Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 160 862
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Някъде там
Леонор Испанска и Естел ще са най-хубавите кралици след време.
Аз харесвам и Катарина.
Пълничка е, но може да отслабне, а и да не отслабне виждаме че това не пречи на майка и да е чаровна.

# 2 536
Връщането на Съсекс в ОК ще е признание за монументалното им наакване пред цял свят.
С пари и протекции в Америка не постигнаха дори това,което обикновените хора го могат.
Обратно при лошите медии и расисти в ОК на хранилката,че и да ги патронстват.Колкото абдикиралият крал е останал на служба,толкова ще оставят и тях.
И аз ще се радвам да ги видя в ОК,точно това заслужават

Посурнатите костюми напоследък са навсякъде,Айде,ако върху младите изглеждат забавно,изобщо не им е мястото в гардероба на кралица,допълнително на години и живи мощи.
Леонор е наистина чаровна,но Естел има брадичката на майка си,за съжаление.Максима ми е приятна,но дъщерите й са безлични.Заради тези момичета се надявам монархията някак си да бъде премахната,докато им дойде времето за златна клетка.Теоретично.

# 2 537
Какво е трябвало Съсексови да постигнат в Америка, което не били постигнали? А връщането им във Великобритания ми изглежда съвсем нормално, много пъти се каза, че промените влизат в сила от пролетта. Хората си имат поети ангажименти, а ако кралското семейство не ги иска да не ги канят на личните си поводи, но май и от там не искат да ги натирят. 😄

# 2 538
  • Варна
Е, то от натирване до натирване има океан разлика. Натирен не означава непременно позорно изгонен с публични сцени.

# 2 539
Е, то от натирване до натирване има океан разлика. Натирен не означава непременно позорно изгонен с публични сцени.

Аз не ги виждам натирени в нито един вариант на натирване. Званията щяха да му взимат на Хари, титлите щяха да им отнемат, без охрана щяха да ги оставят, но нещо дадоха заден ми се струва.

# 2 540
Ейй супер. Ще има изяви, на които да гледам Хари и Меган.

# 2 541
  • Чужбина
Хари никой не го натирвал. Оставят му отворена вратичка на внука.

Не могат да ползват марката Съсекс Роял, нито HRH, което налага ребрандинг.

# 2 542
С каква кадифена ръкавица пипа Бети, че чак и "отмъщение" да чакат Съсексови? На 93 години ще е цяло чудо, ако изобщо си разпознава родата. Други хора решават нещата вече, а на тях не им стиска да натирят, който и да било.

# 2 543
  • Някъде там
Кога са се върнали Съсекс че и това съм пропуснала ?
Това което предстои в Англия не са ли няколкото ангажимента които трябва да изпълнят през преходния период или Lilac ти знаеш нещо което ние не?
И какво е трябвало да постигнат в Америка за времето в което те изобщо не са били там? За 10 дни през които са били на работни срещи, какво е трябвало толкова значимо да постигнат и да ни го представят или да "изкарат милионите" още докато са работещи рояли че да има за какво да реват англичаните.

# 2 544

Не могат да ползват марката Съсекс Роял, нито HRH, което налага ребрандинг.

Не е вярно това. Съсекс ще се ползва, Роял се дискутира. Още нищо не налага никакъв ребрандинг и може да не наложи. Не, че има проблем с това, просто към момента не е факт.
Лана беше сложила линк с инфо от говорител на Съсекс. Смятам, че е по-достоверен от Дейли. Ето: https://www.bbc.com/news/amp/uk-51565325

# 2 545
Дори да не могат да използват Роял в името не е проблем, лесно ще си измислят ново. А и всички знаят кои са Хари и Мегън и без да пише Роял. 😉

# 2 546
H&M било вече заето...

# 2 547
Явно хората трябва да вярват на теб, а не на Телеграф.
На мен - не, но на ББС - да.
Аз лично нищо не твърдя, не и без доказателства.

# 2 548
  • София
Тя баба Бети кола кара и кон язди, ама не можела да си разпознае родата. Много добре си разпознава всеки, много добре си действа и си е с напълно здрав разум жената. Дай боже всеки да е така на такава възраст. Изобщо не вярвам да е безгласна буква. Ако не беше с акъла си отдавна да са я сменили с Чарлз - няма кой да я остави начело на монархията, ако е изперкала. Това не е, като едно време - щеше много добре да си проличи, че не знае на кой свят е. Медиите отдавна да са раздухали, ако има нещо подозрително в състоянието й. Все пак ходи по събития и се среща с хора. Все на някой щеше да му направи впечатление, ако е неадекватна и не е с всичкия си.

# 2 549
Англичаните си имаха един крал, дето се отказа от задълженията си. После същият този крал поискал да се върне в страната и поискал служба. Даже се върнал в двореца, заедно с недолюбваната от англичаните жена. Брат му го оставил на служба, но не в Англия, където му се искало, а като губернатор на Бахамите.Заедно с въпросната недолюбвана жена. Явно щом се откажеш от нещо веднъж, връщане обратно под каквато и да е форма, е невъзможно.
После пообиколили насам-натам и се установили като обикновени граждани във Франция. Не знам какви изяви са имали преди да се оттеглят във Франция.На издръжка на Короната.Доколкото знам, те са запазили всички титли, не че е имало значение....
От тази база за мен няма никакви въпросителни за вече оттеглилите се в бъдеще. Не знам дали бившият крал е посещавал родината си като частно лице, няма начин да не е.Всъщност не е направил нищо престъпно, просто се отказал. Искал да живее по друг начин. и живял

Общи условия

Активация на акаунт