Звездни компромати - Февруари'20

• 284 206
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 850
Бейби фейс и бръчки ми е много лоша комбинация.

# 2 851
  • На морето!
Леле, като зли орисници от Дисни са гостенките на партито на Анелия-Добромира! Ужасен ужасон.

А Луна с какво се издържа? Пее ли още?

# 2 852
На малката Анелия-Добромира сигурно са й ляли куршум след партито.
Скрит текст:

# 2 853
Гледам, че разпознавате работата на пластичните хирурзи, този нос от кой е правен?
Скрит текст:

Ехааа! Никога не бих предположила, че този нос е правен. Браво, чудесно свършена работа, сега е направо красавица Неда Спасова.

# 2 854
  • Пловдив
Те ния от снимки и кълчене са забравили, че там има дете сигур Laughing

п.п.Марияна Векилска ...незнам дали е скорошна снимката.
Скрит текст:

# 2 855
Скрит текст:
На малката Анелия-Добромира сигурно са й ляли куршум след партито.
Скрит текст:

това чучело в ляво кое е?

# 2 856
Моника Валериева.

# 2 857
Ще коментираме ли шеф Роу?
Скрит текст:
Жената на Борис Солтарийски ми е голям кич
Скрит текст:
Само да се включа с мнение. Тази дама Солтарийска има линия дрехи и скоро си поръчах рокля. Пристигна с изрязани етикети, абсолютно не нормално.

# 2 858
Ама вие верно сте ахнали по Луна. Дърта жена, какво да ѝ гледам. И това не е проблема ѝ всъщност. Проста, луда и нахална.  Аз все си мисля, че е на около 60, а тя май по-млада била. Точно ей така както са я опъвали и каквото там друго са ѝ правили си изглежда на 60. Хубаво я определи оня в брадъра "дърто чукало".

# 2 859
  • София
Луна май е около 48 годишна, което не е комплимент за нея. Стройна е... и дотам. Тази жена според мен е със сериозни ментални проблеми. 

Неда Спасова е много красива и никога не бих предположила, че е с правен нос. Идеален й се е получил.

# 2 860
Луна има супер тяло, но между ушите вятър.

# 2 861
Да,71 набор е,ама изглежда 60 плюс въпреки опъването.

# 2 862
  • Варна
Наскоро гледах Под прикритие серията, в която Неда има епизодична роля. Виждах хем познато лице, хем нещо, което не му е ОК. Много добре и се е получило, с мярка. Там е откровено незабележима, а сега- красива.

# 2 863
Ох, пуснете я тази Луна да я видим. Последната и снимка пусната тук пак на нищо не приличаше.

# 2 864
Сто пъти сме коментирали, че ринопластиката хич не им се удава на нашите пластични хирурзи - правят един издялан и неестествено вирнат нос, като по калъп и общо взето си личи от километри. Е, не знам кой й е правил носа на Неда Спасова, но едно голямо браво. Освен по погрешка да е станал така хубав? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт