Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (95) - февруари 2020

• 105 275
  • 1 731
  •   1
Отговори
# 1 620
Сестра ми и нашите  са илиеви, но не печелят. То това е една от най разпространените фамилии.
никой не твърди, че не е разпространена фамилия - също Иванови, Николови, Димитрови и т.н, но да изтеглят 3ма последователно с фамилия Илиеви, и нашите приятели са изтеглени последователно с фамилия Димитрови, тях си ги познаваме ... е извинявам се но ... някак си "ми дрънчат нещата" Laughing

# 1 621
  • при късмета
Някой вижда ли балончетата на НЛ, защото аз нищо не виждам Sad . Дали е само при мен?
Сутринта ги имаше балончетата, беше бонус при депозит. Сега излиза, че промоцията е приключила

# 1 622
Някой вижда ли балончетата на НЛ, защото аз нищо не виждам Sad . Дали е само при мен?
Днес по-рано влязох в единия профил и си изтеглих балонче, падна ми се 50% бонус при депозит до 50 лв. Току-що пробвах да вляза в страницата за депозиране, за да видя дали ще отчете, че имам бонус, а тя дори не се отваря. В другия профил изобщо не ми се появяват балончета.

# 1 623
  • София
Много странно, даже мислех да депозирам. Малко съмнително защо така. Даже във фейсбук имаше реклама за депозита, че е валидна офертата до края на деня и аз се пробвах да вляза от линка там, а сега я няма. Даже не мога да вляза в страницата за зареждане на пари. Излиза ми началната страница. На теглене ми излиза ,че може да се тегли само чрез изи пей. Аз не, че имам нещо за теглене, последно пуснах един банков превод от 170лв. и чакам да пристигне.

# 1 624
Това ми излиза на мен на страницата им.

# 1 625
Аз още на 24-ти не успях да заредя, бях решила, като за последо да ги подпомогна Laughing Помислих си, че вината е в моята банка и не се разрових по случая изобщо. Иначе плащане, 3D код, и то няколко пъти, но нищо не се случваше, нито ми излизаха пари от сметката, нито постъпваха в акаунта.

# 1 626
  • София
Въх, значи и онлайн залаганията заминаха след талоните.

# 1 627
  • София
Дано си взема последните 170 лв., които пуснах като банков превод преди два дни.Направих си сметка- общо съм напред от тях около 600 лв. за двата месеца, които играх. Жалко, че така се получава. Зарекла съм се от тотото дори билетче да не си купя, така ме е яд на тези неща, където се сътвориха.

# 1 628
  • при късмета
А тотото какво е виновно, че някой разчиства лични сметки?

# 1 629
На мен в сайта при опит за депозит ми излезна съобщение, в което пишеше, че поради запора на сметките на националната лотария не могат да се извършват депозити и които има налични пари може да си заяви теглене. Сега вече не ми излиза това съобщение за да го снимам. quote author=insane link=topic=1176031.msg40268768#msg40268768 date=1582891851]
[/quote]

# 1 630
  • София
Не ме интересува виновно ли е! Просто те си мислят, че като затворят този бизнес и хоп всички приходи, които са имали автоматично ще се прехвърлят към тотото и така един вид държавата ще печели. Да, ама не. Нито имат, реклама, нито билетите им са хубави. Даваш пет лева, а печелиш три (последно такъв билет купих за подарък). Сайтът им е абсолютно дърво. Отделно когато са го дали това е бил един не много печеливш бизнес, и сега хоп, когато печели най- много дай да го вземем. Личен избор е за мен, дали ще играя там. И подозирам, че просто хората няма да играят. А честно казано от фишове на тотото пък смисъл не виждам- само най- голямата печалба си струва, то дори една тройка е супер трудно да уцели човек. А шестица никакъв шанс. А един фиш е 4 лв и нагоре, които почти с пълна сигурност се губят. Те хубаво си разчистват сметкие, но това вътре, където го запорират са пари на хората. И едва ли всички ще си ги вземат?! Аз дали ще взема моите или не, все ще ги преживея, не са много. Но предполагам има хора с големи суми вътре. Абе изобщо сме свидетели на един пладнешки обир, но да не задълбавам в темата, че е дълга.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 15:06 от insane

# 1 631
  • София
Сайтове за онлайн хазарт има достатъчно, така че, който го влече, има къде да продължи да си чеше крастата.

# 1 632
  • при късмета
Има още сайтове за онлайн залагания и то не малко. Те няма да спират и ще си работят. Т.е. парите няма да се насочат само и единствено към тотото от този вид дейност. Само цифровите игри и билетите ще остана държавни. А специално на лотарията сайта, заради делата престава да работи. А щом има дела е напълно нормално да има запори. Ти го изкарваш така, сякаш съществуват само тотото и национална лотария и нищо друго, а това не е вярно.
Иначе аз не съм съгласна с това, което се случва, но заради друго. Това удържавяване на на какъвто и да е бизнес е присъщо на други времена и друго управление. Но и частния ни бизнес се ръководи от престъпници, та не можеш и за свободния пазар да си съвсем. Абе въртим се в затворен кръг, нищо не ни е както трябва

# 1 633
  • София
Ясно, че има, не ми беше това мисълта. Както и да е....Вероятно няма да се занимавам. Аз в уинбет направих профил, там искаха някакви безумни изисквания за верификация на профила, мисля не успях да го верифицирам.
И за да не е само спам - днес купих още две кутии престиж. Мисля от 12-13 кутии вече, само една имаше ваучер от 2 лв. Ще напълня всички около мен с бисквити Grinning
П.С. Ma ко, точно това имам предвид. Това ме дразни, че е присъщо на друг вид и управление. И основно талончетата визирам, защото хората масово търкаха, и то хора, които не залагат онлайн. На моето село например там ужасно много се търкаше-  повярвай ми нито един от тези хора, нямаше онлайн профил. Иначе ще се пренасочат от онлайн сайта със сигурност към другите, това е ясно. Но основният им приход си бяха талончетата. То поне от това оттърваха народа, ако не друго.

# 1 634
Сутринта изтеглих балон 50% до 50 лв и мислех след работа да депозирам. До 12ч влизах да играя спечелени снощи от мач игри и нямаше проблем, преди малко ми се появи съобщението, успях да го снимам.

Общи условия

Активация на акаунт