Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 594
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 480
# 3 481
  • Някъде там
Да си слага шапката веднага или да подстриже рошавото, че прилича на наполовина окосен къдрав магданоз.😄
В случая Уилям по добре оплешивява, защото той не е толкова рошав.

Много са размазани клиповете.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 12:18 от daviz

# 3 482
Как пък никой от двамата не взе хубавата коса на Даяна...

Иначе добре изглежда и не е особено кльощав. Той по принцип ми харесва как се облича, повече от Уилям и въобще.

# 3 483
Но пък и двамата са наследили плешивия ген от страната на Даяна. И баща и, и брат и оплешивяха рано-рано.

# 3 484
Ако трябва да бъда честна,досега  не съм харесвала никого от членовете на РФ.
Дори прословутата "красота" на Даяна ми бе непонятна..
Единствено при Елизабет, в нейната младост,намирам много интересна и особена красота.Някакво достолепие и сила които респектират волно или не..
Сега,същото виждам и у Шарлот,може би само в ръста ще се извиси над баба си,( преценката ми е,че кралицата е жена с телосложението на Лили Иванова,ръст,талия,бюст..)Шарлът може да достигне и манекенски ръст,ще видим,само да не стане като леля си Ан,твърде груба и кокалеста е за моя вкус.Джордж и Луи също имат красиви черти,а относно Арчи,ако вземе повече от чертите на майка си(не от телосложението обаче!),има шанс да бъде хубав мъж..

А Чарли..Ако щете вярвайте,ама всеки път се смея като  му гледам снимките от младите години(сега поузря,по-добре е)..
Скрит текст:
Напомня ми мъпета от "Каналето"

Фил - не,не и не..Отвратителен,студен поглед,очи в които не потъваш ,а можеш само да се огледаш..Но пък е точната половинка за жена си.По-перфектен,едва ли би могло да има.

# 3 485
# 3 486
Може ли с 2-3 изречения преразказ на български?

# 3 487
До колкото знам, плешивия ген се наследява по майчина линия.
Какво да се прави, ген. Уважавам жените, които остаряват естествено, защото в днешно време с тия модерни интервенции е ужас. По същата причина харесвам Хари и Уилиям и плешивостта им не ме дразни. Нещо напълно естествено.
Вчера някой беше писал, че се дразни на липсата на маникюр на Кейт. На мен пък точно това мното ми харесва-  поддържани ръце, с маникюр който не се набива на очи. Направо ми се повдига като видя разни камъчета и 'оригинални' дизайнерски решения. Много са ми чалга. Е, и един хубав червен лак е супер, но безцветен или телесен ми стои много приятно.

# 3 488
И аз харесвам къс, поддържан, нюд маникюр.

# 3 489
...Може ли с 2-3 изречения преразказ на български?

"Жизненоважно е общностите по света да получават "смислени ползи" от туризма.
Ще покажат рамката за първите три "вертикала" - "настаняване", "авиация" и "преживяване".
Започнали с надстрояване на съществуващите стандарти с цел да ги направят по-лесни за разбиране от потребителите и бизнесите (к'вото и да означава това).
Искат мнението на участниците и т.н."

Типичен новговор, който не казва какво искат и как ще го постигнат...

# 3 490
И аз харесвам къс, поддържан, нюд маникюр.
Това е класа..Красивата,добре оформена плочка,с хубав цвят,структура и блясък,говорят за здраве и чистоплътност,точно както и косата..Ама как даги покажеш,като ги наклепаш ярко и цветно..
Единствено тъмно бордо/керемида или "заешка кръв",приемам като някакъв цвят и то върху къс нокът.И то при при някакви конкретни случаи.

Говоря за разбирането ми за "дама",класа,стил.
Инак ,за плебса,кой квото му е кеф..Аз например,лятото на плажа си ходя с точици и маргаритки по краката Joy

# 3 491
  • София
Споделям изцяло мнението на Tiramisu29, освен че винаги предпочитам цветен лак (дори и в по-бледи цветове) пред безцветен, но всякакви шаренийки и декорацийки са ми неприятни.

# 3 492
# 3 493
  • Някъде там
От малкото което се вижда твърдо не, за тоалета на Кейт днес.
Пак онези ужасни панталони и съчетани с бели гуменки...

# 3 494
Пък аз си помислих, че е и каратистка.
Викам си, гледай какъв талант - всичко ѝ се отдава hahaha

Общи условия

Активация на акаунт