виновни всички участници и никога не бих преписала вината на един единствен.

Общи условия

Активация на акаунт