Звездни компромати - Февруари'20

• 286 771
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Варна
Сиго̀рни Уийвър... зашеметяваща. Изглежда впечатляващо.

# 2 266
Е може ли на 30г.да изглеждаш  толкова зле с всичките тия пари в които се въргаляш Money
мусейбе
Скрит текст:
Скрит текст:
А ти не забеляза ли, че това е рождения ден на Маги преди 8 години? Тя тогава едва ли се е въргаляла в пари и е била на 30 години. Тогава си беше просто бръмчалка от Бургас, която казваше " въй" на всяко изречение

# 2 267
Честно Не !
Защото, АЯ беше сложила линк от РД и не е пояснила , че е отпреди почти  "декада" ..и аз се разцъках.

Еми още по зле на 22г. и да изглеждаш в сураттефтера ...така.Trollface

# 2 268
По ли би ти харесала с отрязан нос и устни като спасителен пояс за нечий умрял...

# 2 269
  • София
Гуинет, Деми Мур, приятелката на Киану, Кейт Хъдсън (всички без грим)
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Вергара
Скрит текст:
Хоакин спасил карава майка и теленце от кланица.
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:

# 2 270
Какво пък ѝ има на лицето? Като започнете да си измисляте компромати от въздуха, не звездите стават смешни. Проблемът на тези снимки е това, че са я снимали в действие, кофти кадри, нищо повече.

# 2 271
Обаче приятелката на Киану кърти! То бива да ти липсва красота, сексапил, дори елементарна женственост! Бах майка му, какъв ще да е този златен характер, това чувство за хумор, тая щедра душа...?!
Не мога и не мога да повярвам, че мъж като него е с точно тази жена!

# 2 272
Аз драма при Зейнеб не виждам. На снимките изглеждат много по- натурални повечето , отколкото вида им сега

# 2 273
  • София
Обаче приятелката на Киану кърти! То бива да ти липсва красота, сексапил, дори елементарна женственост! Бах майка му, какъв ще да е този златен характер, това чувство за хумор, тая щедра душа...?!
Не мога и не мога да повярвам, че мъж като него е с точно тази жена!

Така е, като не ме взе мен. Аз съм си хубава и без грим. Bowtie

Салма Хайек
Скрит текст:

# 2 274

Какво му сей??  Scream Smile 

Ох, Тесс и тя се разпУсувала, много сте сексуални всичките днес!

Финикс ще ни спаси всички от заколение, да живей!
Много се радвам за теленцето му!
Деми, Гуинет и на Киану дамата са си лика прилика, едната продава аромата на вагината си, другата продаде тайните на нейната си, а  третата тепърва ще събира материал.
Откачиха тези хора, тя Деми си беше зле де.

# 2 275
  • Viena
Аз само хвърлих бегъл поглед на няколко албума от  Хайлайф и нямам нужда от кафе поне за месец. 😂 😂 😂 😂 И да не съм зла, Диана Дафова и дъщеря й.

# 2 276
  • Rock & Roll feeling ...
Тина Кунаки ( 97ми набор...)
Скрит текст:

Имението на Джордж и Амал е наводнено - https://www.dailymail.co.uk/news/article-8026437/George-Amal-Clo … -flood-water.html

Новата кметица на Мексико с българска следа - https://dnes.dir.bg/na-fokus/balgarkata-koyato-specheli-nobelova … mina-grad-v-sveta

# 2 277
Коя е майката и коя щерката, аз виждам две жени на една възраст

# 2 278
  • София
Джеръми Айрънс е фешън порн Heart Не знам на колко години евече, обаче е страшно харизматичен и наистина изглежда уникално стилно.

# 2 279
Аз пък я харесвам. Изглежда ми спокойна и уверена.

Общи условия

Активация на акаунт