Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 684
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 450
Според мен е рокля.

# 3 451
Изглежда добре, много свежа в лице. Не ми харесва цвета на тоалета, на млад човек не ми допада такова черно от-до. Костюм като за Камила.

# 3 452
На мен роклята ми хареса, но обувките и клъча не. Но аз не харесвам паетки и подобни, винаги са ми изглеждали някак си натруфени. Но пък Кейт изглежда добре, наистина. Тоалетът не ми е любим, но не е лош в никакъв случай.

# 3 453
Абсолютно бабешки, дори за по-строгия стил, който по принцип Кейт си има.

Може и костюм да е, на голямата снимка се вижда, че е рязан в талията и изглежда като сако.

ПП. Не е, това е плоха на полата.

# 3 454
Не е лош сам по себе си, но не е добре съчетан. Подобна рокля/костюм би стояла по-добре на Камила.
Помахвания, блясък, светкавици-като холивудски звеезди
https://www.instagram.com/p/B9AraBdlsAu/?hl=bg

# 3 455
https://www.eponinelondon.com/aw18-hmong-dress-vietnamese-bib

Рокля е. Само копчетата са различни.

# 3 456
Разбира се, че не е лоша роклята. Както написах аз през ден нося подобни, но в офиса. Но в съчетание с тези обувки не пасва, както и за събитието не ми изглежда подходяща. Една рокля със същата кройка, но от по-фин плат щеше да стои много по-добре. Разбира се, всичко това са си мои интерпретации според моя вкус. Друг с друг вкус ще го хареса. Свят шарен

# 3 457
Това букле е грубо за такива обувки и клъч, но както и да е, щом се харесва...

# 3 458
  • Някъде там
Този бранд има и други хубави неща.
Кейт щеше да е прекрасна в тази рокля например.

# 3 459
На клипчето имаше една жена с рокля с десен пепит. Много ми хареса, но не я видях добре.
И нейната беше от подобен плат. Аз винаги го свързвам с Шанел:
Скрит текст:

# 3 460
  • София
Роклята на Кейт ми харесва много, но не и с тези бляскави обувки. Изобщо не подхождат. Аз бих я носила със стилето (нали това е класическа остра обувка с тънък ток) в контрастиращ силен цвят, но мат  - корал, виолет, мента, фушия.
В лицето ми харесва така. И да се е ъпдейтнала, добре й се е получило.

# 3 461
# 3 462
На клипчето имаше една жена с рокля с десен пепит. Много ми хареса, но не я видях добре.
И нейната беше от подобен плат. Аз винаги го свързвам с Шанел:
Скрит текст:

Аз също свързвам пепита с Шанел и заради това не ми изглежда обикновен. Sunglasses

# 3 463
Не е пепит това, но да, материята, която се нарича букле се свързва с Шанел. Само че от букле до букле...

По принцип е по-груб плат и не се съчетава с такива обувки, може с боти ботуш. Но може пък това да опит за смело съчетание...

# 3 464
Нямах предвид, че са с десен пепит, а с един и същи плат на тоалетите.😃
С пепит беше една жена до Катрин на клипчето от събитието, която ми хареса.
Ето това е десена по принцип:

Общи условия

Активация на акаунт