Звездни компромати - Февруари'20

• 286 778
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Сега прочетох в жълтурите  - Башур писал във ФБ "Всичко има начало, има и край. Може да не е желан, но е край!". И махнал от профилната снимка общата им с Емилия и сложил пейзаж.

# 2 251

Жената на Божков е много красива, въпреки възрастта.
Не я намирам за красива, от нея лъха студенина и злоба.
ако си задържан с белезници и свободата ти струва 1 млн лева няма как да си ухилен в ареста .

# 2 252
  • Варна
Скрит текст:

Жената на Божков е много красива, въпреки възрастта.
Не я намирам за красива, от нея лъха студенина и злоба.
ако си задържан с белезници и свободата ти струва 1 млн лева няма как да си ухилен в ареста .
Не става дума за това. След една определена възраст характерът ти се изписва на лицето и дори чертите ти да не са грозни, цялостното ти излъчване се променя.
П.П Това важи за тези дето не са прекалили с интервенциите.

# 2 253
И аз го четох това за Емилия, но не ми се вярва. някой знае ли фб профила на Башур?

# 2 254
Нали срамен труд нямаше? Нека си снима. Grinning

# 2 255
И аз го четох това за Емилия, но не ми се вярва. някой знае ли фб профила на Башур?
Toва ми излиза в търсачката: https://www.facebook.com/bond.trymax

# 2 256
Честит рожден ден на Жени Калканджиева, много я харесвам 😍

# 2 257
Честит рожден ден на Жени Калканджиева, много я харесвам 😍
Тогава можеш да я гледаш в " Ятаган". Новият български филм , от днес по кината.
Свършиха се актьорите в България и натъпкали филма с всевъзможни измислени " звезди"

# 2 258
Аз я харесвам в нейното поприще, ако има заложби - добре. Без да съм я гледала, предполагам, че ще ме дразни по-малко от Яна Маринова. А филма ще го гледам, пък дори и във Влайкова 😁

# 2 259
  • Dope Reach
Наздраве, како Жени!

# 2 260
  • Варна
Видях жената до/на Божков.
Не ми хареса.
По друг начин си я представях.

# 2 261
  • Пловдив
По новините казаха, че му е съпруга...не че живеят просто заедно. Гаранцията е била милион и половина.

# 2 262
Башур може би е написал тези думи във връзка със загубата на сина си. Нали няколко страници назад съфорумка написа, че са много щастливи с Емилия, може би има преки наблюдения.
На Божков жената не намирам за красива, но пък и той един хубавец.....чак ми е зловещ с тази форма на черепа.

# 2 263
  • София
От "Берлинаре"

Самуел Финци
Скрит текст:
Сиго̀рни Уийвър
Скрит текст:
Маргарет Куали
Скрит текст:
Дъглас Бут
Скрит текст:
Джеръми Айрънс
Скрит текст:

Риана имала рожден ден.
Скрит текст:

# 2 264
Е може ли на 30г.да изглеждаш  толкова зле с всичките тия пари в които се въргаляш Money
мусейбе
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт