Звездни компромати - Февруари'20

• 286 765
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Пловдив
Аз пък я харесвам. Изглежда ми спокойна и уверена.
явно точно това е търсил...

# 2 281
Спокойна и уверена беше баба ми 😁 тва е жената на Киану алоооо, осъзнай сЪ мари Сашкеее 🥺

# 2 282
Ей, никой не забеляза, че Ивайла  Бакалова шофира с 83км/ч в центъра на  София.

# 2 283
Ако статиите са верни, е имал тежък живот и доста загуби. Вероятно се е научил да цени по-различни неща. Аз всъщност се радвам, че изобщо има половинка. И звездите заслужават нормален живот и взаимност.
За бляскави красиви семейства следете Вергара и половин, или Хемсуърт Hug

# 2 284
И какво като е Киану - кой го знае в реалния живот извън ролите какъв скучен тип е?

Помня едно интервю на любимия ми Шон Бийн, дето с поглед ти разтреперва колената като казва, че у тях лежи на дивана, пие бира и гледа мачове. Това изтърпява ли се?

# 2 285
Ако обичаш същото 😁 Киану като "се излекува" наистина, ще си намери читава жена 🙂

# 2 286
  • София
Амброзио
Скрит текст:
Америка Ферера
Скрит текст:
Рики Мартин
Скрит текст:
Талия
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Чарли Хънам
Скрит текст:

# 2 287
Доколкото съм чела и гледала клипчета,госпожата е доста арт,умна ,амбициозна и феминистка.Но от толкова години е около него ,че той е свикнал с присъствието ѝ и постепенно я е опознал и се е влюбил в душата ѝ(което е важното,нищо че се шегувам),а че тя си е паднала по него от раз това е ясно .Така ги виждам аз нещата . JoyПак доста време му е трябвало да я хареса цели 10 г!Не е лоша жената,просто трябва да си наеме стилист,а и той има един основен недостатък-много е младолик и оттам контраста е още по-голям.

# 2 288
Ей, никой не забеляза, че Ивайла  Бакалова шофира с 83км/ч в центъра на  София.
Точно там, където се намира Ивайла Бакалова, по никакъв начин няма как да е вдигнала 83 км/ч. А подобно нещо всеки може да плесне на всякаква снимка.

# 2 289
Спокойна и уверена беше баба ми 😁 тва е жената на Киану алоооо, осъзнай сЪ мари Сашкеее 🥺
Stuck Out Tongue Closed EyesSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile хахаха!!
Ни съ осъзнава Сашка и тва си е!
Просто това е толкова харесван мъж, пък и е пълно с хубави жени, които са и умни и уверени и спокойни. Не знам, не знам... на ходжа и магия отиват нещата с тази дама! MoneyTrollface

Диана Дафова чудесно изглежда (вляво), красива жена е, само маалко да осъвремени стила. Поне на мен ми е ретро.

# 2 290
  • Sofia
Коя е майката и коя щерката, аз виждам две жени на една възраст
В ляво е Диана.

# 2 291
Досега ми харесваше приятелката на Киану, обаче щом се вре покрай Гуинетката... тц.

От мен малко ретро:

Шакира 90те:
Скрит текст:

Уинона Райдър 80те, много ми е красива, направо съвършена.
Скрит текст:

Джейн Сиймур, 1973
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 11:46 от Анонимен

# 2 292
  • До сърцето...
Момичета, петък е Grinning
За тези, които бяха недоволни от голотата, днес ви поднасям готини актьори на средна възраст, и облечени (за тези с фантазия), и не толкова (за тези без е последната снимка от скрития текст Stuck Out Tongue Winking Eye , първите да не гледат).

Борис Коджое
Скрит текст:

Гаел Гарсия Бернал
Скрит текст:

Марио Лопес
Скрит текст:

Хейдън Кристенсен
Скрит текст:

Майло Вентимиля
Скрит текст:

и един около 30-те - Келан Лъц
Скрит текст:

# 2 293
GrinGrinSobSob
Чарли Хънам
Скрит текст:
O, Благодаря!

# 2 294
Не разбирам каква е драмата с Киану и гадже!? Хората не се влюбват в червилото и спиралата за очи. Ако си сложи грим по-заслужена ли ще стане любовта?
Различни хора, различни виждания, различни чувства.

Скрит текст:
Киану ми е в топ 3 на най-грозните актьори. А като добавим и проблемите му... Бррр... Въобще не си представям, че някоя би искала да живее с него.

Общи условия

Активация на акаунт