Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (95) - февруари 2020

• 105 225
  • 1 731
  •   1
Отговори
# 1 710
Ами то май пишеше,че иска локация за да предлага близки оферти.Така като гледам са предимно за София,за моя град едва ли ще получа нещо.Играта забива страшно от таблет,но от телефона си върви добре.Дава по 30-40-50 заека на игра.

# 1 711
  • София
Еййй голямо благодарско за инфото logIn-logOut за 10000 заека. Ужким всичко направих правилно при регистрацията, пък не ми ги даде и реших, че някъде съм сбъркала. Сега вече ги имам. Остава и да навия ММ поне колелото да върти от неговия телефон. Определено е по-весело от анкетите и по-бързо. Обаче играта доста загрубява с напредване на нивата и ако не се харчат зайци за upgrade на героите трудна работа. Моите са 1-ниво и все ме праща срещу 3-ниво...5-ниво. Опукват ме за отрицателно време, а аз цикля ли цикля на едно място
Обаче не мога да се ориентирам на колко се лева се равняват 10000 заека например?! При различните търговци май е различно

# 1 712
Предизвикахте любопитството ми с тези зайци. И аз ще се пробвам, да видим дали ще спечеля нещо. Joy
Мисля да въртя само колелото.

# 1 713
Има оферта за ваучер за Озон и Стор бг за 20лв, срещу 50 000 заека. В този случай 10 000 се равняват на 4лв, може да има и по-добри оферти, не съм разглеждала всичко.

# 1 714
  • Пловдив
Каква е тая игра със зайци? Върнах 10 страници, но не пише конкретно коя е играта

# 1 715
Еййй голямо благодарско за инфото logIn-logOut за 10000 заека. Ужким всичко направих правилно при регистрацията, пък не ми ги даде и реших, че някъде съм сбъркала. Сега вече ги имам. Остава и да навия ММ поне колелото да върти от неговия телефон. Определено е по-весело от анкетите и по-бързо. Обаче играта доста загрубява с напредване на нивата и ако не се харчат зайци за upgrade на героите трудна работа. Моите са 1-ниво и все ме праща срещу 3-ниво...5-ниво. Опукват ме за отрицателно време, а аз цикля ли цикля на едно място
Обаче не мога да се ориентирам на колко се лева се равняват 10000 заека например?! При различните търговци май е различно
Да различно е при всички и сега от преди няколко дена пуснаха ваучерите на Фантастико преди ги нямаше и те в момента са най изгодни.Но това ще е за няколко дена после цената им се качва троино . И по трудно се събират.Аз съм от няколко месеца там и така се случват нещата до сега .Преди имаше и турнири и даваха карти с по 30 лв на 499 играча и на един 500 лв. Но вече го махнаха за сега и ще правят промени.

# 1 716
  • София
Каква е тая игра със зайци? Върнах 10 страници, но не пише конкретно коя е играта

www.openpush.io

Голяма веселба....ще живнем малко да гоним зайци и да се мерим късметите за деня от колелото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

rumidimi, значи ще дебнем за изготни предложения, когато имаме достатъчно точки

# 1 717
И аз се регистрират за зайците 😂дадох и разрешение да ми праща оферти , обаче къде ги гонитв тези зайци ? Аз ярътнах колелото даде ми 700

# 1 718

www.openpush.io

Голяма веселба....ще живнем малко да гоним зайци и да се мерим късметите за деня от колелото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

rumidimi, значи ще дебнем за изготни предложения, когато имаме достатъчно точки

Те в момента са най изгодни  иначе ваучер за 50 лв върви 240000 хиляди точки както и емаг 120000 хиляди дори стига и до 240000 хиляди за 20 лв.

# 1 719
И от вчера колелото е по щедро добавиха на всички точки по една нула. Като ги махнат по бавно се трупат но поне не е лъжлив сайта.

# 1 720
Поканих приятел, регистрира се, но не ми дава безплатно завъртане на колелото. На вас дава ли ви?

# 1 721
Поканих приятел, регистрира се, но не ми дава безплатно завъртане на колелото. На вас дава ли ви?
. Ще ви даде само ако и той завърти колелото.Поне при мен няма проблеми и ми ги дава

# 1 722
Завъртя го. Излизам и влизам в профила си, но стои на три часа..

# 1 723
При мен даде, но също не веднага.

# 1 724
Завъртя го. Излизам и влизам в профила си, но стои на три часа..
На мен ми даде завъртане след като приятеля завъртя колелото. Аз не мога да изпълня условието за 10000, моля за помощ от къде да я направя тази настройка.

Общи условия

Активация на акаунт