Звездни компромати - Февруари'20

• 284 193
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 880
Стрина според мен има комплекси. И това, че мъжът и е известен я убива.
Alethea, дали е възможно да слагаш снимки не линкове.

# 2 881
Не само Ирина и Коца Живова е същата. Ама те знаят, ако не се бутат, няма кой да се сети за тях.
Ама да си кютнат и да си осмислят живота  по друг начин . На какво прилича това?! Овъртя Иван, набута се в едно предаване и хооп, наша Ирина - медийно лице. Сякаш, това е чакала цял живот ! Може да порасне до съпродуцент, видите ли ! Тази жена е като озъбена хиенка,която чака мършата. Никак, никак не я понасям ! На гол г...,чифте пищови, пък току виж и комита, се пръкнала ! Много ми е противна ! Не желая и да я знам. Просто, да спре да се напъва и да си обгрижва Иван ,деца и ресторанта . Толкоз !
Като нищо, иска да  метне  мъжа си и да го измести.

# 2 882
От линка с РД на Палуна:
"Купонът, на който пpиcъcтва  каймакът на pодното xайлайф общество и Моника Валериева..."
😁
Луна понякога си мисля, че играе. Не мога да приема, че това е перманентното й състояние и не е под запрещение 🤔

# 2 883

Редактирах, извинявам се , Blush

# 2 884

И според мен се е почувствала стара и зла Satisfied, а може би около Иван се навъртат млади мадами и тя е смазана.

# 2 885

Луна понякога си мисля, че играе. Не мога да приема, че това е перманентното й състояние и не е под запрещение 🤔
И аз това си мисля. Не може да си толкова изчаткал /и да не са те прибрали/ да си знаеш добре интереса /финансивия/ и да се поддържаш добре.

# 2 886
Лухчето е някъде 68 набор .

# 2 887
Salma Hayek
Скрит текст:

# 2 888
Таз Луна... като изграя на поп фолк небосклона беше на видима възраст около 35 години. 25 години по-късно все още не е стигнала 50те! Евала! Joy

# 2 889
Ice Queen, щях да го пиша Joy, ама си викам сигурно аз не помня добре.

# 2 890
С "подобренията" Луна ми прилича малко на Червенкова, иначе преди тях спокойно мога да я пиша като добре запазена майка на Рачков. Бяхте пускали снимка на Киану на майка му, абсолютно ги виждам като наборки.

# 2 891
  • На морето!
Коцето е при Цитиридис, все по-стремглаво се срива този човек. Страшно неприятен.

# 2 892
Еми, и той гони 50 и го играе 20-годишен, какво да ти е приятно.

# 2 893
Толкоз му е акъла. Добре, че Райна го вкара в Пайнера, че с тоз талант... сега не знам къде щеше да е.

# 2 894
Коцето беше на черешата и се довърши с алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт