Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 735
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 420
  • Чужбина
Статусът на марката Sussex Royal e Withdrawn (оттеглена):

https://trademarks.ipo.gov.uk/ipo-tmcase/page/Results/1/UK00003408516

# 3 421
Няма лошо и при един и същ лекар да ходят снахите, но важното е да се вземат мерки, защото Кейтито наистина изглеждаше много кофти в лицето.

# 3 422
Хари ми изглежда много уморен и направо поболял се на последните снимки, излезли в медиите. Като че не спи достатъчно, налегнали са го едни грижи ... Арчи ли го държи буден нощем или конфликта с роднините? Нещо не му се отразява добре на външния вид цялата работа. Като гледам какъв свеж, усмихнат и сияещ е на по-старите снимки, сега е направо ... болен.

# 3 423
Да си кажа честно харесвам скучния и предвидим  вкус на Кейт в избора и на тоалети, но от време на време ми се иска да е по смела  и разчупена .Има свеж вид, може да е от почивката със семейството и , може да е от козметични процедури.  Жена е, със сигурност посещава козметик .

# 3 424
Хари си беше свеж на снимките в Канада.
Прибра се в UK и посърна.

# 3 425
Хари ми изглежда много уморен и направо поболял се на последните снимки, излезли в медиите. Като че не спи достатъчно, налегнали са го едни грижи ... Арчи ли го държи буден нощем или конфликта с роднините? Нещо не му се отразява добре на външния вид цялата работа. Като гледам какъв свеж, усмихнат и сияещ е на по-старите снимки, сега е направо ... болен.
Оф, човека е пътувал н-часа със самолет. Не е робот. Нормално е да е уморен..

# 3 426
  • Някъде там
Харесва ми как изглежда Кейт днес. Личи си че е по свежа от преди почивката им.
Дали са процедури или просто освежаване идея нямам но лицето и е различно.
Обувките и чантата са страхотни, както  и обиците. Роклята не е лоша.
Усмивката на Хари липсва, а присъстваше на всички снимки в Канада.
На кацане на летището, при прибирането им от САЩ и дори когато си купуваше сандвич.
Дано утре когато прави нещо любимо го видим като в Канада.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 23:58 от Не се сърди, човече

# 3 427
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8044059/Bob-Iger-CEO-Di … replace-him.html?
СЕО-то на Дисни вече не е СЕО. Какво ли става с ангажиментите на Мадам се пита в задачката.

# 3 428
Коментарите под постовете в инстаграма на Съсексови също са забележителни. Най ми хареса този -

# 3 429
Коментарите под другата са още по-забавни...
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8043077/Private-jet-lov … ada.html#comments
Принц Хенри и еко-инициативата му било оксиморон като Мадам и кралски.

# 3 430
  • Down south
Коментарите под постовете в инстаграма на Съсексови също са забележителни. Най ми хареса този -

Много идейно попадение JoyJoyJoy

Красива Кейт!
Излъчва класа, стил и изтънченост!

# 3 431
  • София
Кейт е страхотна. Толкова класа излъчва. Всичко в нея е премерено и по мярка.
Хари изглежа зле с този изцъклен поглед.

# 3 432
  • Разпиляна във въображението
В Канада нямаше много грижи, освен да мислят манифести. Сега трябва да се срещне и с хората, заради които ги пишат тези манифести. Сам е, няма опората и другата движеща сила. Нормално е да е угрижен. Нищо му няма, ще се оправи.

# 3 433
Скрит текст:
Оф, човека е пътувал н-часа със самолет. Не е робот. Нормално е да е уморен..

Не говоря само за последната снимка, а за последните снимки. Едва ли постоянно е в самолет на дълги полети. И на снимки от Канада изглежда така.

# 3 434
Кейт Heart Eyes цяялостна визия е супер!
Семпла рокля, уау обувки и клъч.
Браво !

Общи условия

Активация на акаунт