Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 712
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 435
  • Варна
На мен роклята ми прилича на пеньоар.

# 3 436
# 3 437
  • София
Не е лоша роклята, но копчетата са много големи и я развалят. Материята ми харесва за зимна рокля. Кейти изглежда свежарка, явно почивката си е казала думата...

# 3 438
На мен роклята ми прилича на пеньоар.
На мен 2 в едно 1: палто (заради плата) и пеньоар. Има и по-хубави.

# 3 439
Рокля или костюм носи Кейт? Намек за ретро от младостта на Баба.Лекият блясък я прави подходяща за събитието.Ако е била на козметик,явно той й е сложил също дупе,месце по рамената и в деколтето.Отново се чудя дали не е бременна такава сияеща и с красива коса.Същата си е като преди,,но шокиращо различна от изсъхналата мумия,в която се беше превърнала напоследък.Насилени усмивки,измъчени гримаси на двамата Кембридж,Чарли и Камила  като  гръмнати, показваше сериозни задокеански проблеми дълго преди обявяването им.Явно са се справили и им личи.Затова пък Хари,отново зарязан да се оправя сам,изглежда като човек,дето не знае какво и защо му се случва.

# 3 440
Кое му е подходящо да се облечеш с плетен пеньоар и да идеш на театър? И това е класно? Това е ежедневно. Аз през ден съм облечена така в офиса. Добре, че Кейт е облякла роклята, че ако беше друг, до сега да е разплетена.

# 3 441
Така е, на хубав човек - всичко му отива Wink

# 3 442
На мен ми прилича на костюм, харесва ми и е подходящ за събитието.
Харесва ми Кейт.

# 3 443
Подходяща е. С леки отблясъци. Връзва се супер с обувките и чантата.

# 3 444
  • При семейството си
Кое му е подходящо да се облечеш с плетен пеньоар и да идеш на театър? И това е класно? Това е ежедневно. Аз през ден съм облечена така в офиса.

А на театър ходиш с бална рокля, а Кейт трябваше да сложи и тиара.

# 3 445
Кое му е подходящо да се облечеш с плетен пеньоар и да идеш на театър? И това е класно? Това е ежедневно. Аз през ден съм облечена така в офиса.

А на театър ходиш с бална рокля, а Кейт трябваше да сложи и тиара.
Разбира се! Задължително диамантена. И роклята да е с диаманти....
Който разбрал, разбрал. Който няма желание, много ясно, че няма да рязбере

# 3 446
  • Варна
Сега като се замисля, роклята не ми се нрави основно откъм дължина. И копчетата ми седят нелепо, но асоциацията с пеньоар я направих точно от никаквата дължина.

# 3 447
Кое му е подходящо да се облечеш с плетен пеньоар и да идеш на театър? И това е класно? Това е ежедневно. Аз през ден съм облечена така в офиса. Добре, че Кейт е облякла роклята, че ако беше друг, до сега да е разплетена.
Хаха, много точно. Flowers Hibiscus

Аз си чакам събитието на Хари за Travalyst днес.

# 3 448
Мда. Друго си е да отидеш на второстепенен театър и представление с благотворителна цел в супер тоалет. Така де, трябва да се подчертае колко по-високо стоиш от плебса и силно да се открояваш от другата част от публиката, която именно дава парите за благотворителност.
Намека за обличането на същия костюм (дето му викате рокля) от друг не го разбрах, но ако е облечен за прием с вечерни рокли да ясно е, че ще се изкажа лошо.

# 3 449
Това костюм ли е, аз мислех, че е рокля. Просто не ми харесва, каквото ще да е. А и платът ми изглежда дебел за такива обувки и клъч, не стои хубаво.

Иначе тя изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт