Звездни компромати - Февруари'20

• 286 764
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 325
Aria, само заради теб се престраших да изпълзя изпод масата (където досега се срамувах) с признание за първо дете със зъб и половина на годинка и второ - с два зъба на същата възраст. Не знаех, че и броят зъби е повод за гордост.

# 2 326
От около 15 години вече я чакаме да се вземе в ръце Мишито.
Учудващо, че все още се  намират папараци, които да я разпознаят, че и да я снимат, сигурно случайно са я засекли, докато са дебнели някой друг.

# 2 327
Скрит текст:
Не го научиха този английски тия хора и това си е, ама пусто що се пънят да се излагат. Welkome!?

Снимката е от хотел на Сейшелите. В случая персонала се излага. Wink
Макар, че Лили и мъж можеха да поправят буквичката преди снимката...
Има ли други снимки...че да отидеш на Сейшелите и да постнеш тези...
Сейшелците (повечето) говорят освен техния креол и английски и френски - но явно не наблягат на писмения Simple Smile
Има, да, качила е десетина. Много е красиво, истинска картичка.
Това "уелкъм" вероятно е подготвено от камериерката, а предполагам, че камериерките ... как да го кажа по-възпитано... са от по-ниско образованите слоеве. Простено е, важен е жестът. Simple Smile

СПАМ:
Скрит текст:
Преди години с една колежка (нали сме високо образовани) решаваме да отговаряме на запитване за резервация с Гугъл преводач. На руски език на всичко от горе! Пишем, пишем и завършваме с
"Поздрави, Пенка - администратор". Гугъл го превежда като "Пенка - курица". Изпращаме мейла, хората идват след време и пада голям смях на наш гръб.
* курица = кокошка

# 2 328
Майло Вентимиля
Скрит текст:

Обичам го този актьор!!!

# 2 329
Галя от Каризма:
Скрит текст:

Според zajenata.bg...
Скрит текст:
"Певицата си дойде в България специално заради участието си в " Като две капки вода ", след като буквално до вчера живееше в Лондон. На пресконференция по повод старта на новия сезон на риалитито, чаровната изпълнителка показа, че е успяла да съхрани младостта си. В момента Галя е на 41 години, но определено те не й личат. Дори не прави впечатление да се е подлагала на козметични интервенции с ботокс и филъри.
Бившата творческа половинка на Миро призна, че се е оттеглила от сцената преди години, за да се отдаде на личния си живот. Заминала за Англия, тъй като искала да изживее любовни емоции далеч от публичното пространство. "Отидох в една част на света, където нямаше кой да ме разпознае. Исках да имам свой личен живот, да изживея свои нови неща, вълнения, любов. Това ти дава много лична свобода", отбеляза още певицата от Ямбол."

# 2 330
Нова спекулация за Емилия и Башур
Скрит текст:
hotnews: "Фолк звездата Емилия е разделена с последния си, трети поред съпруг – ливанския баровец Жордж Башур. Това потвърдиха близки до знойната блондинка. Според думите им Емилия вече е изнесла по-голяма част от багажа от мезонета на софийския бул. „България”, който обитаваше съвместно с мъжа си. Както още вчера съобщихме мълвата за разрив между чалга дивата и заможния й съпруг тръгна вчера, след като Башур изтри снимките си с Емилия от профила си в социалната мрежа Фейсбук и обяви: „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!”.

Засега остава загадка какво е довело до разрива между Емилия и Жорж. Сред обсъжданите спекулации са изневяра и проклетия нрав на певицата, която е известна с това, че има прекалено високи изисквания към мъжете до себе си, пише lupa.bg. Певицата от Гълъбово е с два развода зад гърба си – разтури браковете си с митничаря Красимир Димов – Бойса и с хазартния бос Коко Динев, от когото има две деца."

# 2 331
Добре изглежда Галя!

# 2 332
Аз не видях Башур в профила си да е "изтрил всички снимки". Има снимки с Емилия.

# 2 333
Аз не видях Башур в профила си да е "изтрил всички снимки". Има снимки с Емилия.
Аз пък не разбирам след всичко, което преживя/ха що не седнат да се разберат като възрастни хора, ми си сменят снимки и пускат статусчета като 13-годишни ... да не казвам к'во,  че не е хубаво.

# 2 334
Аз пък не разбирам как за 10 дни ще ти се охладят чувствата, ама айде. Ако е вярнаа клюката де.

# 2 335
Емилия имала високи критерии за мъжете си??😂😂😂
 Това казано за жена, която е третата бивша жена на оня хубавец, който от няколко пайнерки има деца. Всеки с критериите си все пак.

# 2 336
  • Rock & Roll feeling ...
Талия от преди няколко страници е страхотна за възрастта си!

# 2 337
Аз ако бях бизнесмен никога нямаше да инвестирам в нещо толкова недоходоносно като фолк певица, щом не взимам нищо от участията й. Но сигурно затова не съм бизнесмен. Joy

# 2 338
На мен ми харесваха като двойка,  Емилия изглеждаше много щастлива.

# 2 339
  • Варна
Изглежда сладурче, бебето на Ганини.Уж нямаше да го показват, но явно са си сменили мнението.

Общи условия

Активация на акаунт