Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (95) - февруари 2020

• 105 265
  • 1 731
  •   1
Отговори
# 1 650
# 1 651
  • София

И мен ме интересува, защото не намерих. Има само нещо за временно блокиране

# 1 652
  • Пловдив
Еееее, винаги първо отварям тук, за да прегледам. Благодаря ви за всичко. С ваучер от Лидл съм.

# 1 653
Току-що влязох в 7777 и видях въпросното съобщение. За мен лично няма проблем, защото само губих време да влизам и да тегля от "щедрите" бонуси. Но е много тъпо да няма предупреждение поне ден-два, много бързо стана и с изтеглянето на билетите. Със сигурност ще има изгорели.

Да не е спам, една игра във фб - https://www.facebook.com/azchetacom/photos/a.409172187297/101580 … ype=3&theater

# 1 654
  • София
Много блазнещи награди. Може да се включа, макар че аз червило не слагам.

# 1 655
Идеална за представители на Ейвън Grinning, не бих си поръчала нищо, специално, за да се включа в играта.

ПП Писали сме заедно с insane. Simple Smile

# 1 656
  • София
Благодаря MarieSt, за споделянето.
С ваучер от Лидл съм. Много се радвам, че от началото на годината имах само слушалките от Мура.

# 1 657
# 1 658
Честито за наградите, дами!

Регистрирах бележка за играта на Halls, но нямам късмет. Ще опитам още 2-3 пъти с надежда за раничка.

От Банкя вече съм с 5 чашки, правя ги 6 и спирам, защото вече купувам мин. вода само заради чашките.

А от Траяна и ние сигурно 10+ кутии отворихме и само кодове, но пак е нещо. Въпреки, че блендер си имам, ако все пак спечеля ще го подаря на майка ми. При нас обаче тези с какао още не са изкарали промоционални, а те ни харесват най - много ....

# 1 659
Регистрирах код в Престиж, но ми изписа, че вече е регистриран....

# 1 660
  • Варна
Всеки път се записвам в играта на Лидл във форума и отново ме няма. Напоследък почти не играя. Само в спаркс и във форума, но никъде не печеля нищо.

# 1 661
  • Велико Търново
Аз пък този път съм натиснала следи в темата в лидл и днес да пиша, утре да пиша, днес сте качили печеливши 😏😁
Днес в Кауфланд видях на една паста за зъби Колгейт залепен стикер за игра с награда музикално събитие в Букурещ. Купи колгейт за 2лв, виж стикера и нещо от сорта. Срокът беше от 5 март или след това. Нямах телефон и не можах да снимам, но да ви кажа да се оглеждате

# 1 662
Аз пък този път съм натиснала следи в темата в лидл и днес да пиша, утре да пиша, днес сте качили печеливши 😏😁
Днес в Кауфланд видях на една паста за зъби Колгейт залепен стикер за игра с награда музикално събитие в Букурещ. Купи колгейт за 2лв, виж стикера и нещо от сорта. Срокът беше от 5 март или след това. Нямах телефон и не можах да снимам, но да ви кажа да се оглеждате

Миналата година имаха такава игра с награда билети за концерта на Ед Шийрън в Букурещ, може да е останала от тогава 😁

При мен от никъде нищо, много ме е яд на Лидл, че не ме теглят. Ние на всяко пазаруване за храна оставяме поне по 30-40 лв. в магазина и затова подобни ваучери са ми най-желаните награди, ама няма.

# 1 663
  • Велико Търново
Оле, дали е така🙄 А уж си мисля, че чета правилата на игрите и сроковете 🙄😂 Извинявам се за подвеждането тогава

# 1 664
  • Пеликания
Регистрирах код в Престиж, но ми изписа, че вече е регистриран....
Може да им пишеш office@prestige96.bg

Общи условия

Активация на акаунт