Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 669
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 465
Като дете много ми харесваха краката на Даяна, то бедър, то чудо!
От тогавашните снимки си личеше нейното израстване като личност! В началото е била по - плаха, по - семпла и стеснителна, но после набира смелост и се превръща в истинска модна икона!

# 3 466
Не е пепит това, но да, материята, която се нарича букле се свързва с Шанел. Само че от букле до букле...

По принцип е по-груб плат и не се съчетава с такива обувки, може с боти ботуш. Но може пък това да опит за смело съчетание...
По отделно и роклята и обувките стават. Но заедно ми изглеждат като: 1. Катрин е тръгнала на работа сутринта и е забравила да си смени вечерните обувки от дискотеката. 2. Толкова е закъсняла с работния график, че вечерта се е прибрала в къщи и набързо е надянала вечерни обувки и чанта, но не е имала време да смени роклята преди театъра. Иначе аз харесвам нейните тоалети и с удоволствие бих си ги купувала, стига да имах пари.

# 3 467
  • Някъде там

Ето го плата. Не ми прилича на вълнен.
Потърсих и цени.
Цената на точния модел на Кейт не видях, но подобните от същия плат бяха намалени на 1400 паунда. Редовната цена на тази която пуснах в предния си пост беше 2600 паунда.

# 3 468

Ето го плата. Не ми прилича на вълнен.
Потърсих и цени.
Цената на точния модел на Кейт не видях, но подобните от същия плат бяха намалени на 1400 паунда. Редовната цена на тази която пуснах в предния си пост беше 2600 паунда.

daviz,
нали сме наясно, че има всекидневни тоалети и по 5000 евро и официални рокли по 100- 200 евро? За всеки вкус и джоб.

# 3 469
И на мен ми идва груб този плат спрямо бляскавите чепици. Но пък са много красиви:

# 3 470
Съгласна съм, че е смесила два стила - този на бляскавите аксесоари, подходящи за червен килим/клуб😃 и по - обраната рокля, която спокойно може да се носи в ежедневието. Според мен се е получило и ми допада комбинацията. Копчетата и лъскавите нишки в тоалета се "връзват" с обувките и чантата.

# 3 471
  • Някъде там
Deni-meni къде точно написах че роклята е скъпа или, че роклята е евтина? Никъде не съм споменала също, че цената отговаря или не отговаря, на предназначението на роклята, че да се обясняваме с какво сме наясно и с какво не.
Тук редовно се  търсят  и споделят марките и цените на тоалетите и аксесоарите.

# 3 472
Какво нещо сме хората. Мен роклята не ме дразни толкова, но обувките са ми пълен кич - сребърни или златнички, блещукащи камъчета Joy

Абе нито роклята, нито обувките ми допадат. Но най-ме дразни комбинацията при нея + него. Тя в черно, той със син костюм с черни обувки. Не е моето Blush

# 3 473
Сега като видях отблизо обувките... ами отказвам се, не ми харесват и те. Blush
Daviz, роклята във фуксия на този бранд дето си я сложила по-горе е хубава. Пак е вълнена и ежедневна, но някак по-фино стои. Но и за нея, и за тази върху Катрин не бих дала тези суми от 1400-2600 паунда.

# 3 474
Този плат се казва "букле"

# 3 475
Кейт е много хубава.
Обувките са разкошни. Виждала съм ги отблизо на живо и са трепач.

# 3 476
На мен платът леко ми напомня астраган, а той е вълнен плат и в съчетание с този тип обувки не е много ок!

# 3 477
На мен платът леко ми напомня астраган, а той е вълнен плат и в съчетание с този тип обувки не е много ок!
Астрагана по принцип не е плат.Това е начин на обработване на кожата.Сега вече с навлизането на синтетиките може да има и синтетичен такъв,но не говорим за вълнен плат в никакъв случай.

букле

# 3 478
На сайта на Eponine пише, че роклята е от плат букле, но не пише точния материал. Може да е от вълнена, копринена или синтетична прежда. За тази цена дано да е коприна.😂

# 3 479
И за мен букле и пайети е неприемлива комбинация,ама какво разбирам аз от висша мода..

Общи условия

Активация на акаунт