Звездни компромати - Февруари'20

• 283 982
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 3 000
Жената на Андрей доста често я засичам, не ми е правило впечатление, но ще е хубаво ако новината е вярна. Heart

За актьора изиграл Малкълм също се радвам, доколкото помня преди години беше обяснявал, че има някакво заболяване мисля свързано с паметта и половинката му много му помага в това отношение. Дано са щастливи дълги години. Heart

На Диана роклята ми харесва, но не и толкова къса. Много красиви крака обаче.

# 3 001
  Петък е! Все пак

# 3 002
Рамацоти, сега разбирам защо си почетен член JoyHeart

# 3 003
Честит петък! Чакам име на този красавец Broken Heart!

# 3 004
  • София
Не е ли дЕдо Венсан това Simple SmileBroken Heart

# 3 005
# 3 006
Понеже и aз иcкaм дa cтaнa почетен член

Джош Дюaмел

Скрит текст:

# 3 007
Поостаря и Джош, нали някой постна наскоро снимки побелял е, но определено още си е секси.
Допълвам една красота и от мен-Милош.
Скрит текст:
,,

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 18:16 от *Амбър*

# 3 008
  • Варна
А доказано ли е че е пияница и кръшкач?

Многократно. Поне първото .
Смотаничики са ми и двамата, много видимо тя.
Дженифър ми е леко грозновата, ръбата, с мъжка структура, липса на женственост и ужасен вкус към дрехи. По точно никакъв вкус. Косата й същата работа.

# 3 009
  • Пловдив
+ всичко това и щръкнали ушаци. Може да е добричка и всеотдайна майка, но ми е грозновата.

# 3 010
Актьорът изиграл Малкълм май беше изкарал сърдечно заболяване.

# 3 011
Диана Димитрова е хубава и краката й са екстра, но не мога да повярвам, че е само на 29 години. Има много по-зряло излъчване, 35 и нагоре й давам.
Роклето е адски скучно, твърде късо и изглежда евтино, в комбинация с червените обувки и подаващият се край на чорапите...

# 3 012
Късата тъмна коса я състарява (по принцип) и прегърбената стойка. На показаната снимка обаче ми харесва.

# 3 013
Бе и в лице винаги е изглеждала много по-голяма от годините си. А като и гледам позите и мурафетите по снимки - все с един размазан грим и плувнал поглед, някакъв бохемски нарко шик ще да е търсен. Wink

# 3 014
Ми и ти да си минала през някои специфични легла, така де 😆 Простете елементарността на изказа ми 😁

Общи условия

Активация на акаунт