Звездни компромати - Февруари'20

• 283 977
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 3 015
Франки Мюниц се занимава с професионално рали след сериала, маниак е на тема спортни коли. Има множество мозъчни сътресения в следствие на което , и оттам твърди, че половината от тийн годините си /включително и голяма част от самото заснемане на сериала Малкълм/ не помни.
За мен си остава един от най-добрите и култови сериали от детството ми Simple Smile Всички до един бяха страхотни.

# 3 016
  • Чужбина
Хелена Кристенсен на 51:

Скрит текст:

# 3 017
  • Варна
Ох, и тя се е обезобразила. Дясната скула е по-висока от лявата.

# 3 018
  • Чужбина
Намирам модата с оголемените костюми отвратителна.

Ел Фанинг:
Скрит текст:

# 3 019
  • Бургас
Едно време ходихме с едни уголемени сака от пясъчна коприна с огромни подплънки.Дано никога не се върне тази грозотия!Не мога да погледна снимката си от абитурентската вечер без да изтръпна!

# 3 020
Известни майки и техните дъщери /на Рийз щерката е одрала кожата на баща си/
https://brightside.me/wonder-people/what-daughters-of-20-celebri … king-like-796004/
Звездите с майките си
https://brightside.me/wonder-people/20-celebrities-who-appeared- … ys-hearts-796011/

# 3 021
Каква е целта на тези правени скули? Седят като торби с пясък.
Диана е красива, но и на мен ми изглежда по-възрастна от 29.

Джак Деп, който за разлика от сестра си, избягва публичността.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 022
О, дори и от такова разстояние се вижда приликата с Джони.Ще стане голям красавец.

# 3 023
# 3 024
Без да претендирам за много стилна, мисля, че тенденцията с подчертаните или преувеличени рамена набира сила. Още от Мет галата 2015, когато Ким К се показа с такива. Рамената балансират широкия ханш (д*пе с пълнеж), талията изглежда тъничка и фина.
Мен ме кефи, сега гледам Project runway и всичко е подплънки, сака и асиметрия. Напомня ми за детството и ризите на мама, която беше най-красивата.
Едно време ходихме с едни уголемени сака от пясъчна коприна с огромни подплънки.Дано никога не се върне тази грозотия!Не мога да погледна снимката си от абитурентската вечер без да изтръпна!

# 3 025
Понеже и aз иcкaм дa cтaнa почетен член

Джош Дюaмел

Скрит текст:

А преди години в сериала Лас Вегас/ Монтесито беше супер готин, сега е просто добре сложен, но вече не ми е готин. Това преди 15 години сигурно беше.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 23:00 от passionbiojuniper

# 3 026
Понеже и aз иcкaм дa cтaнa почетен член

Джош Дюaмел

Скрит текст:

Джош откакто заряза Фърги и семейство ми е 100 % анти, а ми беше слабост едно време в Лас Вегас. Ехх Broken Heart

# 3 027
  • Rock & Roll feeling ...
Испанският певец Енрике Иглесиас нарече бебето си Маша.

"Руското име за дъщеря ни избра Ана. То много ми харесва. С помощта на Ана аз уча руски език и вече мога малко да говоря с нея. У дома говорим на смес от три езика - испански, руски и английски. Надявам се децата ни да владеят свободно и трите езика и да получат възможност да се приобщят към различни култури", каза Енрике.

# 3 028
  • DE
Енрике какво се прави на луд. Още преди години в едно интервю каза, че говори руски и го е учила бабата на Ана.

# 3 029
Откога не са заедно?!

Общи условия

Активация на акаунт