Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (95) - февруари 2020

• 105 228
  • 1 731
  •   1
Отговори
# 1 680
Февруари ми беше наситен с празници и умишлено купувах Рафаело,заради играта!Говоря ви за около 15 кутии бонбони !Вече са ми в черния списък с покупки!.....мога да си помисля,ако ми звъннат в понеделник Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 681
  • София
Напоследък доста често виждам на обикновената кола от 500 мл, червени капачки, което ме учуди много. И аз първо мислех, че е чери, но не - оригиналната е.
Два пъти попадам на кола от 500 мл. с червени капачки. И двата пъти беше с надписи само на македонски и украински. Явно има някакъв по-евтин внос. Наскоро купих и 2-литрови бутилки, чиито капачки имаха уплътнение. Тогава не се сетих да погледна какви са надписите. Simple Smile

# 1 682
  • София
Рафаело и аз участвах с две бележки и нищо.

# 1 683
  • София
Напоследък доста често виждам на обикновената кола от 500 мл, червени капачки, което ме учуди много. И аз първо мислех, че е чери, но не - оригиналната е.
Два пъти попадам на кола от 500 мл. с червени капачки. И двата пъти беше с надписи само на македонски и украински. Явно има някакъв по-евтин внос. Наскоро купих и 2-литрови бутилки, чиито капачки имаха уплътнение. Тогава не се сетих да погледна какви са надписите. Simple Smile
Миналото Лято нали кенчета с 12 цифров код бяха румънски. Внасят от където има изгода.

# 1 684
  • София
Фантастико имат ли още анкета с ваучери?  Запазила съм си линка, анкетата излиза и я попълних, но не мога да се регистрирам, защото ми огражда телефонния номер в червено. И друг път съм имала същия проблем и не мога да разбера от какво става - някакъв мой проблем ли е или вече нямат такава игра? Някой от вас попълвал ли наскоро анкетата? В самия сайт не успях да намеря къде се намира. Тръгнах да им се оплаквам във формата за контакти, но се сетих, че може да е приключила.

# 1 685
Поне две години в центъра на Солун от един прозорец висеше надпис Не на българската Кока Кола. Предполагам някой си беше загубил работата, поради внос БГ.
Една друга сделка зад гърба на компанията-майка на мен лично ми е минавала през ръцете, ама не е много за писане по форуми, нищо, че давността отдавна е минала и колата безвъзвратно изпита.

# 1 686
Фантастико имат ли още анкета с ваучери?  Запазила съм си линка, анкетата излиза и я попълних, но не мога да се регистрирам, защото ми огражда телефонния номер в червено. И друг път съм имала същия проблем и не мога да разбера от какво става - някакъв мой проблем ли е или вече нямат такава игра? Някой от вас попълвал ли наскоро анкетата? В самия сайт не успях да намеря къде се намира. Тръгнах да им се оплаквам във формата за контакти, но се сетих, че може да е приключила.

Само по веднъж може да участва тел. номер.  (т.е. 1 тел. номер = 1 анкета и не може втори път да се попълва със същия тел.)
И аз като попълвах, написах тел. номер на детето, защото на ММ вече съм го писала в предна анкета.

# 1 687
  • София
Фантастико имат ли още анкета с ваучери?  Запазила съм си линка, анкетата излиза и я попълних, но не мога да се регистрирам, защото ми огражда телефонния номер в червено. И друг път съм имала същия проблем и не мога да разбера от какво става - някакъв мой проблем ли е или вече нямат такава игра? Някой от вас попълвал ли наскоро анкетата? В самия сайт не успях да намеря къде се намира. Тръгнах да им се оплаквам във формата за контакти, но се сетих, че може да е приключила.

Само по веднъж може да участва тел. номер.  (т.е. 1 тел. номер = 1 анкета и не може втори път да се попълва със същия тел.)
И аз като попълвах, написах тел. номер на детето, защото на ММ вече съм го писала в предна анкета.

Това за какъв период е? Този месец не съм попълвала. Предния отново не ми приемаше номера.

# 1 688
Благодаря за сайта Петя,ще се пробвам за ваучер за озон аз там 🤗

# 1 689
Днес въртях два пъти (има още време) - на мен ми пуска по малко. С това темпо ще събера за този ваучер най-рано до два месеца, но да видим какво ще стане Simple Smile

# 1 690
Някой играе ли в openpush.io?! Аз се зарибих нещо от оня ден. За около 2 дена събрах над 2500 заека. Ама дали накрая всичко ще е наред с обмяната е рано да се каже.
.     Аз съм в играта отдавна и имам няколко ваучера спечелени.Сайта е сериозен и си дава наградите. И точките бързо се събират .

# 1 691
Игра от утре при покупка на продукти Чисто на стойност 5лв.
https://naistinachisto.bg/

# 1 692
  • Под Слънцето
Блягодаря  на всички за предложенията за карта и подкрепата за успешна операция!
Взех матрак. Сега остана да си прибера човека след седмица.
Нямам време за игри. В К. попълних няколко талона, но не се надявам.
Много е натоварващо да попълваш и кодовете онлайн.
Любимия halls не пуска раничка. Калиакра се ослушват за игра.
Еднотипни награди  не ме блазнят, та пропускам 99 % от игрите.
Успешен ден на всички!

# 1 693
  • София
Игра на Линдт в инстаграм, за рождениците днес Blush
https://www.instagram.com/p/B9JDCYKHK0r/?igshid=1d0itn215j0nm

# 1 694
Игра от утре при покупка на продукти Чисто на стойност 5лв.
https://naistinachisto.bg/
Тези и те не са наясно с декларирането. Щели да издават нужните документи, за да си декларираме наградите на стойност над 30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт