Спам тема (льох, лили льох, за целувки и любов всеки е готов) - от 01.02. до 29.02

• 44 000
  • 3 573
  •   1
Отговори
# 3 165
Скрит текст:
Истината е, че нашите власти не са подготвени да посрещнат подобаващо подобна напаст, ако дойде тук. По тв слушам и гледам как обявяват и показват само някакви нормално изглеждащи хора, демек що годе с нормални познания за какво и що, но никой не споменава за стотиците гастарбайтери, от най-ниските прослойки, които ходят за по някой месец навън и се прибират пак в БГ, а такива бол... Специално им гледах репортажите за наше село, ни дума, ни вопъл, ни стон, пък вчера ми се обажда една пред истерия колежка да ми съобщи, че на майка й колега от едно село, деветдесет процента от чието население е мургаво, без образование и ходещо в Италя да изкарва пари... та в момента имало върнали се оттам. Под карантина били у дома си. Не съобщиха естествено за тях, за други само... та приказно си представям карантината... И едва ли са само тия, за които някой си ми е рекъл, казал и споделил... Съветите по места, които се организират, са празни приказки на килограм. Наясно съм. Много хора не са си на мястото понеже.
Тъй че, наздраве и яжте чесън. Афродизиак е, ако не друго. Laughing

# 3 166
  • На Марс
Нии ядем бая ... некой път са не спи от смрад Simple Smile

# 3 167
Нии ядем бая ... некой път са не спи от смрад Simple Smile
Ами тъй ще кажеш, я  Grin

# 3 168
  • На Марс
Ей само мръстни помисли Simple Smile

# 3 169
Напаста на моя живот е Ади. След месец затишие, първо ми се изпика в чантата, в която нося 50 неща, после скочи отгоре ми докато носех шотове с абсент. Олях се цялата, домашния и телефона ми.. Самоубивам се.

# 3 170
Ми стараем се.
Норче, нещо е изревнувал, мисля....  Нашия преди половин час го настъпах и се покри. Довечера ще ми се кясне отгоре или ляга помежду ни... третият в леглото. Joy

# 3 171
  • На Марс
Напаста на моя живот е Ади. След месец затишие, първо ми се изпика в чантата, в която нося 50 неща, после скочи отгоре ми докато носех шотове с абсент. Олях се цялата, домашния и телефона ми.. Самоубивам се.

Сиреч утре шси с нова чанта, плитък номер Simple Smile

# 3 172
  • Euskal Herria
Да имате предложения?

# 3 173
Не мога вино съм ти обещала, на Ариа - картина. Ще дойда като амбулантен търговец натоварена.

# 3 174
  • София
И тука ли истеризирате с короните? Аман! Laughing
Яжте чесън и дъхайте! И слушайте Инчето.
Умрах от жега днес. От утре разфърлям гардероба с по-леки парцалки.
Нидей!
Утре сняг.

# 3 175
Ти шегуваш ли се? Dizzy Face Не съм гледала прогнозата...

# 3 176
  • София
Даже хич!

# 3 177
Значи да не бързам да хърлям губерите от себе си...

# 3 178
Добро утро!Изчетох ви!И среща спретвате май,м?
Аз защо не съм поканена?!?

защото не те харесвам

# 3 179
Това беше грозно и ненужно

Общи условия

Активация на акаунт