Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти много, ще ги търся Simple Smile

# 106
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Скрит текст:
Ей, тези са ми по 2 броя, ако ти харесват Simple Smile ...

P.P. Открих сайт с гръцки гел лакове ... Поне по описание звучат добре. Имат готини цветове и 60% намаление в момента Simple Smile Не съм ги пробвала, ей сега ми излязоха като информация Simple Smile Но никъде не виждам да имат база и топ ...

http://quickgel.bg/quickgel-mini?sort=p.price&order=ASC&limit=100

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:56 от Почти безобидн@

# 107

Здравейте, това е третия ми опит гел лак в домашни условия. Снимката е от днес, десети ден от нанасянето, не е мръднал. Ние начинаещите в тази тема сме щастливки, че получаваме насоки от по-опитните дами наготово, какво да купим и как да нанасяме, а това е от изключителна важност за добър и успешен старт в правенето на маникюр вкъщи, което се оказа Не лесна работа.  Тези безценни съвети ни спестяват време, средства и нерви, нещо което те самите не са имали късмета да научат наготово преди време, а са градили опита и познанията си на принципа проба-грешка. Много се радвам, че вече си правя гел лак вкъщи, който да държи и да не уврежда нокътната плочка, да се маха лесно и т.н.
Това пък са първия и втория ми опит: Първия ме изкара 3 седмици. Втория го обелих още на същия ден за 5 минути, понеже мъжа ми не го хареса Simple Smile Снимам и продуктите, с които работя.

С печати не изглежда толкова добре и хич професионално, но аз начинаещата едва сега си взимам мерака Simple Smile Като си отида лятото в България ще започна да се уча и с ваденки, с тях ще се получи по-добре

# 108
Здравейте,момичета.
Някой има ли промо код за mynails?
Най-сетне се наканих и опаричих и ще поръчвам на Коди продуктите .

Обезмаслител,ултрабонд,комплект каучукова база и топ, два цвята лак ,течност за премахване  на гел лак.
Само че не комплекта,а отделно,понеже не ми трябват някои неща като кърпата и чантичката.

Лампа sunone 48 w uv/led от ОЛХ ,мислех за мерцедеса,обаче след отзивите ,че много пари се отказах.Също и два цвята лак от ОлХ на веналиса .
Ще започна с Коди,ще видим дали ще ми харесат,задържат на ноктите  и изобщо ще мога ли да се справя.
При моята маникюристка ме правят със Сикретли и Александра,следващите ще са те евентуално.
Благодаря Ви момичета 🌼

# 109

Здравейте, това е третия ми опит гел лак в домашни условия. Снимката е от днес, десети ден от нанасянето, не е мръднал. Ние начинаещите в тази тема сме щастливки, че получаваме насоки от по-опитните дами наготово, какво да купим и как да нанасяме, а това е от изключителна важност за добър и успешен старт в правенето на маникюр вкъщи, което се оказа Не лесна работа.  Тези безценни съвети ни спестяват време, средства и нерви, нещо което те самите не са имали късмета да научат наготово преди време, а са градили опита и познанията си на принципа проба-грешка. Много се радвам, че вече си правя гел лак вкъщи, който да държи и да не уврежда нокътната плочка, да се маха лесно и т.н.
Това пък са първия и втория ми опит: Първия ме изкара 3 седмици. Втория го обелих още на същия ден за 5 минути, понеже мъжа ми не го хареса Simple Smile Снимам и продуктите, с които работя.

С печати не изглежда толкова добре и хич професионално, но аз начинаещата едва сега си взимам мерака Simple Smile Като си отида лятото в България ще започна да се уча и с ваденки, с тях ще се получи по-добре
На мен този с печатите страшно ми харесва!
Сподели какви продукти ползваш и как нанасяш всичко, как сваляш, ще бъде от полза.

# 110
Здравейте,момичета.
Някой има ли промо код за mynails?
Най-сетне се наканих и опаричих и ще поръчвам на Коди продуктите .

Обезмаслител,ултрабонд,комплект каучукова база и топ, два цвята лак ,течност за премахване  на гел лак.
Само че не комплекта,а отделно,понеже не ми трябват някои неща като кърпата и чантичката.

Лампа sunone 48 w uv/led от ОЛХ ,мислех за мерцедеса,обаче след отзивите ,че много пари се отказах.Също и два цвята лак от ОлХ на веналиса .
Ще започна с Коди,ще видим дали ще ми харесат,задържат на ноктите  и изобщо ще мога ли да се справя.
При моята маникюристка ме правят със Сикретли и Александра,следващите ще са те евентуално.
Благодаря Ви момичета 🌼
Здравейте. А защо не поръчате от Kodi.pro ? Аз съм си правила сметка, че ако поръчам дори само три лака, дори и с платена доставка ми излиза по евтино. При толкова продукти разликата ще е драстична. Доставката е сравнително бърза, две три седмици понякога и за осем дена е пристигала поръчка.
Бих препоръчала да си вземете и течността за сваляне на лепкавия слой, аз много я харесвам. С нея си чистя и четките, шишенцата на лаковете и я използвам при работа с акригел. Четките след година ползване са ми като новички.

# 111
Благодаря Ви.
Влизах и сметнах ,че ми излиза по евтино ,но избягвам общи поръчки.
По-нататък може и да се престраша да поръчам.
Добавих  клинсера както и предпазващ латекс за кожички.

# 112
Благодаря Ви.
Влизах и сметнах ,че ми излиза по евтино ,но избягвам общи поръчки.
По-нататък може и да се престраша да поръчам.
Добавих  клинсера както и предпазващ латекс за кожички.
Аз си поръчам сама, обща не съм опитвала.

# 113
Забравила съм да кача продуктите, които ползвам.

Понеже нямам много голям набор от УВ цветове ползвам и обикновени лакове на Флормар. Печатите ги правя с бързосъхнещ обикновен лак например. Черния лак също е Флормар. Свалям с 2, 3 минутно накисване в топла вода, после просто обелвам лака повдигайки го първо от краищата с нокът. Бързо, лесно и приятно Simple Smile

# 114
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ALMIRRA, ползваш каучуковата база на Коди като белеща? Има ли поражения по ноктите след махане? Ей, това ме шашна - честно Simple Smile

# 115
  • Down south
Мисля, че имам нужда от нова лампа. Не съм купувала от повече от година.
На предните страници дадоха насоки

https://www.amazon.com/Abody-Setting-Automatic-Function-Fingerna … p;sr=8-4&th=1

Тази добра ли е?
 Има 33 лампи, настоящата ми има 24, взех че ги броих Joy както препръчахте

PS Ползвам продукти на Gelish

# 116
ALMIRRA, ползваш каучуковата база на Коди като белеща? Има ли поражения по ноктите след махане? Ей, това ме шашна - честно Simple Smile

Абсолютно никакви поражения няма по ноктите с 2 слоя каре. Ако искаш мога да ти пратя снимка и след сваляне Grinning
А аз карето го правя на цял нокът без свободен край. Даже се чудя как не се отлепва по краищата?

# 117

P.P. Открих сайт с гръцки гел лакове ... Поне по описание звучат добре. Имат готини цветове и 60% намаление в момента Simple Smile Не съм ги пробвала, ей сега ми излязоха като информация Simple Smile Но никъде не виждам да имат база и топ ...

http://quickgel.bg/quickgel-mini?sort=p.price&order=ASC&limit=100
Сега съм с такъв лак, страшно трудно се сваля, не ми беше лесно и нанасянето, но моят се е посгъстил явно.

# 118
  • Варна
Върху микросел на цял нокът и върху него каре от мат топ се бели Коди без проблем. Малко по-тегаво от Алесандро,но в пъти по-лесно от Борн прити при мен. Не знам защо е така,но е факт.
UR Sugar белещата и дадох втори шанс след като Силкеъра излезе тотален боклук. Вчера обелих един нокът,който дялнах на рендето-обели се без драми съвсем лесно.
Протоколът е микросел на цял нокът,мат топ,няколко слоя цвят,че тествах броката на Ниййс,рейнорс тънко нанесен не бомбе и топ Гелиш.
Всъщност сега се сещам,че Неви беше писала,че белещите бази са редки каучици или нещо такова.

# 119
Мисля, че имам нужда от нова лампа. Не съм купувала от повече от година.
На предните страници дадоха насоки

https://www.amazon.com/Abody-Setting-Automatic-Function-Fingerna … p;sr=8-4&th=1

Тази добра ли е?
 Има 33 лампи, настоящата ми има 24, взех че ги броих Joy както препръчахте

PS Ползвам продукти на Gelish

Купи си тази от Амазон с 39 лампи, аз я взех по препоръка на Невена, същата се обсъждаше преди няколко страници като много добра. Лека е и е голяма, не пари. 23 паунда струваше, имаше и розова за 25.

Общи условия

Активация на акаунт