Звездни компромати - Февруари'20

• 288 892
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 285
Вярно, че забравих да пусна и Деми:

# 286
  • Пловдив
И аз забелязах, че Шакира не пее на живо...ама при такова мащабно събите допустимо ли е?

# 287
Честно казано, за последните 178 години, не се сещам за друг,освен нея, да го е правил, доста тъпичко беше това.

# 288
  • Чужбина
Адвокатът на Джони Деп твърди, че Амбър била редовно физически агресивна към Деп, преди да изфабракува случката с Деп, дето уж я ударил, за да се прикрие:

# 289
  • Варна
И двете анонсираха в четвъртък, че ще има специална част отделена за отбелязване паметта на Коби и дъщеря му. Не видях такова нещо в частите, качени в YouTube. За мен двете са коренно различни като темперамент, няма как да носят една и съща енергия. Някъде в публиката имаше снимки на Бионсе, гледаща високомерно. Помним нейните чудовищни снимки от халфтайм шоуто и.

# 290
  • Пловдив
Честно казано, за последните 178 години, не се сещам за друг,освен нея, да го е правил, доста тъпичко беше това.
т.е ще си плати неустойка, че си отваря устата ... ? Егати...

# 291
Гледам The only one e новата mad_bunny. Другата нещо си е изоставила профила.

Това не го разбрах.

Постоянно пускаше снимки като теб, често и на неизвестни рожденици. Темата уж е за компромати, а все се пускат снимчици на любимци.
За Шакира - може пак да има проблеми с гласните струни. Двете с Джей Ло не са взели никакъв хонорар за шоуто.

# 292
  • София
Ели Голдинг
Скрит текст:
Къртни Лав
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Матю Макконъхи и Камила
Скрит текст:
Селена
Скрит текст:
Майли и гадже
Скрит текст:

# 293
  • Варна
Чарлийз май си беше позагубила блясъка откакто е с къса коса, но на последните снимки е разкошна!
Роклята й отново е Диор.

# 294
Ето го трубюта на NFL към Коби:
https://youtu.be/Z1vut0xZrX0

The Lakers също имаха, разбира се по-мащабно събитие:
https://youtu.be/jGHQr2yy_4U

# 295
  • Чужбина
Майли и гадже това са го пуснали в ИГ?

Боже мили ...

# 296
  • DE
Тя Шакира не е много добра на живо та нищо чудно Rolling Eyes

Бекъмова не се ли спъва с тези панталони?

# 297
Гага била със седем различни визии на представянето си (губи ми се седмата ... ако някой я открива да сподели) ... нещо се е ошишкала
Скрит текст:

# 298
Кефи ме как хич не ѝ пука че е закръглила бедрата.

# 299
Панталоните на Виктория не ги харесвам по начало с тази им дължина, но днес за първи път ги определих и като парцали за бърсане на под.

Общи условия

Активация на акаунт