Звездни компромати - Февруари'20

• 284 741
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 445
За "Алф" знам, че актьорите буквално не са се понасяла. Много трудно се е работило и всички са се мразели. "Майката" от сериала (не помня името) многократно го е казвала в интервюта.

Ева Лонгория и Сантяго си играят(ВИДЕО)

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 17:21 от Не се сърди, човече

# 2 446
  • София
Киану и елегантната мама/род. 1944 г./.

И по-ранни снимки:
Скрит текст:

На тази снимка ми заприлича на Райна Кабаиванска.
Скрит текст:

# 2 447
Кейт Мидълтън е хубав мъж.
Ким К. е като затворник.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 15:26 от Meraviglia

# 2 448
ФК Джийзъс или как Благой Георгиев щял да си купува футболен отбор, има трима сина се пак 😁 и то засега 😆
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/blago-ge … bolen-klub-578640

# 2 449
# 2 450
  • Русе
Приложение генерира образ на мъжкия ви вариант. Ето някои известни жени Joy
Подобно на онази щуротия със "състаряването".
Скрит текст:
Джен Анистън като мъж същински Бекъм, на Кендъл мъжкия вариант е супер!
А Риана ми е Уил Смит.

# 2 451
Хората между 45-55 години са с най-висока покупателна способност. И това е съвсем нормално, не разбрах спора за какво точно е.
Винаги ще има филми и сериали и за по-младите и за по-възрастните, като тези за  възрастните са много по-интересни. 😁
Не смятам, че продължение на приятелите или сексът и градът ще са интересни и не заради напредналата възраст на героините, просто са изчерпани.

# 2 452
Женският вариант на Гага е достатъчно мъжествен. 😁

# 2 453
По Бтв гледам някакво предаване. Светлана Палуна е там,коментират силиконови гърди. Дори със скрито на половина лице пак ми е плашеща Гущеровица. Иначе и Мария беше в класацията,не я следяла каза. 🤣🤣🤣 Ужааас!

# 2 454
  • Rock & Roll feeling ...
Ами, "сексът" го изнасяха на гърба на Ким, другите отдавна нямат секс сцени. Вероятно е поискала повече пари, пък СДж й е казала "ее, то е чест за теб изобщо да участваш". И Ким казала "тогава си покажете и вие 50-годишните карантии" и Сара казала "ааа, забрави". И не стигнали до решение. (да се чете като шега)
JoyJoyJoy

По-лесно е да се намерят снимки на жената на Божков, отколкото на ББ.
Grinning Май така се получава.
Но колкото и да целят да го орезилят Божков, все пак не той е известен с оргии пред охраната и всякакви гнусни подробности, каквито лъснаха по адрес на Борисов от СРС-тата на онези магистрати ли бяха, какви бяха...

# 2 455
Има една група във фейса,до колко е вярно инфото не знам.Но уж това е момичето и било бременно.Яко ми намирисва цялата патардия.
Скрит текст:
Борислава Йовчева.

# 2 456
Това момиче е с визия отпреди 10-15 години. Вероятно в момента е доста по-възрастна

# 2 457
  • Пловдив
Е нали уж имала 4 годишна дъщеря ,сега пък бременна. Радев пуска слухове според мен за да отклони вниманието от неговите СРС-та. Борисов на колко години е ?  Ако има любовница няма да е толкова младо момиче , по-младо и от дъщеря му.

# 2 458
Това са снимки от началото на века, няма скорошни в нета.

-----------

Това за годините на любимата... все пак ББ е автор на безсмъртните думи "Не е лошо да си дедо, лошо е да спиш с баби" - https://offnews.bg/politika/ne-e-losho-da-si-dedo-losho-e-da-spi … -babi-649330.html

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 19:27 от EmmaT

# 2 459
Да, mdonkova, богатите мъже си търсят жени на техните години за любовници, а не 20 годишни моделки. А слухът за тази е отпреди Радев да влезе в политиката. Преди за всичко беше виновен Орешарски, сега за всичко е виновен Радев. Само Бочето е чисто като сълза...

Общи условия

Активация на акаунт