Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 788
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 405
  • Разпиляна във въображението
Рокля, като рокля. Сигурно трябваше да се облече в тюл и коприна за някакво представление в някакъв малък театър. Или е голяма премиера?

# 3 406
Катрин и Уилям с децата бяха на селска ваканция. Хранели са агънца, казаха.

Това било любимо на децата. Пък на Бос Бебето много му харесвали тракторите.
Ако има нещо за което да "завиждам" на тези среди,то това са възможностите които имат за себе си и които могат да дадат на децата си.И под възможности визирам само и единствено "преживявания",възможностите да съдадаваш и подаряваш спомени.При тях почти няма земни лимити:)Завид Flushed

# 3 407
Не е премиера. Ще гледат благотворително представление.

# 3 408
  • Чужбина
И под възможности визирам само и единствено "преживявания",възможностите да съдадаваш и подаряваш спомени.При тях почти няма земни лимити:)Завид Flushed
Определено.

Но пък ето, че показват, че може да се направи нещо и без чак толкова много пари.

Аз като малка също съм хранела агънце с биберон. Като бебешок. И съм си играла с кучетата.

Странно е, че стана аристократично да имаш възможност да отидеш да галиш овцете, и просташко да ходиш да се киприш у Дубай.

М/у другото, носят се слухове, че братът на Катрин, Джеймс, участва в документален филм, в който обяснява, че кучетата му са го спасили от депресия. Това много хора го разказват, между другото.

Кучето, най-добрият приятел на човека:

Скрит текст:

# 3 409
Бебе бос ми е любимец. Дано скоро пуснат нова негова снимка.

# 3 410
  • Чужбина
Бос бебето какви физиономии прави, не е истина:

# 3 411
Кейт пак е с лелчински тоалет, но нищо-така няма как да сбърка и бабите англичанки ще продължават да я харесват толкова много.

# 3 412
  • Чужбина
Ето тук обеците се виждат по-добре:

# 3 413
Йес бе, не знаех, че на 25 съм баба англичанка.
Кейт просто няма конкуренция.

# 3 414
  • в сърцето на един мъж...
Ето тук обеците се виждат по-добре:

Скрит текст:

Ох, разкошна е! Heart Да ходят по-често да хранят агънца, много добре й се отразява!

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 23:56 от Не се сърди, човече

# 3 415
  • Чужбина
Хари щял утре да изнася нещо във връзка с Травълист, което така и не успях да разбера точно какво ще бъде. Т.е. това си е лично негов ангажимент, а не кралски. Травълист си е лично на Хари.

Пожелавам му успех с начинанието.

# 3 416
И този път не се е наплескала с черно под очите и веднага се вижда разликата.

# 3 417
  • Благоевград
Толкова е красива Кейт, но има едно нещо, което ме дразни - липсата на маникюр. Толкова ли не може един базов цвят да сложат. На снимките изглежда, че е без лак, може и да бъркам.

Някой знае ли от къде идва правилото на баба лакът на ръцете да е в телесен цвят?

# 3 418
Да, и аз идвах да кажа, че Хари утре ще има събитие, свързано с платформата му за еко туризъм Travalyst. Ще представя новите и възможности.
https://www.google.com/amp/s/www.harpersbazaar.com/celebrity/lat … efore-royal-exit/
След това ще се вижда с Бон Джови във връзка с Инвиктус.
Това са си лично негови инициативи и се ползват с голяма популярност. Билетите за Инвиктус 2020 отдавна са изкупени.

# 3 419
Силно се съмнявам, че видът й се дължи на това, че е хранила агънцата сред природата. 😄 Но определено си е правила нещо на лицето, защото разликата с преди е видна. Така изглежда много по-добре и определено е била при добър лекар.

Общи условия

Активация на акаунт