Звездни компромати - Февруари'20

• 284 580
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 700
Аз си помислих, че е Светлето Гущерова....

# 2 701
Джулиана Гани. Ако не беше селската леопардова татуировка на ръката, абсурд да я позная..
Трябваше повече да поорежа снимката. 😉😬😂😂😂

# 2 702
Joy Преработена е повече и от Андреа и Палуна. Абсолютно нищо общо няма със себе си.

# 2 703
Прилича ми на Светла и Златка , сбор в едно цяло ...........

# 2 704
  • Dope Reach
И аз се колебах между Златка, Джугани и Валериевата.

# 2 705
  • ВАРНА
Толкова ми заприлича на Светла <90°.

# 2 706
  • Варна
Замислих се дали да му изпиша името с „е”, но за мен е plain.
Не беше отправено към Вас, а към списващите сайта. Там е изписан Plain на няколко места.

# 2 707
Аз реших, че е Есил. Някак ми прилича и на някой представител на семейство котки.

# 2 708
Признавам си без бой, че не съм квалилетна клюкарка, а просто/а сеирджийка, та може ли някой да ми припомни защо наричаме това НЛО по-горе ПалУна.
Знам, че сигурно е коментирано вече, та простете, ако е станало досадно.

# 2 709
  • Варна/Амстердам
Народът срещу Филчо Плейн - циганският дизайнер направил екипчета с номерът на Кобе Б., но вместо Лейкърс, с много камънак, на тях пише Plain. И сложил златен хеликоптер на ревюто.
Аз видях само изтребител в Инстаграм, но може да е толкоз прост, че и хеликоптер да е поръчал. Малко е безвкусно.
https://www.viewsofia.com/article/47188/more/Fuck-you%2C-Philip- … Gn2UIkVqWUkI#more

Както се изразих в една друга тема, г-н Плейн няма никаква концепция. Карнавални дрехи. В Манията има по-добри находки. Мутра в модата, хеликопери, мерцедеси, страшен кич.

# 2 710
Признавам си без бой, че не съм квалилетна клюкарка, а просто/а сеирджийка, та може ли някой да ми припомни защо наричаме това НЛО по-горе ПалУна.
Знам, че сигурно е коментирано вече, та простете, ако е станало досадно.

Малко след първата снимка

# 2 711
"То" да не е от Перник (да ме прощава местното население)?

*Сърдечно благодаря Labrex.

Добавям един гол Роналдо.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 22:04 от G&B

# 2 712
  • Варна/Амстердам
Потрес. "Палуните" заслужават да й клъвнат човката за това правописно недоразумение 😂

# 2 713
  • Viena
Те са всички като клонинги на маман Каляшева. 😂 Различават се по серийните номера(татуировки им). 😂

# 2 714
  • Dope Reach
Луна сега в Капките. Май бая се е барнала.

Общи условия

Активация на акаунт