Спам тема (льох, лили льох, за целувки и любов всеки е готов) - от 01.02. до 29.02

• 44 002
  • 3 573
  •   1
Отговори
# 3 150
  • София

Нищо подобно

# 3 151
Днес е пролет, утре ще е зима Grinning
Искам да става трайно топло и да се пренасям в парка.

# 3 152
  • На Марс
пролет, лято, есен, зима
важното е бирица да има

Simple Smile

# 3 153
Верно, искам у Йегерхоф. Кат съм гладна, таман бирата ме и наяжда. Joy И: огладнях! Wink

Въй, ората пощръкнаха с тези маски. Одеве едно младо момиче се изцепи: "Мда, те искат народа да няма с какво да се предпазва."

# 3 154
Инче, "те" си ти, нали? Нарочно не си даваш маските и ще им ги продаваш на по 100 лв. като официално има вирус в бг, нали? Аз така разбрах, че ще направи мръсното аптекарско племе Grinning

# 3 155
Как бе, и презервативите ли свършиха?
Одеве едно младо момиче се изцепи: "Мда, те искат народа да няма с какво да се предпазва."

# 3 156
Свършиха. Трябва деца да се правят! Smiling Imp

# 3 157
  • над кукувичето гнездо
И аз вчера търсих маски. Девер ми, който живее зад граница е в паника и заръча да му купим, че при тях са дооооста по-скъпи. Е, не намерих, но едната аптекарка ми се разсърди почти.

За протокола, днес успях преди 6 да изляза от работа и да врътна ключа отвън. Sunglasses

# 3 158
Как бе, и презервативите ли свършиха?
Одеве едно младо момиче се изцепи: "Мда, те искат народа да няма с какво да се предпазва."
Мда, той и мъжо тва каза - ше им даваш презервативи. Joy Па аз викам: Ама кат маски ли да си ги слагат? Joy Joy Joy
Аз маските ги продавах по 8 стотинки едната. Сега, ако додат по-скъпи, ок. Ама ку додат некви златни ... сигур няма и да взема. Аре бе, ше си ушиете по една маска /шал, ку въ мързи/ и ше си я перете на над 60 градуса и после ше я гладите. Ама, ха!
Начи, нищо страшно нема у тоз вирус. Хубуу е човек да е с маска, ку ше се бута с други хора на затворено място. Другото предпазно е: никво пипане на лицето с ръце преди ръцете да са старателно измити.
Процентът е 3,4 макс. Починалите са винаги с придружаващи хронични заболявания. Едва 15 % имат нужда от специално лечение. А половината от заразените изобщо нямат симптоми. Така че ... яжте лук, чесън. Пийте сребърна вода. Воопще ше сте предпазени и от вампири даже.
Скрит текст:
Бе тоз вирус ше се окаже вампирски. Joy

# 3 159
Как така да не се пипаме? Няя стане.

# 3 160
  • Euskal Herria
На грешно място търсите маски. Ей де ги продават:

И днес е мрачно, дъждовно и хладно. Стига ми толкова излизане, вече никъде не мърдам. Вкъщи ми е идеално Wink.

# 3 161
Сребърна вода, огнена вода, каквато има. Innocent

# 3 162
И тука ли истеризирате с короните? Аман! Laughing
Яжте чесън и дъхайте! И слушайте Инчето.
Умрах от жега днес. От утре разфърлям гардероба с по-леки парцалки.

# 3 163
Как така да не се пипаме? Няя стане.
Никво пипане по лицето преди ръцете да са видели вода и сапун или Живасепт гел! Аа, остава варианта да си с ръкавици и така да си пазиш ръцете чисти. Grinning

# 3 164
Значи според фейсбук ми корона вирусът е причинен от 5G, което върви чрез честота 60 гигахерца. Нямам какво повече да се информирам по въпроса, щото онемях

Общи условия

Активация на акаунт