Звездни компромати - Февруари'20

• 284 164
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 910
  • На морето!
Той се прави на клоун навън, с нея може да е различен.

Колко да е различен като нон стоп е забелил носа...
Злите езици говорят, че и тя е на същата терапия за справяне със стреса.

# 2 911
Е, кой им гледа децата 😳

# 2 912
Салма на визия за възрастта си е страхотна. Нямах наблюдения от нея, но наскоро я гледах в няколко интервюта и ми прилича на пич. Просто трябва да започне да се облича на събития по-адекватно.

Наскоро, покрай оперираните изчадия в темата, се зачетох за звезди без естетични операции. Говоря за по-сериозните операции - нос, брадичка, клепачи, уши, скули... Ботокса в челото не го броя.
Та... пише, че Салма е една от малкото без операции. И аз сравнявах, май наистина няма. Ако е така - много ми се качва в очите! Дори ще й прощавам грозните тоалети занапред!

п.с. Звезди без сериозни лицеви промени, се броят на пръстите на едната ръка... изключително фалшив свят...

# 2 913
Коцето беше на черешата и се довърши с алкохол.

Да го видя, не вярвам! Досега не се е случвало!

И аз се чудя за жена му, уж е от много добро семейство, но може да са си лика-прилика. Наистина децата?

# 2 914
Това, че е от добро севейство не пречи. Тя и нейната работа не е баш чиста преди Коцето. Носи и се славата из квартала.

# 2 915
Далеч съм от тъмнокоса къдрокоска. Joy
Кое те кара да мислиш, че аз съм близо ?

# 2 916
  • Пловдив
Румен Рончев - Фирмите ми не са фалирали! Мегз не ме е питала за молбата до съда
https://trafficnews.bg/obshtestvo/rumen-ronchev-pred-trafficnews … -falirali-170413/

# 2 917
Спомням си преди години Лиз Тейлър в инвалидна количка, но не и причините за това.

# 2 918
Спомням си преди години Лиз Тейлър в инвалидна количка, но не и причините за това.

Тя не почина ли?

# 2 919
  • София
Почина през 2011 г.

# 2 920
Да, така е. Не си спомням причината за инвалидната количка.

# 2 921
Аз съм в процес на разсъждения над връзката на Гери Никол и Дани Илиев.

На Васил Божков втората му жена ясна ли ви е вече?

# 2 922
Rodrigo Alves с нови гърди от 3 седмици (вижда се разликата в снимките) ...
Скрит текст:

# 2 923
  • Враца

Когато като дете снима филма National velvet, тя пада по време на езда и наранява много лошо гръбнака си.
След това цял живот страда от силни болки в гърба. Пие и злоупотребява с болкоуспокояващи. Мисля, че има и операции по горната причина. Подпухването й е резултат на хапчетата. Инвалидната количка също е следствие на този инцидент- просто в някакъв момент болките й са станали нетърпими въпреки всички лекарства, които приема.
Това помня. Blush

# 2 924
Мемоарите на известните момичета на Божков

https://hotarena.net/bomba-vasil-bojkov-napravi-multimilionerka-pevicata-lilana

Общи условия

Активация на акаунт